Kateri sušilni stroj – vaša mnenja/izkušnje
pred 3 leti smo kupili prvi sušilni stroj in sem čisto navdušena. Za perilo, ki ga perem na 60 stopinj (brisače, posteljnina,..) zaženemo UV sušenje, ki uniči viruse in bakterije. Obstaja tudi program UV prezračevanja, ki ga uporabiš recimo za plašče (samo za uničevanje klic), energijski razred pa je A+++. Cena precej nižja od Miele, trenutno za model DS8539TU pod 700 €.
še ena354, 09.02.2024 ob 11:02
kg,
amabile nepr, 07.10.2014 ob 07:32
Pozdravljeni,
Kupujem nov sušilni stroj, pa je toliko ponudbe, da se težko odločim. Zato bi vas proisila za pomoč z vašimi izkušnjami.
Pri nas doma se sušilni stroj veliko uporablja, zato me zanima varčen (s toplotno črpalko?) sušilni stroj z velikim bobnom (9 kg sem našla pri Gorenju).
http://www.gorenje.si/primerjava?p1=440381&p2=347375
ta dva oba sta mi ok.
Hvala, lep dan
Miele, 9 kg, 3000 evrov. Zakon.
U, vau, 10 let stara tema! Sem mislila, da vam slabše ne more iti, pa vam je uspelo prekositi sama sebe!
amabile npr zate
zdaj pa me poslušaj dobro. pa mene poslušaj. ti bom sedaj vse na dolgo razložil. in ti dal primer. pa kr primer prvo. jaz nisme ful fan vw. ampak realno gledano, pač škoda octavia ni slab avto, je uredu dober avto. in to se pri nas prodaja. tko pač je. pri nas se veliko proda gorenje in bosh. mi imamo doma veliko od obojega. poglej. gorenje ima boljši servis. bosh ima tudi uredu ampak ni tko razvejan. to je važno še posebej pri sušilcu. mi imam sušilc doma 9kg gorenje. v garancjiskem roku so ga celega menjali, razstavili, sestavili vsaj 5x. vse menjali. vem d se čuje grozno, ampak vsaj naredili so. dela, kak dela. neki dela. ampak mi nucamo sušilc FULL VELIKO. kot je nekdo napisal. JA STRVAI SE SKRČIJO JA. mi uporabljamo za brisače, kuhinjske krpe pa taka jajca. ko se dolgo suši pozimi in se ne skrči. jaz ne vem kako bi mi brez. mi to uporbljamo x 100 od predvidene uporabe. torej če je mišlejno 4 na teden. mi pa nuccamo 3 – 4x na dan. pa se ne hecam. samo za pofukane brisače. pač taki smo. hočemo sveže. kupi gorenje, ker je vse lažje. je uredu imet sušilca. klikneš 3 sončke, pa 3h pa ti posuši brisač celi kup.
Jaz sem kupila gorenje premium edition in mi je tako žal,……perilo je zmečkano, pa naj povem, da sem ga takoj odprla, ko je zaključil s susenjem ( perilo je zmečkano, kot bi ga krava žvečila) NE morem ga uporabljati in VSE je potrebno likati. Prej sem imela Bosch in sem bila zeeellooo zadovoljna.Zelo mi je žal, da sem nasedla lepemu dizajnu in NIKOLI VEČ nebi kupila blagovne znamke Gorenje, ker ga jim niti nazaj ne morem vrniti in so izredno neprijazni po telefonu…..
Mi smo imeli Gorenje, kupljen kakšni 2 leti nazaj. Zadeva ni sušila, perilo je smrdelo in bilo na pol mokro. Potem se je še pokvaril in na servis sem čakal 3 tedne. Vmes sem imel dost vsega in kupil AEG serija 7. Kot noč in dan. Gorenja sem se znebil. Podobne težave imam s pomivalcem, ki so ga po 7 servisih zamenjali. Tako , da kupujem AEG /Electrolux, za 200 EUR razlike, enormna razlika v kvaliteti. Pa še servis je po novem problem pri Gorenju. Škoda, ker njihovi stroji so bili čisto ok še 10 let nazaj.
Če kupujete nov sušilni stroj s toplotno črpalko je po mojem dobro, da ima tudi opcijo spodaj:
“Sušilni stroji s toplotno črpalko in samočistilnim kondenzatorjem varujejo vaša oblačila in ohranjajo visoko raven energijske učinkovitosti. S tehnologijo samočistilnega kondenzatorja se kondenzator samodejno očisti do štirikrat med postopkom sušenja, in s tem cikel za ciklom ohranja najvišjo energijsko učinkovitost. Sušilni stroji s toplotno črpalko Bosch so zasnovani za učinkovito delovanje ter nežno in popolno sušenje oblačil.”
Nekaj dni nazaj sem sam očistil Gorenje sušilni stroj. Dela sem imel za vsaj 10 ur in imam svoje orodje in prostor…. Ne vem koliko bi tako generalno čiščenje zaračunal servis? Vedite, da je treba sušilni stroj v celoti razdreti.
Forum je zaprt za komentiranje.