Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri šampon in balzam?

Kateri šampon in balzam?

Zdi se mi, da moj šampon in balzam nič ne pomagata mojim lasem in jih brezveze uporabljam. Iščem nek kombo za barvane lase, ki pomaga, če so lasje suhi in veliko izpadajo.

Mogoče kakšen Olaplex? Slišala sem veliko lepih stvari o njihovih šamponih … Še posebej za barvane lase …  Poskusi tudi jemati kakšen Procollagen, če je kriza. Jaz ga jemljem od kar si blanžiram lase.

Šampon in balzam Pantene, potem pa maska 1x tedensko in olje na konice. Barvani lasje so sicer čisto presuhi.

Jaz imam mastne lase ampak uporabljam od Afrodita šampon kopriva 1 liter. Meni je še najboljši. Na konice pa malo balzama.

Sprobala sem olaplex, lahko recem da naredi lepe lase. Ga pa uporabljam, ko so lasje slabi ( obicajno po barvanju) in dokler si ne opomorejo. Pac govorim celoten tretma olaplex 0, olaplex 3, olaplex 4 in olaplex 5. 0 uporabim do 2x zaporedoma v kombinaciji s 3,  4 in 5 do 5x zaporedoma, pol pa samo se sampon parkrat. Res je da ne cena visoka za vse to, ampak mi zdrzi celo leto, ce be vec, ker se tudi barvam ne kar naprej, oz pramene ne dajem kar naprej, tako da vmes grem tudi na “navaden” šampon…mal kombiniram.

Imam svetle pramene, las sicer nimam suhih. Uporabljam že vrsto let Subrina – šampon za normalne lase in balzam iz te serije. Meni je super. Si pa lase pogosto umivam, vsak drugi ali tretji dan.

Uporabljam najcenejsi sensitive sampon Balea, brez vseh dodatkov, hidrantni balzam Balea brez silikonov in ob vsakem pranju drugo masko, menjam hidrantno, proteinsko in oljno, nic dragega in posebnega, sem probala eno proteinsko masko za 40€ in ni nic boljsa od tiste za 7-8€, keratin od Syossa je fajn, arganova maska je tudi dobra, pa aloe vera garnier recimo ali pantene hidrantna, meni je fajn tudi banana garnier, imam res suhe lase, je pa tezka maska in ni za vsak tip las.

Na konice oz skoraj na celo dolzino mokrih las si dam pa arganovo olje za lase, sem probala tudi tista, ki so kao za obraz, telo in lase, a so premocna, mora bit prav za lase.

Veliko ljudi pohvali moje lase, sklepam, da dobro zgledajo.

Odgovor na objavo uporabnika
bemi197, 01.09.2024 ob 21:37

Mogoče kakšen Olaplex? Slišala sem veliko lepih stvari o njihovih šamponih … Še posebej za barvane lase …  Poskusi tudi jemati kakšen Procollagen, če je kriza. Jaz ga jemljem od kar si blanžiram lase.

se strinjam s procollagenom, ja. mi je rešil lase po blanžiranju. zraven pa še nek šampon, ki nima silikona

Odgovor na objavo uporabnika
strela563, 08.09.2024 ob 19:58

se strinjam s procollagenom, ja. mi je rešil lase po blanžiranju. zraven pa še nek šampon, ki nima silikona

ga moraš vsak dan jemati ali je dovolj enkrat na nekaj dni? se mi zdi, da je pri vseh teh dopolnilih malo drugačen režim

To je isto kot za hujšanje, ko se non stop sprašuje. Ilirija Breza, stara embalaža. Ne rabiš nobenega balzama. Pa kako aloe vera, da prideš na vlažnost. Pa kak jabilčni kis, če imaš strenaste lase. Pa manj barve ali več nege.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close