Katero dišavo imate?
Ko mi zmanjka enega parfuma ali se ga navelicam, si grem kupit novega. Ker sem ljubiteljica svezih, sadnih vonjev, se mi se ni zgodilo, da bi kupila kaksnega, ki bi mi po npr. 1 tednu smrdel tako, da ga nebi vec uporabljala.
Vec kot tri razlicne parfume naenkrat tako se nisem imela in vedno vse porabim do konca. Trenutno uporabljam O’de Lancome (mislim, da se mu tako rece, zdajle nimam flaske tukaj). Pred leti sem se navdusila nad Escadinim parfumom Tropical punch (ali nekaj takega). Zal so ga pa furali samo eno sezono, kot poletni vonj, in se ga potem ni dalo vec dobiti.
Drugace je s parfumi, ki jih dobim za darilo, ker darovalci zgresijo vonj.
Deododantov, stikov, raznih kopeli in vsega, kar se se dobi s takim vonjem, kot imam parfum, si ne kupujem. Kupim nevtralni deodorant, brez vonja, da se vonj ne tepe s parfumom. Se mi zdi, da ce kupis res dober parfum, potem ne rabis vec dodatnega deodoranta, da bi bolj disal. Itak se po nekem casu vonja tako navadis, da sam sebe ne zavohas vec in se potem rajsi parfumiram manj kot pa, da bi sel kdo mimo mene in rekel, da tako smrdim, da sem nase zlila celo flasko. Sama vcasih zavoham kaksno fino gospo, ki poleti smrdi po Poisnu ali Opiumu in je blah, blah, blah… Sicer se pa zenska verjetno ne zavoha, pa se noben ji ne pove, da pretirava s polivanjem.
Mene pa zanima kako ostale spremljate ali uporabljate klasicne parfume (npr. Channel no. 5, Poison, …) ali imate rajsi novejse?
Od klasike je nepozaben moški PI(un znak za matematični pi 3,14), in Fahrenheit.
Od ženskih klasik me gane edino SUN.
Opium, Poison, Chanell….so mi čisto mimo.
Escade so tudi meni zelo všeč, je pa res, da za vsako poletje naredijo nov vonj in ga nehajo delat konec poletja. Kar je škoda, ker nekateri noro dišijo.
Od letošnjih me noben še ni prepričal in sem še na Sun-u.
Všeč so mi še zadnji trije izdelki Britney Spears, vendar za zimo.
Imam pa rada vse, kar nežno diši po sladkorni peni, vaniliji in sadju, na prenesem vonjev po rožah, ne v parfumih in ne v mehčalcih.
Ste me sprovocirali, da grem prečekirat nove poletne vonje, pred mesecem še ni prišla cela pošiljka, morda je že kaj, kar diši po sadnih bonbončkih….
Rada uporabljam klasične sladko-sadne vonje. Trenutno se parfumam s: Alien, The one, nekaj od Escada, Hypnotic Poison, Valentino – beli, Jdore – oni stari, pa zdaj za najhujšo vročino imam en kokosov vonj, da me vsaj malo sprošča in spominja na morje.
Deodorantov ne uporabljam, ker enostavno ne čutim potrebe.
Forum je zaprt za komentiranje.