Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri tiskalnik priporočate (da je najcenejši tako tiskalnik, kot kartuše)

Kateri tiskalnik priporočate (da je najcenejši tako tiskalnik, kot kartuše)

Imam zelo omejena sredstva, rada pa bi si kupila nek laserski ali inkjet A4 tiskalnik. Zanimajo me naprave po zelo dostopni ceni in z čimcenejšimi kartušami (saj vemo, da včasih poceni kupiš tiskalnik, pri kartušah pa te obirajo….). Kaj predlagate? Morda tudi namig za kakšno poceni multifunkcijsko napravo??

toner pa lahko dobiš na odpadu. Iz ene 6 tih patron postrgaš ostanke tonerja in imaš spet za nekaj časa.

Če si pa iz območja LJ, se da na Zavodu fajn printati.

a si že kej gledala po štacunah? jaz ti toplo priporočam, da si ogledaš štacuno mimovrste.com

tako cene printerjev, kot kartuš/tonerjev. poglej si redne cene iun cene s popusti

jaz mam HP officejet J6410 all-in-one in sem ga kupu v interšparu (je inkjet, bil pa je znižan za 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in je namesto 200€ stal 100€, kartuše pa kupujem na mimovrste.com, saj so vedno pod akcijo (znižane) in pri nakupu obeh (črna + barvna) prihranim okrog 20 €

srečno

Vseeno je kateri model kupiš, pomembno je le, da se, da kartuše polniti z neoriginalnim črnilom. Tako prihraniš daleč največ.Npr. jaz si HP 350XL črno kartušo, ki stane med 32 in 40 EUR, napolnim za 3 EUR. Kvaliteta tiska je brezhibna.

Kje pa si lahko polnite te kartuše???

Jaz si jih kar s sajami. Č mi jih zmanjka, imam kolega dimnikarja.

Jaz imam dva tiskalnika,hp laserskega in canon barvnega. Ti povem,res da kartuša za hp stane 60 ,vendar vzdrži skoraj celo leto,printamo ogromno,za 3 študenta,z Canon pa smo sprintali barvno morda 50 listov,pa je že skoraj prazen,pa pride barvna in črnobela skupaj skoraj 50.Bolj se definitivno splača hp.

ja pa še neki okrog hp-jev

pri njih imaš možnost kupovati dve vrsti kartuš:
– tiste ta manjše (manjša kapaciteta strani – dobiš jih ob nakupu printerja in so nekoliko cenejše)
– tiste običajne (črna zdrži cca 1000 strani, srednja kvaliteta tiska, barvna okrog 500)

jaz kupujem tiste običajne

še neki. če boš kupla hp-ja multifunkcionalno napravo OBVEZNO SI SPRAVI ENO ČRNO IN BARVNO KARTUŠO (IZRABLJENO), SAJ ČE MAŠINA NIMA OBEH KARTUŠ, TI TUD SKENER NE DELA. MAŠINA JE HIN, DOKLER NIMA OBEH KARTUŠ. TO SE TI RECIMO ZGODI, ČE JE BARVILO V KARTUŠI SLABŠE KVALITETE IN DA NE KUPIJEŠ NOVE (ČE NE RABŠ PRINTAT) MU VTAKNEŠ ENO STARO PA JE

PA ŠE NEKI: FUL SO SITNI GLEDE KOLIČINE ČRNILA. NE VERJET GLIH VSEGA MAŠINI, KAR TI SPOROČA

pa srečno

Tisti dimnikarski gorenjec se je malo pošalil. Tapravi gorenjec nabavlja neoriginalna črnila za kartuše na http://www.svet-crnil.com/default.asp

V začetnem kompletu dobiš patrono s črnilom, adapterjem in injekcijo, potem kupiješ le še patrone. Potrebno je nekaj malega ročne spretnosti, da najprej načrpaš črnilo iz patrone v injekcijo, potem pa iz injekcije zgoraj v kartušo in potem preko adapterja spodaj iz kartuše, a ni sile, postopek je lepo razložen na priloženih navodilih.

Mi imamo tega in smo zelo zadovoljni!
Tiska, skenira in fotokopira.

http://www.bigbang.si/racunalnistvo/tiskalniki/vecfunkcijske-naprave/474964-hp-1050-deskjet-ch346b

Kartuše:
manjša = 16€
večja = 30€

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close