Kateri so večji pijanci? Dolenjci ali Štajerci?
Nevem kdo so največji pijanci? Vsa Slovenija se lahko vrže v en koš glede pijancev,vse povsod isto…ampak alkohol je legaliziran,droga pa žal ne in največji blodnjak droge in narkomanstva je prestolnica Slovenije. Če je Ljubljana še slovenska,saj se mi zdi da tam nastaja novo leglo čefurjev in črnih…žal…
…in to reče prebivalec kotline, ko vsakemu drugemu želodec dvigne, ko to sliši. Komentar enega tujca, ki ne razume slovensko in je bil na eni predstavitvi, kjer so bili govorci iz vse slovenije. Ko je spregovoril žabar je vprašal: whats that fagot language? :))
Štajerke moraš znat hendlat. Za pomehkužene žabice je to čisto prezahtevno.
men je tole malo čudno..
vemo da imajo naši “bratje” južneje..
boljšo musko.. bolj se znajo sprostit, …niso tko zategnjeni ,,majo boljše fešte…itd..
pol pa slišim “Luko Basija”..
“nije nije fešta bila…ako nemaš 3 promila”…
tak da evo, še ta primat so nam vzeli..
največji pjanci so drgje..
očitno si brez alkohola ne znajo dobrih fešt nardit..???
vpršanje je napačno. bolje bi bilo tako!! katere so večje pijandure, zadorgiranke in lajdre? gorenke, dolenke,štajerke,prekmurke ali korošice. po mojih izkušnjah, so največje vse naštetp gorenke, pol štajerke in prekrmurke. ampak med prekmurkami in korošicami ni razlike neke. jaz osebno poznam največ drogerašič in pijank iz gorenske, natančenje iz kranja in loke. zakaj je tako ne vem? tako pač je. pa to so ženske iz vojske, policije in to imajo neki čin. tako to zdaj dokazat je nemogoče praktično. pač povem iz svojih izkušenj.
Forum je zaprt za komentiranje.