Katero ključavnico na prstne odtise imate in kako ste zadovoljni?
Poznam enga, ki prodaja to zadevo (no ne vem sicer če še) in ko je bilo to pred leti (cca. 4 leta nazaj) to ful moderno, so to ključavnico vgrajevali na veliko. Ampak vem da je bil potem en večji problem z odčitavanjem (ne vem točno kje je bil problem – menda s skeniranjem odtisov). Kar nekaj jih poznam, k so nazaj menjali ali na kode ali na ključe.
Jaz sicer nosim ključ S seboj, ne hodi sam ZA menoj. Ampak OK, kakor kdo.
Res, te ključavnice so super. Dokler ne začne elektronika nagajat – seveda takrat, ko je to najmanj potrebno. Dokler si ne poškoduješ roke. Dokler nimaš otrok. Dokler ne rabiš nekoga, da ti ed dopustom zalije rože/nahrani mačka. Dokler ne potrebuješ nečesa iz stanovanja nujno, sam si pa daleč proč.
Tele ključavnico so le sporočilo nepridipravom “tule nekaj skrivajo in se splača vlomt”.
nobenih težav ni s ključavnico na fingerprint.-…nabaviš tako, da ti še vedno ostane ključavnica s ključem ( pač izpad elektrike, težave z elektroniko, intervencija..) ključ pa imaš nekje skrit ali pri sosedih……
je zelo uporabna zadeva, ki ti olajša vstopanje v lastno stanovanje. lahko jo programiraš na več odtisov, tudi za dopust, lahko vneseš soseda…
predvsem je praktična za otroke, če hodijo sami domov pred starši….ni nevarnosti da izgubijo ključ.
cena pa dobrih 100 eur pri kitajcih, vendar solidna zadeva.
Japajade… Še na original prst velikokrat ne prime.
Hčeri, 12 let, ne dela, ker ima premajhne prste, če so roke mrzle, ne dela, če so mokre, ne dela, če prideš z vrta, itak z zemljo ni rokah, ne dela…. Brez veze, jo imamo, uporablja se 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, pač midva, vsi pa imamo vedno ključ s seboj. Ograjo, na vrtu, pa imamo na številke, ta je pa fajn. Dela bp 🙂
Fingerprint ključavnice delajo težave le uporabnikom, ki se v tehnologijo ne spoznajo. Če pa se, so to najpreprostejše ključavnice na svetu, kar se tiče vlamljanja. Odvrnile bodo naključnega narkiča, ki je prišel po svojih 100€ za kakšen šus. So pa absolutno neuporabne ko pride mimo lopov, ki ve kaj dela. Takega pa se je tudi najbolj za bat, ker ne bo odnesel le 100€. Pa ne gre tukaj le za strokovnjake elektronike, ampak že za organizirane skupine Romunov in podobnih, ki opremljeni s tehnologijo že nekaj let operirajo po naši deželi. Sem iz stroke, te ključavnice dobro poznam in ni šans, da si kakšno montiram zase.
odvrnitev naključnega narkiča je 99,9 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} uspeh….namen dosežen. če imam pri tem še zagotovljeno udobje uporabe.
sicer pa vlomit v bajto ni noben problem, s ključavnico ali brez….koliko vlomov je sploh skozi vhodna vrata in kakšna je verjetnost, da bodo ravno meni, sivemu janezu vlomili profiči?
http://mojdom.dnevnik.si/sl/Varnost/4705/Ali+je+odpiranje+vrat+na+prstni+odtis+varno+ali+tvegano
Kljičavnica samo na prtni odtis – no go. Pusti raje odklenjeno.
Mi jo po novem tudi imamo, pojma nimam kaj, ni pa neka poceni rec. Imamo na prst in kljuc in meni je super, sicer imam kljuc vecinoma s sabo, rabim ga pa ne vec.
In mi smo za vsako osebo skenirali 3 prste, ce ni E pac vzames kljuc, kaj imajo veze vlomilci mi pa ni jasno. Nasa prejsnja vrata si ulomil v parih sekundah, ta imajo precej boljsi sistem in bi vlomilec rabil precej vec casa, vlomit v hiso je za profija itak najmanjsi problem. Je pa fajn, ko pridem fomov in polno vreck in torb sam prst cez kodo in ne iscem vec kljucev v torbi.
Forum je zaprt za komentiranje.