Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style katero milo za roke?

katero milo za roke?

Mi lahko svetujete, katero milo za roke naj kupim? To, kar imamo zdaj (neka trgovinska znamka) mi izsušuje roke, ki so že tako suhe.
Rada bi tako milo, ki ne bo izsuševalo kože. No, druga reč je pa še to, da naj bi bil čimmanj vsiljiv vonj, ker nas je več, ki ga uporabljamo, pa nekateri ne marajo močnega vonja. (Meni recimo Dove Silk zelo lepo diši, ampak je baje premočen vonj.)

Katero milo naj še sprobamo? Hvala za pomoč!

nivea otroško trdo milo…..se ne peni pretirano, skoraj brez vonja, ne izsuši kože!

Tudi jaz sem imela težave s suhimi rokami, preizkusila sem 1001 milo, ampak so mi žal vsi obupno izsušili roke dokler nisem “odkrila” Luna milo oljčno olje & beli mandelj zdaj je mir 🙂

Če te zanima imajo zdaj zaradi stečaja podjetja odprodajo zalog in imajo zelo znižane cene, jaz sem si naredila zalogo in kupila cel karton mila za 7,36€ se pravi, da pride kos 0,92€.

Kje pa imajo trgovino, skladišče???

lp

tudi jaz sem si naredila zalogo z mili -Luna..
pa megčalci, ejjj, kok pa to diši…
drugače imajo to tudi v Celju, prodajajo Luno, ne samo v Lj.

če kero zanima dam kontakt…res se splača….

Točno to tudi jaz priporočam!

Preizkusila marsikatero tekoče milo, vsa so mi blazno izsušila kožo, ena bolj druga manj,a vsa. Vrnila sem se k trdim milom. In moja izkušnja je ta, da je celo najbolj blago tekoče milo za roke bolj agresivno za kožo, kot najslabše trdo milo za roke.

kontakt prosim za Lj

lp hvala

Lumpaa jaz sem poklicala na njihovo brezplačno številko 080 30 10, ki sem jo našla na zadnji strani mila. Pokliči jih in malce povprašaj, ker je meni gospa omenila, da se selijo na drugo lokacijo, zaradi velikih stroškov najemnine na zdajšnji lokaciji.

Je pa gospa na Orki zelo prijazna!

Obisci trgovinico v Lj na Gornjem trgu Pallas Natur. Prodajajo naravna mila brez kemije, ne bos garant imela vec izsusene koze.

lp

od ponedeljka naprej pa n podmeščakovi 48- nekje za bežigradom
delajo pa od 7 pa do 14,30

prijazna gospa mi je vse povedala

lp

jaz bi ti priporočila milo iz kozjega mleka! je povsem naravno, pridelano iz kozjega mleka in z olji. Roke so lepo nahranjene in očiščene z bio stvarjo. Je tudi piling varijanta na voljo, jaz jo uporabljam pod tušem 🙂 Najdeš jih pa na facebooku: tukajle
imaš tam seznam lekarn, ki milo držijo, jih je veliko, pa tudi ugodno je!

pozdravljena,

za suhe roke pomaga, če si vsaj enkrat tedensko naredite piling . uporabite tistega za obraz ali telo ali pa kar doma narejenega iz moke in smetane, lahko tudi kristaliziran med.

Sperete piling obrišete roke in na roke najprej nanesite vlažilni tonik, ki ga uporabljate za obraz na to nanesete kremo za roke ali tudi kakšno maslo za telo.
Tonik globinsko navlaži kožo, krema pa to vlago zadrži.
Mila izberite v bio trgovini takšnega z dodatkom olj, tekoča ali v kosu, manj bo sušilo kožo.Vsakič ko si umijete roke oz. čim večkrat si namažite roke s kremo/maslom za telo.

Simone Godina Moderator
Antiaging Beauty Coach
AntiageDermoLab
Antiaging centri Ljubljana, Portorož
facebook: Antiaging center
040 291 165

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close