Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kateri tiskalnik mi priporočate

kateri tiskalnik mi priporočate

Pozdrav,

sem frišna upokojenka, prej sem v službi imela tiskalnik, doma ga kar pogrešam. Mi lahko svetujete kaj naj nabavim, problem so barve, ki se hitro zasušijo.

Hvala vam za kakršenkoli nasvet in lep dan !!

Vsak dan moraš natisnit eno stran barve se zasušijo pri vseh tiskalnikih.

HP je totalen shit od tiskalnikov, vse od programske opreme, do dragih kartuš ipd.

Brother tiskalniki so kar se mene tiče daleč najboljši, enostavni za uporabljati, poceni kartuše/barve.

Kaj boš printala? Zakaj barvno? Imam Xerox, toner okol 20€ je črnobel. Ga skoraj ne uporabljam, ker imam vse shranjeno v elektronski obliki.

Odgovor na objavo uporabnika
tisk, 31.01.2024 ob 09:23

Pozdrav,

sem frišna upokojenka, prej sem v službi imela tiskalnik, doma ga kar pogrešam. Mi lahko svetujete kaj naj nabavim, problem so barve, ki se hitro zasušijo.

Hvala vam za kakršenkoli nasvet in lep dan !!

Laserski tiskalnik imas barvne tam okoli 300 eur,se ne zasusi toner

Če redno printaš (vsaj par strani na teden) in če si želiš printati tudi fotografije, potem vzemi Epson, ki mu lahko sproti dodajaš barvo (ni potrebno menjati kartuš). Npr. ta:https://www.mimovrste.com/tiskalniki-skenerji/epson-ecotank-its-l3256-vecfunkcijska-brizgalna-naprava

Je ceneje kot kakšen Hp ali Canon in tudi fotografije izpadejo kar lepo. Če pa printaš redko in te fotografije ne zanimajo, potem pa raje laserski tiskalnik.

SAMO NE HP, 31.01.2024 ob 09:45

HP je totalen shit od tiskalnikov, vse od programske opreme, do dragih kartuš ipd.

Brother tiskalniki so kar se mene tiče daleč najboljši, enostavni za uporabljati, poceni kartuše/barve.

se strinjam , samo ne HP. Imamo HP, pa naM je žal. Samo originalne kartuše so dobre, polnjene zavrača.  Z eno originalno pa so bile natiskane točno 3 strani, potem pa je bila kao prazna.  Pa komu se naj žalim, ker bi vsak trgovec rekel da smo jo sami spraznili. Bila originalno zapakirana, vsaj tako se je zdelo.

Jaz sem tudi imel poln kufer tega, ko si rabil tiskati, ali ni bilo barve, ali se je zasušila kartuša.

Ko mi je dojadilo, sem kupil laserski tiskalnik in od takrat imam mir. Tiska vedno. Barv notri ni samo za nekaj listov ampak za tisoče. Poceni kompatibilne tonerje nabavljam na amazonu.

Ni poslovne racunice, da zapravljaš denar za nakup novega printerja, če najmanj 3 X na teden ne tiskaš ?

Anonimno 9555, 31.01.2024 ob 10:44

Jaz sem tudi imel poln kufer tega, ko si rabil tiskati, ali ni bilo barve, ali se je zasušila kartuša.

Ko mi je dojadilo, sem kupil laserski tiskalnik in od takrat imam mir. Tiska vedno. Barv notri ni samo za nekaj listov ampak za tisoče. Poceni kompatibilne tonerje nabavljam na amazonu.

kakšen laserrc si vzel?

Kupila iglični tiskalnik.

Epson EcoTank, ima tiste stekleničke z barvami, zlepa jih ne zmanjka.

Tiskalniki s kartušami so sicer poceni, ampak ponovno kupovanje kartuš je pa drag špas.

Jaz imam ze 30 let samo crnobele laserske. Zdnji 2 leti Brother, prej 2 neunicljiva HPja.Veliko tiskam. Zadovoljna.

Ja, rabim res občasno par listov, na 14 dni recimo….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close