Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri pralno-sušilni stroj priporočate?

Kateri pralno-sušilni stroj priporočate?

Rabim nasvet.
Najprej me zanima ali priporočate ločeno pralni in sušilni ali je Ok skupaj…prostora sicer imamo dovolj, a 2 posamezna več staneta.
Tiste, ki ga imate skupaj ali posebej, mi povejte naslednje:

1. Katere znamke je/sta?
2. Kako ste z njim/a zadovoljne?
3. Karakteristike stroja/ev?
4. Kje ste ga/ju kupile in cena?

PS
Naj bi bil z večjim bobnom za veliko družino.
Hvala in LP

LP, Mama3m

ti si pa nova tuki, ane?
pa tudi iskalnika še ne znaš uporabiti?

ps: do sedaj nihče ni pohvalil 2 v 1; imam aristona, ki zelo dobro pere, je tih,… res AAAA; ampak sušenje je za za nulo! ima slabe programe sušenja, perilo je bolj zmečkano kot samo v sušilcu,… res samo za včasih kakšno cunco posušit (oz. jaz dam za 10 min sušit, da je manj zmečkano ko se suši na vrvi). jaz sem ga s tem namenom tudi kupila.

preberi stare linke, nikakor pa 2 v 1. Mi imamo zanussija, zanič.

Hm, jaz imam zanussija in sem zadovoljna. Ne vem, kaj bi mu lahko manjkalo – lepo pere in dobro suši.

Dva v enem vsi, vključno s serviserji zelo odsvetujejo. Sušilni stroj je menda zelo dober gorenjev – poln suši cca 1 uro. Mi imamo Candy in suši isto količino 2 uri- centrifuga pralnega je 1400 obratov.
Pralni stroji – vsaj bosch in elektrolux imata že bobne za 6, 6,5, elektrolux celo 7 kg perila in centrifugo 1400-1600 obratov.
V GA imajo sedaj menda enega boscha za 6 kg in centrifugo do 1600 obratov v akciji.
Želim vam dober nakup.

Candy 5+5, super opere…suši pa tako tako, ker je perilo precej zmečkano, mi ne prihrani likanja….kupi vsakega zase, če imaš prostor…mi prostora nismo imeli.

posebej – smo imeli skupaj, pa smo obupali, sedaj imamo pralni stroj miele in sušilec bosch- in smo ful ful zadovoljni

No glede da je to moje sluzbeno podrocje…delam v servisu v katerem servisiramo tudi aristona med drugimi! res je da 2 v 1 stroji so cenejsi napram locenim samo je pa res da pa 2 v 1 porabi toliko vec vode in elektrike! moj nasvet trenutno najbolsi pralni ali pa susilni stroji so whirpool al pa mille sicer pri zadnjem je cena malo vecja…kvaliteta pa tudi!

Pralni-gorenje (A)
Susilec-candy (C)

imeli smo electrolux 2 v 1 in se je po dveh letih boben totalno unicil, smo ga morali odpeljati na odpad…baje je bila neka tehnicna napaka ?? 🙁
v garanciji pa ni bil vec

Sem zelo zadovoljna z obema. Sploh pri sušilcu je občutna razlika od onega 2 v 1. Predvsem zato, ker lahko dam celotno pranje v sušilec in ne samo pol naenkrat, ko drugo pa zato, ker se obleke zelo lepo posusijo.

elektrolux vse v enem, imam ga že pet let nič ni narobe z njim. nosimo precej “finih” stvari tako, da ne rabim velikega sušilca. v sušilcu sušim spodnje perilo, brisače, kuhinjske krpe, bluze in srajce pa raje obesim.

Candy 2v1 imam 10 let, pere dobro, suši slabo. CCA. 1/2 stroja opranega perila suši več kot 2 uri. Tako da kadar se la nesem eno nadstropje nižje, k staršem v sušilca.
Raje daj malo več denarja in kupi samostojna stroja.
LP A.

Hvala vsem za odgovore!
Bomo kupili posebej, samo za znamki bom pa še premislila.

LP

LP, Mama3m

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close