Kateri uporabnik oz. katera uporabnica vam je najbolj nadležen/a? ?
vsi ki žalijo, 20.12.2021 ob 17:03
Vsi, ki žalijo, zmerjajo. Ogromno jih je takih, ki to počno, imajo pa nešteto nikov.
Od stalnih nikov pa so taki Darwin, Robi, Kokoška – ta je itak najbolj usekan od vseh uporabnikov. Zoprn, nadležen, psihotičen.
Hvala še za eno temo o meni v kateri bodo anonimni uporabniki pisali, kako sem jim jaz najbolj nadležen.
Meni je pa najbolj nadležna tista smrdljiva kuzla, ki je noben tip ne povoha in piše pod 1000 anonimnimi vzdevki, a budala glupa vedno piše enako tako, da se jo takoj prepozna.
Kokoši ???????, 20.12.2021 ob 17:07
Hvala še za eno temo o meni v kateri bodo anonimni uporabniki pisali, kako sem jim jaz najbolj nadležen.
Meni je pa najbolj nadležna tista smrdljiva kuzla, ki je noben tip ne povoha in piše pod 1000 anonimnimi vzdevki, a budala glupa vedno piše enako tako, da se jo takoj prepozna.
Kako veš, da je to oseba ženskega spola? Sta si izmenjala slike, ali kaj?
Na MONu je veliko srednjespolnikov.
Jih je kar veliko: vsi nesramni, prostaški, ki hodijo sem gor zmerjat druge ljudi. Vsi, ki ne zmorejo komentirati brez žaljivk. Pa vsi, ki namerno uničijo kako temo. Recimo, ko avtor odpre neko temo, kjer ima nek problem pa pridejo žaliti ali pa kradejo njegov nik ali pa vpijejo, da je provokacija.
Ne vem mogoče je samo nekaj takih motencev in so toliko bolj glasni. Ampak komentarji so pa pretežno žaljivi tu gor.
Recimo sem odprla resno temo o resnem problemu in se pričakovala normalne odgovore. Ogromno je bilo žaljenja. Nekdo je kradel moj nik in pod mojim nikom žalil druge ljudi in si izmišljeval bedarije. Potem nekaj jih je vpilo, da je provokacija, fejk tema. V bistvu se to vedno zgodi, ko odprem kako resno temo.
Uff, vidim da ne bojo anonimni uporabniki samo zapisovali v to temo moje ime, ampak da bojo tudi pisali pod mojim imenom. Saj sporočila prej nisem napisal.
Ja res je! Nevem katerega spola je, čeprav nekatere stvari, ki jih je napisala, nakazujejo da je res ženskega spola in se ne pretvarja. Dopuščam pa možnost, da bi se lahko šlo za moškega. Morda kakšnega gnusnega pedra, takega ki jih tudi v realnem živlenju ne prenesem.
meni je ta tud, 20.12.2021 ob 17:42
Meni je ta tip tudi najbolj tečen. Kot da nima kaj boljšega za počet. Najbolje, da se obesi.
A bereš to, ki odpiraš te teme, gnoj neumen? Crkni že!
Po mojem te teme odpira Kokoši.
Tudi, če ni kokoši: je ena taka nadležna driska, da ni za nikamor.
po mojem je to, 20.12.2021 ob 17:45
Po mojem te teme odpira Kokoši.
Tudi, če ni kokoši: je ena taka nadležna driska, da ni za nikamor.
Ne zvalit zdaj vse krivde na Kokošija. Ni on edini pacient tukaj. Po vsej verjetnosti je nekdo drug.
Kokoši se ponavadi zadržuje v temah, kjer piše svoje eseje in dolgovezi. On je nakladač in mora imeti zadnjo besedo. Torej, če je v prepiru s kom v eni temi, ne bo posvečal časa drugim temam, kaj šele da bi novo odprl. Tak feeling imam
Forum je zaprt za komentiranje.