katero kremo priporočate za gubice?
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Style.Over.Net › Nega, ličenje in style › katero kremo priporočate za gubice?
Starost: 28 let. Med obrvmi imam kar “zarezo”, globoko gubo… obstaja kakšna kremica, ki bi mi izboljšala videz kože v tem predelu? Za kakšne lepotne operacije in te zadeve nimam denarja. Teh krem pa je uhaha ogromno, da niti ne vem katere kupiti.
Nuxe
Se strinjam. Je pa zelo draga, ampak se splača.
Kakšna pa je cena? Kje se jo kupi? Se morda da kje dobiti kakšne testerje, ker meni zelo veliko krem ne ustreza in se ne bi rada zafrknila, če je zadeva tako draga, rabim pa jo samo za eno gubico.
Kupiš v lekarni. Jaz imam eno za malo starejše 🙂 in stane 36€, ampak je v bistvu porabiš manj kot drugih. Imajo tudi testerje za vse kreme, kar malo zateži.
To so karakterne gube in zoper njih nobena krema ne pomaga, nita taka za 36 evrov. Če bi kreme kaj pomagale proti gubam, potem ne bi bilo zgubanih ljudi, mar ne?
Kreme proti gubam se uporablja lahko že po 20 letu, da se prepreči čim dal te gubice začetne. Če, enkrat so že samo še lepotna operacija. Krema mogoče samo izboljša ten in izgled kože kaj več pa nima učinka.
To so karakterne gube in zoper njih nobena krema ne pomaga, nita taka za 36 evrov[/quote]
točno! gubice med očmi dobijo tisti, ki se preveč mrko držijo. več se smej, pa bodo prevladovale smejalne gubice okrog oči :-)))))
Forum je zaprt za komentiranje.