Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija katero firmo bi vi izrbrali?

katero firmo bi vi izrbrali?

LP!
Naj povem da sem nov, kar se tiče iskanj službe. Sem študent Fakultete za računalništvo in informatiko,vsš. Iščem študentski job. In sicer programiranje. Najraje v .NET okolju.

Na razgovoru sem bil pri dveh firmah v Ljubljani in sicer in . Zainteresirani so.
Obe sta mi zanimivi in nemorem se odločit katero bi izbral.
Mogoče kak stručko pozna ti firmi in mi lahko kaj svetuje.
Plača tukaj ne igra bistvenega pomena, predvsem si želim znanja in napredovanja. Miga mi malenkost bolj leži, ker se nekaj dela tudi v novi gorici, ki mi je precej blizu in ne mislim ostat po študiju v ljubljani. Delajo logistično podporo za Hit.

Vsakršnih nasvetov bom vesel, lp

Kolikor poznam RRC, jih odsvetujem.
MIGA ne poznam.
Nekaj je, ne? Kakorkoli, veliko užitkov! 🙂

Lahko napišeš zakaj odsvetuješ RRC ??

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

ja nč. jaz sem izbral rrc, kar bo pa bo. V ponedeljek začnem in upam da bom zadovoljen z delom, učenjem, napredovajem….

lp

na forumu ne bi. če pa te zares zanima, pusti kakšen kontakt, lahko povem.
lp!

🙂
sicer pa stvar deluje itak tako, da eni odhajajo, drugi prihajajo in tako naprej, vsak po svojem prepričanju in zadovoljstvu. in tako je tudi prav, ne?
veliko užitkov!

Mah saj v RRC-ju poznam kar nekaj ljudi – saj je res, da delajo še
v Cobolu – pa vendar – dela jim ne zmanjka :))
Majo enih par deklic, ki kar obvladajo svoj posel …

Drugače me pa ne zanima – mislil sem da je kaj takega, da lahko poveš
javno..

pa vendar – namesto tračev običajno raje PlayBoy prelistam se bolje počutim :)))

Itak. Ne gre pa za trač, tega ne maram. Zato tudi ne bi govorila stvari, ki so samo moje mnenje in ne želim, da bi se kdo brezveze slabo počutil. Moje mnenje pač, to je vse.
Lep večer še naprej 🙂

ok – enako…

hvala – saj se mi nekatere stvari itaq dozdevajo :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close