Kateri pralno-sušilni stroj priporočate?
Rabim nasvet.
Najprej me zanima ali priporočate ločeno pralni in sušilni ali je Ok skupaj…prostora sicer imamo dovolj, a 2 posamezna več staneta.
Tiste, ki ga imate skupaj ali posebej, mi povejte naslednje:
1. Katere znamke je/sta?
2. Kako ste z njim/a zadovoljne?
3. Karakteristike stroja/ev?
4. Kje ste ga/ju kupile in cena?
PS
Naj bi bil z večjim bobnom za veliko družino.
Hvala in LP
ti si pa nova tuki, ane?
pa tudi iskalnika še ne znaš uporabiti?
ps: do sedaj nihče ni pohvalil 2 v 1; imam aristona, ki zelo dobro pere, je tih,… res AAAA; ampak sušenje je za za nulo! ima slabe programe sušenja, perilo je bolj zmečkano kot samo v sušilcu,… res samo za včasih kakšno cunco posušit (oz. jaz dam za 10 min sušit, da je manj zmečkano ko se suši na vrvi). jaz sem ga s tem namenom tudi kupila.
Dva v enem vsi, vključno s serviserji zelo odsvetujejo. Sušilni stroj je menda zelo dober gorenjev – poln suši cca 1 uro. Mi imamo Candy in suši isto količino 2 uri- centrifuga pralnega je 1400 obratov.
Pralni stroji – vsaj bosch in elektrolux imata že bobne za 6, 6,5, elektrolux celo 7 kg perila in centrifugo 1400-1600 obratov.
V GA imajo sedaj menda enega boscha za 6 kg in centrifugo do 1600 obratov v akciji.
Želim vam dober nakup.
No glede da je to moje sluzbeno podrocje…delam v servisu v katerem servisiramo tudi aristona med drugimi! res je da 2 v 1 stroji so cenejsi napram locenim samo je pa res da pa 2 v 1 porabi toliko vec vode in elektrike! moj nasvet trenutno najbolsi pralni ali pa susilni stroji so whirpool al pa mille sicer pri zadnjem je cena malo vecja…kvaliteta pa tudi!
Pralni-gorenje (A)
Susilec-candy (C)
imeli smo electrolux 2 v 1 in se je po dveh letih boben totalno unicil, smo ga morali odpeljati na odpad…baje je bila neka tehnicna napaka ?? 🙁
v garanciji pa ni bil vec
Sem zelo zadovoljna z obema. Sploh pri sušilcu je občutna razlika od onega 2 v 1. Predvsem zato, ker lahko dam celotno pranje v sušilec in ne samo pol naenkrat, ko drugo pa zato, ker se obleke zelo lepo posusijo.
Forum je zaprt za komentiranje.