Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Katero maskaro uporabljate? Je katera od Alverde v redu?

Katero maskaro uporabljate? Je katera od Alverde v redu?

Eno od Alverde sem pred kratkim kupila (mislim, da za povečanje volumna ali nekaj takšnega), ampak se je potem izkazalo, da je s tisto krtačko skoraj nemogoče nanesti maskaro na trepalnice, ne da se pri tem čisto zasvinjaš.

Katero vi uporabljate? Vam je mogoče kakšna od Alverde všeč?

Jaz imam eno zeleno od Alverde in mi ni všeč sploh.

Kupi Dior. Res je draga, ampak vredna tega denarja.

Imam od essence… Je kar vredu, sam meni se vedno posusijo, ker se redko kdaj mazem!

Aja, pred tem pa vsa leta od s-he. Pa sem bila ful zadovoljna, nasploh mi je ta firma bila kul, sem vse kupovala od njih, dokler sem se se mazala.

MaxFactor

imela Manhetten al kaj je že – se mi zdi, da se je skisala, vsaj tak vonj je dobila.
Zdaj uporabljam tisto iz Hoferja, pa sem bila presenečena kako zelo je dobra. Lepo namaže, metlica malce trša, a ravno prav, da se lepo razmaže, ni grudic. Mi je čist ok. 🙂

MaxFactor!

Sem pri celotni kozmetiki (puder, senčilo,…) prešaltala na pocen varjante (s-he, essence-čist zadovoljna) samo pri maskari pa prisegam na 2000 calorie Max Factor.

Dior.

Jaz imam Maybelline in sem zelo zadovoljna !

maybaline cat eyes 🙂

Maqxtraktor 2000 kalorij – zato ne morem shujšat…

od loreala 5x volumen že od pamtiveka

Maybelline je zakon!

Že nekaj let sem zvesta Diorju, trenutno Iconic, ki stane če se prav spomnim med 30 in 40€ ampak traja 3x dlje od drugih,lowcost blagovnih znamk pa tudi od tiste tako prehvaljene YSL, ki meni osebno ni v redu, posušila se je do konca, po dobrih 2 mesecih…

novo vsaj zame, ne vem, ali se to že kje pri nas tudi dobi ali ne…jaz sem poskusila in naročila iz tujine, ker nisem več vedela, kaj naj kupim, da se mi ne bi packalo ob vsakem smehu do solz in da sem lahko namazana tudi med kopanjem na bazenu in da lahko grem tudi spat namazana in ostane zjutraj “nedotaknjeno”…tale se obnese, prej sem jih poskusila že nevemkoliko, od najcenejših do najdražjih in na koncu mi je bilo vse enako 🙂

http://www.blincinc.com/#mascara

Spat greš namazana? Zdaj ne vem, a hodiš spat tolk nabita, da se niti umit ne moreš al nimaš osnovne higiene porihtane?

kaj je že naslov teme? aja, katero maskaro uporabljamo 🙂 o higijeni ipd. je bilo pa par strani nazaj govora…hvala vseeno!

Se podpišem pod tole. Nisem imela boljše maskare kot je Diorova. Zdrži zelo dolgo in je kvalitetna. Res, da zajameš sapo, ko jo plačaš. Ampak suma sumarum, ko se zadeva kar ne posuši in jo uporabljaš res dolgo, oči nič ne pečejo, se lepo nanaša. Se splača seči malo globje v žep.

Alverde sem tudi sama kupila (veganska kozmetika in to), ker uporabljam nekaj drugih njihovih izdelkov (zadovoljna), no z maskaro pa res ne! Nemogoče jo je nanest in “obdržat” na trepalnicah…katastrofa!
Sem že večkrat probala zamenjat s kako drugo pa se ni nobena obnesla. Tako, da že kar dolgo ostajam zvesta Max Factorju in 2000 kalorijam 🙂

Imela Dior Iconic, sedaj sem si pa za probo kupila Chanelovo Inimitable. Rada menjavam maskare, malo jih obstaja, da jih nisem probala. Dior itak zmaga, sedaj bomo pa videli še za Chanel. YSL so OK, samo se res hitro posušijo, tiste, ki se jih da kupit v DM ali Mercatorju so pa po Diorju izgubile svoj pomen. Je pa tudi res, da imam naravne trepalnice goste, dolge in lepe.

Kot so že napisale – Dior in Dior in še enkrat Dior;-)

Maxfactor 2000 – ima precej enak učinek kot Dior Diorshow – samo zmanjka jo po 3 mesecih, kar Diorjeve ne. YSL zlata kot zgoraj omenjeno – ja res se posuši pa še vosek ima notri. Ostalo pa nisem sprobala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close