Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri telefon kupit do 300 eur?

Kateri telefon kupit do 300 eur?

Zanima me kateri mobilni telefon mi priporočate do 300 eur (brez vezave), pa da ima solidno kamero. Naročim tudi iz tujine, če bo treba. thx.

Lahko tudi rabljen.

Hvala.

lp,

Jaz vztrajam na rabljenih Xiaomi. Med 100 in 200 eur dam ponavadi, še noben mi ni delal manj kot 2 leti.

pozabila napisat, zaželjeno je da ima prostor za 2 sim kartici.

Jz sm pred cca pol leta za ta gnar dobil samsung A54 5g na mimovrste. Zadnje kose. Čakal sem če se bo kje zgodila kkšna akcija, in se je.

Ulefone amazonde preizkusen, dela ze 3 leto takrat je moj model stal 130e… Kupli se sva modela v tem letu za cca 170e – telefoni delajo brezhibno ?

Sva-dva

Pardon tipkarski skrat ?

Počakaj na Teslo !

https://nova24tv.si/ali-bo-tesla-pi-phone-pokopal-iphone/

Z začetno ceno okoli 220 evrov bi ta naprava predstavljala resno konkurenco uveljavljenim proizvajalcem pametnih telefonov. Poleg tega Tesla Pi Phone 2025 prinaša vrsto inovativnih funkcij, ki ga postavljajo v sam vrh tehnološke ponudbe.

Odgovor na objavo uporabnika
Covid 2021LE, 14.07.2025 ob 14:37

Jz sm pred cca pol leta za ta gnar dobil samsung A54 5g na mimovrste. Zadnje kose. Čakal sem če se bo kje zgodila kkšna akcija, in se je.

Ta je dober ja ampak cena zdaj cez 400 ojrov. Si imel sreco.

Ti je dober?

Xiaomi bistveno boljši kot Samsung za isti denar

.https://youtu.be/YBAuuxm8cRg

HUAWEI ?

Samsung Galaxy! Pač kateregakoli dobiš glede na tvoj budget. Glede na geopolitiko googlove in druge zahodne aplikacije na kitajskih telefonih ne bojo več dolgo delale.

Anonimno 7988, 14.07.2025 ob 22:59

Samsung Galaxy! Pač kateregakoli dobiš glede na tvoj budget. Glede na geopolitiko googlove in druge zahodne aplikacije na kitajskih telefonih ne bojo več dolgo delale.

ko hebe google. Tudi če ga ni gor, Kill Gatesofhell treking sistemi. Ne da so kitajci kaj boljši…

PocoLoco, 14.07.2025 ob 19:59

Xiaomi bistveno boljši kot Samsung za isti denar

Ni Res… imela xiaomi in mislila,cda bom znorela od nedelovanja fokusa in slabih barv… sla na Samsung in tu bom ostsla

Ne morem se pritoževat. Kameea soludna, dolga baterija, 5g…primerjal sem specifikacije na gsmarena.

Mislm, da ga ni več, ker je predtastar model. Ker se mi zdi, da je bil takrat že a55, zdej je pa že a56. Zato je bil bl zastoj verjetn.

imam xiaomi redmi note 13 pro

Nimam pripomb čez njega.

če kupiš Samsung, ne moreš nič faliti… vse je preizkušeno, brez napak, ogromno funkcij, super povezljivost z ostalimi napravami, pa enostavno preneseš vse podatke s starega telefona na novega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close