Kateri šampon in balzam?
Sprobala sem olaplex, lahko recem da naredi lepe lase. Ga pa uporabljam, ko so lasje slabi ( obicajno po barvanju) in dokler si ne opomorejo. Pac govorim celoten tretma olaplex 0, olaplex 3, olaplex 4 in olaplex 5. 0 uporabim do 2x zaporedoma v kombinaciji s 3, 4 in 5 do 5x zaporedoma, pol pa samo se sampon parkrat. Res je da ne cena visoka za vse to, ampak mi zdrzi celo leto, ce be vec, ker se tudi barvam ne kar naprej, oz pramene ne dajem kar naprej, tako da vmes grem tudi na “navaden” šampon…mal kombiniram.
Uporabljam najcenejsi sensitive sampon Balea, brez vseh dodatkov, hidrantni balzam Balea brez silikonov in ob vsakem pranju drugo masko, menjam hidrantno, proteinsko in oljno, nic dragega in posebnega, sem probala eno proteinsko masko za 40€ in ni nic boljsa od tiste za 7-8€, keratin od Syossa je fajn, arganova maska je tudi dobra, pa aloe vera garnier recimo ali pantene hidrantna, meni je fajn tudi banana garnier, imam res suhe lase, je pa tezka maska in ni za vsak tip las.
Na konice oz skoraj na celo dolzino mokrih las si dam pa arganovo olje za lase, sem probala tudi tista, ki so kao za obraz, telo in lase, a so premocna, mora bit prav za lase.
Veliko ljudi pohvali moje lase, sklepam, da dobro zgledajo.
bemi197, 01.09.2024 ob 21:37
Mogoče kakšen Olaplex? Slišala sem veliko lepih stvari o njihovih šamponih … Še posebej za barvane lase … Poskusi tudi jemati kakšen Procollagen, če je kriza. Jaz ga jemljem od kar si blanžiram lase.
se strinjam s procollagenom, ja. mi je rešil lase po blanžiranju. zraven pa še nek šampon, ki nima silikona
Forum je zaprt za komentiranje.