Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Katero mleko ali olje za nego telesa uporabljate?

Katero mleko ali olje za nego telesa uporabljate?

Jaz trenutno Nivea baby olje. Mi je krasen občutek na koži, vendar je koža ful dolgo mastna.

Lep večer še naprej ali pa lahko noč,
Misxy

Lush. Sympathy for the skin. Drago, ampak je vredno, da vedno disim po cokoladi in bananah.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Bingjlovo.

:))))

Jaz pa uporabljam kar Bubchen mleko, mi taaaaaak fajn diši…mmmm………

Olje imam mandeljevo od l’occitane. Istega imam tudi za prhanje, ki je še veliko boljši in še mastna nisi potem:-)
Sicer pa uporabljam raje kakšno mleko ker se prej vpije, olje pa samo vsake toliko.

Gariner reaper skin rdeč dober..Pa neakj imamo od Avona za lifting učinet ter suho olje. Drugače pa imamo otroško olje Džonson vojila pa tudi ni slabo;;)

LAVERA naravna kozmztika – marelca, pa ne vem, ce se ga pri nas da dobit

Mandeljnevo mleko za telo Skin life iz Spara ne zamenjam za nic drugega, razen ce v Leclercu naletim na kakavovo mleko (grem a redko v Leclerc in se ko grem, ga ponavadi nimajo).
Poleti ob vecji izpostavljenosti soncu in morju uporabljam tudi Nivea otrosko olje.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Sprobala sem že kar nekaj L’occitanovih losjonov za telo, najbolj mi ustreza mandljev.
Zdaj pa uporabljam Vichyjevo mleko Lipidiose 1 in sem ful zadovoljna.

L’occitanovih mandljev losjonov za telo. Pri olju bodu pozorna, da ga nanases na vlazno kozo takoj po tusiranju, ko si se mokra, pa se bo vpilo v celoti. Se najboljse je, ce ti pri tem kdo romanticno pomaga 🙂

Elizabeth Arden Green tea and honey.
V bistvu je krema. Božansko diši, sploh ne potrebujep parfuma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close