katero maskaro?
Probala sem veliko maskar, včasih kupovala maskare nekega srednjega razreda (Max Factor, Loreal, …) potem sem kupovala dražje maskare Clinique, Dior, Este Lauder, …, potem pa sem poskusila enkrat za foro eno poceni maskaro, in sicer od Essence (zeleno, multi action) za mislim da 2,70€ in smešno, odlična je!
Oči me nič ne pečejo, lepo se odstrani, lepo se maže, zdrži kar nekaj časa in od takrat prisegam na to maskaro.
Poizkusi, nimaš kaj zgubit, edino slabe 3 eur 🙂
Črna, rjava… v bistvu je tudi rjava tako temna, da se ne opazi, da je rjava, le bolj nežno in naravno zgleda.
Evo, še link do slikce če te bo zanimala.
Jst mam od Oriflema tisto rdečo, ki nima ščetinaste krtačke, ampak tak mali glavniček. Men do sedaj ni naredla niti najmanjše grudice. Še linka.
Se podpišem, jaz sem pravkar nabavila Essence (roza in črno pakiranje).
Prej sem imela YSL, pa Dior, ampak Essence je razmerje cena/kakovost daleč najboljše.[/quote]
Ha ha ha ha, razmerje kakovost cena je najboljše, istočasno pa izjaviš, da si uporabljala YSL in Dior??????? ha ha ha ha (no comment………)
Se podpišem, jaz sem pravkar nabavila Essence (roza in črno pakiranje).
Prej sem imela YSL, pa Dior, ampak Essence je razmerje cena/kakovost daleč najboljše.[/quote]
Ha ha ha ha, razmerje kakovost cena je najboljše, istočasno pa izjaviš, da si uporabljala YSL in Dior??????? ha ha ha ha (no comment………)[/quote]
Kaj ti pa tukaj ni jasno???
YSL…se v zelo kratkem času strdi in vržeš lahko samo še v kanto, Dior…se cela razpacka; obe maskari staneta cca 30 eur.
Essence stane cca 3eur in je super…iz tega sledi…razmerje cena/kakovost je najboljše pri maskari Essence.
Forum je zaprt za komentiranje.