Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katero kremo, šampon?

Katero kremo, šampon?

Ni čudno, da imaš uničeno, oziroma izsušeno kožo in te srbi, če si poskusila že vse, kar ti je prišlo pod roke.
Pogosto umivanje z mili ali šamponi izsuši kožo in suha koža srbi. Še posebej, če ob tem uporabljaš toplo ali celo pretoplo vodo.

Vso kozmetiko izdelujem sama in če želiš, se mi oglasi na ZS.. Ne prodajam, podarjam pa.

Da ne bo pomote- dekorative se pri meni ne dobi. 🙂 Se pa dobi mila, pilinge, kreme za telo, roke, obraz, balzame za ustnice, šampone, zobne paste, pralne praške, čistila..

Če izdelke kupuješ, ti svetujem, da si privoščiš vsaj nekaj certificiranega (kar ima tudi svojo ceno). Jaz sem, preden sem odkrila svoje spretne ročice 😉 , dolgo uporabljala Dr. Hauschko.

Dr. Hauschka je zakon!!!!!
Žal pa tudi drag.

Ali lahko posreduješ recept za kremo za obraz ali telo, roke?

:) Linolanda, a ti nisem rekel, da boš rekla da smo zlobni? :)) Kaj si sedaj huda/nerazumevajoča? :/

Moški smo pač praktiki, želimo vedet zakaj in kako neka stvar funkcionira in če lahko na kak način sami uredimo/popravimo stvar in sem sodi tudi začetno vprašanje čemu sploh nekaj počet, a ima sploh kak smisel, namen.
Za moj okus je ženska z manj ličili ali brez njih, lepša kot kaka na debelo namazana z ne vem čim.
Sploh pa me čudi čemu se naravno lepa ženska na debelo “maskira” z raznimi ličili, zraven pa še redi, da je samozavestna oseba?…. Čemu potem “skrivanje” naravno lepega obraza? 🙁

Pa brez zamere prosim, lepši spol 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj lahko žensko postaviš pod tuš in jo tako “popraviš”, če ima na sebi preveč raznih ličil in barvnih kombinacij. 🙂
In potem občuduješ njeno naravno lepoto. 🙂

Saj lahko žensko postaviš pod tuš in jo tako “popraviš”, če ima na sebi preveč raznih ličil in barvnih kombinacij. 🙂
In potem občuduješ njeno naravno lepoto. :)[/quote]Ne nujno…. kaj pa, če mi vmes ugasne luč al mi pa pade mrak na oči? 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jao, moški, saj sprašuje za kremo in šampon. To dvoje spada pod osnovno higieno in nego, ne pa k ličenju in k temu, komu je kakšna ženska všeč. Če nimate primernih komentarjev, rajši ne komentirajte!

Oh punci punci jaz bi vaju poslal kar na SČ. Tale čvek je namenjen intelektualkam :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Tako se govori… 🙂

In potem občuduješ njeno naravno lepoto. :)[/quote]

omg Robi, ti pa tusi čist preveč zagovarjaš 100% natur! Malo ličila pa res pristoji vsaki ženski … A ima pri tebi bejba sploh lahko visoke pete obute?

:) Linolanda, a ti nisem rekel, da boš rekla da smo zlobni? :)) Kaj si sedaj huda/nerazumevajoča? :/

Moški smo pač praktiki, želimo vedet zakaj in kako neka stvar funkcionira in če lahko na kak način sami uredimo/popravimo stvar in sem sodi tudi začetno vprašanje čemu sploh nekaj počet, a ima sploh kak smisel, namen.
Za moj okus je ženska z manj ličili ali brez njih, lepša kot kaka na debelo namazana z ne vem čim.
Sploh pa me čudi čemu se naravno lepa ženska na debelo “maskira” z raznimi ličili, zraven pa še redi, da je samozavestna oseba?…. Čemu potem “skrivanje” naravno lepega obraza? 🙁

Pa brez zamere prosim, lepši spol ;)[/quote]

On_, pa kaj tebi niso brali “Rdeče kapice”, ko si bil majhen :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Pa brez zamere prosim, lepši spol ;)[/quote]

On_, pa kaj tebi niso brali “Rdeče kapice”, ko si bil majhen :)))[/quote]
A me razsvetliš prosim, kakšno vezo ima pa Rdeča kapica zdaj?

Rdečo kapico je imela :))

hehe in mini krilo 🙂

Pardon, mogoče je res malce zavajajoče: o volku iz Rdeče Kapice…

Groza je predvsem opažanje, kako s(m)o ljudje zmanipulirani. Da več ne vemo, kaj je dobro in kaj nam škoduje. Čeprav bi naj bilo preprosto.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

mmm mini krilo pa lepe dolge noge :))

…tam je bila še babica z debelimi očali, pa lovec in volk, ki je v vsej zgodbi žele le pomagat, a je bil napačno razumljen in je zato plačal z življenjem…..
Zato se bi jaz v bodoče raje izogibal tem o kremah in šamponih….. 😉

mmm mini krilo pa lepe dolge noge :))[/quote]

Kakšno verzio Rdeče kapice si pa ti videl???? Kolikor vem je bila še smrklja 🙂

Kakšno verzio Rdeče kapice si pa ti videl???? Kolikor vem je bila še smrklja :)[/quote]Zato je bila brez ličil?

Najbrž zato ja 🙂

¸
Važno, da nam bo v soboto lepo in…..toplo :))

Kakšno verzio Rdeče kapice si pa ti videl???? Kolikor vem je bila še smrklja :)[/quote]

Kadar mene vidi je vedno zelo previden. Menda misli, da se pod vsemi ličili skriva volk :))))
Auuuuuuuu

Kakšno verzio Rdeče kapice si pa ti videl???? Kolikor vem je bila še smrklja :)[/quote]

Kadar mene vidi je vedno zelo previden. Menda misli, da se pod vsemi ličili skriva volk :))))
Auuuuuuuu[/quote]

ejej ti pa samo ovčka 🙂

Auuuuuuuu[/quote]

ejej ti pa samo ovčka :)[/quote]

ejej, tudi ti ne moreš skriti, da si lovec :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close