Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katero kremo, šampon?

Katero kremo, šampon?

Pozdravljeni!
Se mi zdi , da še vedno iščem svojo idealno kremo za obraz in šampon. Kremo uporabljam zdaj od nivee za 5 eur, zadnjič sem v neki reviji prebrala, da so kreme od Beiersdorfa in Loreala polne hormonskih motilcev. Je torej smiselno nadaljevati z uporabo dvakrat na dan? Šampone sem poskusila od cenejših do dražjih. Po uporabi me navadno lasišče srbi. Znanka mi je predlagala naj kupim mineralni šampon od Vichya, kateri mi je od začetka odgovarjal, sedaj pa imam hitro mastne lase.
Punce prosim vas za nasvet, obstaja zame dobra krema in šampon?

Jaz imam fructis od Garniera zelo zadovoljen 🙂

Krema za obraz – Afrodita Aloe Vera.
Šampon – Tudi od Afrodite ali pa trdi šampon oziroma milo za umivanje las Ma Provance. Milo dobiš v DM-u in je mal dražje, nekje 8€, ampak ga imaš kar precej dolgo.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

A Afrodita je dobra kozmetika? Jaz sem dobila ful izpuščaje po kremi za sončenje.

Spermica je najboljša za nežno žensko kožo 🙂

Meni je Afrodita ok, uporabljam že dolgo in nimam nobenih problemov, je pa res, da poleg kreme dnevno uporabljam tudi čistilno mleko in tonik (Cera di Cupra). Poznam nekaj žensk, ki prisegajo na dobro staro Soleo.Kreme za sončenje so pa itak poglavje zase, ker imajo en kup svinjarije notr.

Zakaj ti sprobane kreme ne odgovarjajo? Imaš občutljivo kožo in dobiš po njih izpuščaje? Ali tudi ti poleg kreme uporabljaš kaj za čiščenje obraza?

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Za čiščenje imam peno od alverde, kreme mi pa navadno kar zategujejo kožo ali pa mi je ne navlažijo dovolj. Kako si pa pereš lase s trdim milom? Jaz si lase barvam in moram imeti nujno tak šampon, ki mi jih malo zmehča. Večina šamponov je parfumiranih.Zato me po moje lasišče srbi.

Kristus božji s trdim milom si pere lase ja za balzam ma pa mehčalec za perilo :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Če začnem pisati o vseh kremicah in šamponih…ni dovolj prostora:). Zjutraj imam ene vrste, zvečer druge, za vmes spet nekaj tretjega:). Če pa koga res zanima, bi se morda potrudila strniti na en list papirja:)).

mene zanima … 🙂 da vem kaj ti kupit za božička 🙂

Ne gre za običajno trdo milo, ampak prav za šampon za lase, pač v obliki mila in ne tekoč. Ko ga zmočiš in naneseš na lase, se naredi veliko čvrste pene in ga pravzaprav za eno šamponiranje porabiš malo. Je pa ta trdi šampon kvaliteten in tudi ne potrebuješ balzama, ker se lasje nič ne sprimejo. Pri vseh ostalih šamponih jaz nujno potrebujem balzam, ker imam goste lase, pri tem Ma provance trdem šamponu pa ne. Ti šamponi bazirajo na različnih vrstah gline, odvisno od tipa las (mastni, normalni, suhi…).

mene zanima … 🙂 da vem kaj ti kupit za božička :)[/quote]

Predrag špas zate, verjemi:))). In preveč osebno, se ti ne zdi?:)

mene zanima … 🙂 da vem kaj ti kupit za božička :)[/quote]

Predrag špas zate, verjemi:))). In preveč osebno, se ti ne zdi?:)[/quote]

ne eno ne drugo se mi ne zdi 🙂

A se kdo spozna na škodljive sestavine v kremah? obstaja odlična nemška stran, samo jaz ne razumem.www.bund.net/toxfox.

Če ti začnemo pisat o tem boš rekla, da smo zlobni 🙂
Ponavadi se zatakne že tam zakaj/čemu se sploh mazat z vsemi temi preparati? Kot, da ženska ni lepa, če se “le” umije? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Se strinjam, samo tudi umit se mora z nečim :))

:) Hej, srečen tisti/tista, ki je tako umazan/a, da ga voda [sub][sub](z malo mila)[/sub][/sub] opere. 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne gre za običajno trdo milo, ampak prav za šampon za lase, pač v obliki mila in ne tekoč. Ko ga zmočiš in naneseš na lase, se naredi veliko čvrste pene in ga pravzaprav za eno šamponiranje porabiš malo. Je pa ta trdi šampon kvaliteten in tudi ne potrebuješ balzama, ker se lasje nič ne sprimejo. Pri vseh ostalih šamponih jaz nujno potrebujem balzam, ker imam goste lase, pri tem Ma provance trdem šamponu pa ne. Ti šamponi bazirajo na različnih vrstah gline, odvisno od tipa las (mastni, normalni, suhi…).[/quote]

Ja, ta šampon je res ful super. Balzama res ne potrebuješ. Lasje se tudi manj mastijo.

Mi je načeloma vseeno za kremo in šampon, ker nimam težav ne z kožo ne z lasmi,
me pa firbec matra zakaj so umaknili iz prodaje Garnier Egg – menda je bilo nekaj narobe s šamponom in balzamom, meni je bil pa edini, ki mi je lepo dišal.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Le komu je v interesu, da so iz čisto preproste zadeve, kot je umivanje, naredili takšno znanost ? 🙂

Da bi še Ma provance poskusila??!!! no to je pa še eden od redkih izdelkov, ki ga nisem poskusila. Katero milo pa? Imam hitro mastne lase pa še lasišče me srbi :((

Beli šampon.

Moški hvala, vi imate pa res najbolj priročne in primerne komentarje. Ops moški – dečki sem mislila, če ne celo fantki. Groza :(((

Ja boga reva ti hitro ima mastne lase pa še lasišče jo srbi. Ja boga boga :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

jebat ga … v ponedeljek ji bodo joški začeli rasti … čez dve leti pa dobi menstro ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close