Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Katero obmorsko plažo priporočate na Češkem?

Katero obmorsko plažo priporočate na Češkem?

Okolica je sicer zelo lepa, zanimiva. Plaža mi ne sede. Precej gužve, premalo sence. Morje je toplo, ja. Ni pa najbolj čisto, kaj praviš?
[/quote]
Ni pa najbolj čisto, kaj praviš?

to ti bila 10let nazaj,zdajle je vse zglancano in so tud morje zkoz čistilni filter prefiltrirali.zdajle je enkratno
edino me moti to,da so ležalniki mal dragi-10€ 🙁 ker je kar nekaj palm in si čehi domislijo,da imajo maldive
[/quote]

TC je v Karlovih Varih, to vem. Tam tudi lahko najameš čoln za cel dan.

Odsvetujem Češko obalo, tam so strupene meduze (Gallus gallus domesticus), znanca je oplazila in je bil 3 dni v komi 🙁

na Češki sem imela mokro modričko in vlažno žemljičko …

seveda na Češki koči

Ne, ne , te so že mimo. So samo na plaži Meduzysluzy in še to le v začektu maja. Na ostalih plažah jih ni.

….pa kako so lahko zalutale gor iz rdečega morja? 🙂

http://www.czechbeachresort.com/en/

Pa imamo tudi slike ;=)

O kateri češki OBMORSKI obali tukaj bajate? Sem šla še enkrat pogledat zemljevid, če sem kaj spregledala. Češka nikjer ne meji na nobeno morje. Na severu na Poljsko, južno na Avstrijo, vzhodno na Slovaško in na zahodu na Nemčijo.
Ima pet glavnih rek: Laba, Lužička Nisa, Lužnica, Odra in Vltava.
In umetno jezero Lipno.
O čem torej teče razprava?

Najboljša morska plaža je na terasi bloka. Oblečes se v kopalke ali nudo, se namazes s sončno kremo, prižgeš svečo z vonjem sivke, si daš meditativno glasbo z valovi in zapreš oči.

Ma, dobro poglej zemljevid.,.

ne travmiraj in ne vnašaj negativne energije v to prijetno temico ☺ Sicer te bomo ozmerjali po MON standardih ☺
P preberi si kaj MON SČ je … sploh pa, če tukaj debatiramo o češki obmorki plaži .. potem ta plaža je ☺

ne travmiraj in ne vnašaj negativne energije v to prijetno temico ☺ Sicer te bomo ozmerjali po MON standardih ☺
P preberi si kaj MON SČ je … sploh pa, če tukaj debatiramo o češki obmorki plaži .. potem ta plaža je ☺
[/quote]

Itak da. Česar ni na Monu, ne obstaja. Češka plaža je na Monu, tooorej??

Blazine in sandali so vedno poceni. Ze zato se splaca iti.

Če ne zmoreš sama, lahko prosiš domačina:

“František, nafoukaj mi blazinku”…

To se je dogajalo pred dobrimi 30 leti na Jadranu. Sedaj je na čeških plažah vse bolj na nivoju. Ni več foukanja blazinke.

Ta bo taprava, Pa še morje je toplo!!☺☺☺

Meni se zdi najtoplejše tam čez od tistih velikih skal v Karlovih varih. Pravzaprav, zadaj za skalami je en tak majčken zalivček.

[/quote]

Oj! Prav pa naj bo po tvoje … hahaha! Vas ne bom več travmirala in ne vznemirjala … lep dopustek na češki obmorski plažici želim!

če so Čehi tolko let hodili na naše morje, lahko gremo mi še na njihovo!

Sedaj je EU, takrat so oni morali čez par meja.
Mi gremo vsako leto, res najraje tja blizu Prage. Je malo dražje, a je lepa okolica,tudi morje dokaj čisto.

Slovaške plaže tudi niso slabe. Tam je vse ceneje. Je pa malo bolj umazano in pazit je treba-zelo kradejo.

Mi gremo vsako leto, res najraje tja blizu Prage. Je malo dražje, a je lepa okolica,tudi morje dokaj čisto.
[/quote]

mi smo bili lani, najprej smo kupili roza plastične sandalčke, ker so baje češki ježi trši kot hrvaški … tako da svetujem, res nikoli v vodo brez sandalčkov

[/quote]

mi smo bili lani, najprej smo kupili roza plastične sandalčke, ker so baje češki ježi trši kot hrvaški … tako da svetujem, res nikoli v vodo brez sandalčkov
[/quote]

Nosimo iste copate kot na HR. Popolnoma ustrezajo.
Njihova obuvala za v vodo se zelo nekvalitetna in še grda.

Absolutno priporočam Moravsko. Še ni toliko poznano in je vse neokrnjeno, morje omogoča trimetrsko gledanje v globino. V Brnu so cele plaže drobnih kamenčkov. Zjutraj strežejo brezplačno Becherovko in kaviar!

Zaradi Beherovke bi se pa splačalo it ;). Ma, brez veze, saj jo imajo tudi na Češkem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close