Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri tablični računalnik kupiti?

Kateri tablični računalnik kupiti?

Kupujem tablični računalnik. Firma ni pomembna, bolj “brezhibno” delovanje. Zanima me, če se splača kupiti rabljenega, ker je na bolhi tega še in še. Gledam Samsunge, ampak nikjer ne najdem kaj dosti mnenj o delovanju itd. Ricimo na enaa.com je tale, ki je nov, ampak no name

Skratka zanima me katerega imate (če imate) in ste z njim zadovoljni?

Cenovni razred do 180 €.

Hvala.

V harvey norman imaš akcijo za samsunga in ga dobiš za točno 200€. Dodaj 20€ in ga kupi. Starega se ti ne splača kupiti iz enega razloga – na bolhi so vsi precenjeni in nekateri jih prodajajo za več (enak model) kot ga dobiš v trgovini.

Jaz imam Prestigio že 3 leta in nimam pripomb:)
Takrat sem dala 180€, mislim da sedaj dobiš že ceneje.

Jaz imam nexus 7 in je kar se tiče zanesljivosti in stabilnosti super tablica, je pa za moje pojme premajhna. Super je, ker mi gre v vsako torbico in jo komot vzamem s sabo, a za branje in pisanje je večja tablica dosti bolj udobna. Mož je dva tedna nazaj dobil novo lenovo tablico v velikosti ipada, a z njo ni zadovoljen, ker mu dosti blokira in jo mora ponovno zaganjati in podobno. Če bi jaz zdaj kupovala, bi izbirala med samsungi in nexusi v velikosti ipada. No name tablice so poceni, a ne pričakuj kakšne posebne kvalitete. Pričakuj zatikanja in podobno.

Jaz imam Samsung Galaxy Tab2 in smo vsi zelo zadovoljni z njim.

na ipada nimam pripomb

Tole reklamo sem dobila pravkar na mail, morda ti bo v pomoč:

Prestigio, velikost 10.1, povprečno zadovoljna, zadostuje za to, kar potrebujem. cena je bila pred dobrega pol leta pod 200€.

Hvala vsem za odgovore. Bomo še malo pregledali ponudbo …

surface 2
kar uredu

Samsung. Poleg Appla je to edina tablica vredna nakupa. Res je nekoliko dražja, ampak odtehta pri delovanju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close