Katero obmorsko plažo priporočate na Češkem?
Okolica je sicer zelo lepa, zanimiva. Plaža mi ne sede. Precej gužve, premalo sence. Morje je toplo, ja. Ni pa najbolj čisto, kaj praviš?
[/quote]
Ni pa najbolj čisto, kaj praviš?
to ti bila 10let nazaj,zdajle je vse zglancano in so tud morje zkoz čistilni filter prefiltrirali.zdajle je enkratno
edino me moti to,da so ležalniki mal dragi-10€ 🙁 ker je kar nekaj palm in si čehi domislijo,da imajo maldive
[/quote]
TC je v Karlovih Varih, to vem. Tam tudi lahko najameš čoln za cel dan.
O kateri češki OBMORSKI obali tukaj bajate? Sem šla še enkrat pogledat zemljevid, če sem kaj spregledala. Češka nikjer ne meji na nobeno morje. Na severu na Poljsko, južno na Avstrijo, vzhodno na Slovaško in na zahodu na Nemčijo.
Ima pet glavnih rek: Laba, Lužička Nisa, Lužnica, Odra in Vltava.
In umetno jezero Lipno.
O čem torej teče razprava?
ne travmiraj in ne vnašaj negativne energije v to prijetno temico ☺ Sicer te bomo ozmerjali po MON standardih ☺
P preberi si kaj MON SČ je … sploh pa, če tukaj debatiramo o češki obmorki plaži .. potem ta plaža je ☺
[/quote]
Oj! Prav pa naj bo po tvoje … hahaha! Vas ne bom več travmirala in ne vznemirjala … lep dopustek na češki obmorski plažici želim!
Sedaj je EU, takrat so oni morali čez par meja.
Mi gremo vsako leto, res najraje tja blizu Prage. Je malo dražje, a je lepa okolica,tudi morje dokaj čisto.
[/quote]
mi smo bili lani, najprej smo kupili roza plastične sandalčke, ker so baje češki ježi trši kot hrvaški … tako da svetujem, res nikoli v vodo brez sandalčkov
Sedaj je EU, takrat so oni morali čez par meja.
Mi gremo vsako leto, res najraje tja blizu Prage. Je malo dražje, a je lepa okolica,tudi morje dokaj čisto.
[/quote]
mi smo bili lani, najprej smo kupili roza plastične sandalčke, ker so baje češki ježi trši kot hrvaški … tako da svetujem, res nikoli v vodo brez sandalčkov
[/quote]
Nosimo iste copate kot na HR. Popolnoma ustrezajo.
Njihova obuvala za v vodo se zelo nekvalitetna in še grda.
Forum je zaprt za komentiranje.