Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri pralni stroj do 300evrov?

Kateri pralni stroj do 300evrov?

Kateri pralni stroj do 300evrov mi predlagate? Indesit, Gorenje ali Beko?

http://www.ga.si/aparati/pralni-stroj/electrolux/artikel/40615/

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

sem z njim zadovoljna. Izbrala sem ga zato, ker je imel največ garancijske dobe, med tistimi, ki sem jih gledala.

Tudi jaz predlagam Beko: http://www.ceneje.si/L3/225/dom-in-vrt/umivanje-in-pranje/pralni-stroji?pbra=82&sort=3

Jaz imam WMY 51222 PTYB3 in je super.

Takega, ki bo za to ceno imel najdaljšo garancijo. Da bodo to število let zabeležili na zavodu, če bo kupljen iz izredne denarne pomoči v izogib temu, da bi ti davkoplačevalci kupovali novega vsako leto.

Pa prepričaj se, da ima možnost skrajšanja programa. Verjetno ga imajo vsi, a vseeno preveri, drugače bo pral ene 3-4 urce.

sej dolga garancijska doba je ok, samo enih par problemčkov je s tem, najprej je treba preverit kolk časa so dobavljivi rezervni deli za posamezen model, pa kolk serviserjev v sloveniji to upošteva, ker niso lih redki primeri da je naprava z žnj let garancije, v priloženih dokumentih piše, da so rezervni deli dobavljivi do 5 let, naši serviserji jih pa nimajo že npr. po dveh letih posledično pa neki kompenzirajo.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Lani sem za 290 eur kupila indesit,pere do 7kg,a++ razred,5 let garancije.sem zelo zadovoljna.

Tudi BEKO je odličen in ima 5 let garancije. Delajo ga v Turčiji in je kao outlet od Siemensa

sej dolga garancijska doba je ok, samo enih par problemčkov je s tem, najprej je treba preverit kolk časa so dobavljivi rezervni deli za posamezen model, pa kolk serviserjev v sloveniji to upošteva, ker niso lih redki primeri da je naprava z žnj let garancije, v priloženih dokumentih piše, da so rezervni deli dobavljivi do 5 let, naši serviserji jih pa nimajo že npr. po dveh letih posledično pa neki kompenzirajo.[/quote]

Moja mami ima vse od Beka, vse je že iz garancije, pa se vse še da poservisirat. Je imela problem s pralnim strojem (prvič v sedmih letih), bila je ena malenkost, rešena v petih minutah, potem je pa serviser še ostalo aparate pogledal in jo opomnil, ker ni uveljavljala ene garancije, pa bi jo lahko (in del še vedno obstaja), pa hladilnik ji je malo bolje nastavil pa take malenkosti – servis skratka na nivoju, odzivnost hitra, prijaznost čista desetka, cena za pooblaščenca zmerna (30 evrov).

Meni je res noro, kakšna smešna cena … Zdajle sem šla pogledat linke (nimam pralnega od Beka).
Sploh če pomislim, koliko ljudi poznam, da so nabavili kakor drag in dober stroj, pa je šel takoj, po parih pranjih (na primer Gorenje, s tem da na servis čakaš en teden vsaj).

ni glih res…gorenje servis pride v roku 2,3 dni. ponavadi pa kar naslednji dan. so pa pikič dražji od beka

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

ni glih res…gorenje servis pride v roku 2,3 dni. ponavadi pa kar naslednji dan. so pa pikič dražji od beka[/quote]

Da, prijatelji so se potem lagali, ko so nosili k meni prat? Človek jim je moral zagrozit, da jim bo pralni stroj pripeljal na dvorišče in ga dal direktorju na havbo, da so popustili in prišli čez dva dni. Najprej so še poskusili izsiljevat z dodatno tarifo.
Jaz sem že pred davnimi leti imela izredno slabe izkušnje z Gorenjevim servisom, zato nisem kupila njihovega pralnega stroja. Ko mi je crknil bojler, so tolk komplicirali, da sem raje poklicala vodovodarja in dala njemu tistih 20 evrov. Pri Boschu recimo je rekel, ker nisem imela računa pri sebi, da bo videl po serijski številki in res ni bil problem. Prišel je pa naslednji dan.

ni glih res…gorenje servis pride v roku 2,3 dni. ponavadi pa kar naslednji dan. so pa pikič dražji od beka[/quote]

Da, prijatelji so se potem lagali, ko so nosili k meni prat? Človek jim je moral zagrozit, da jim bo pralni stroj pripeljal na dvorišče in ga dal direktorju na havbo, da so popustili in prišli čez dva dni. Najprej so še poskusili izsiljevat z dodatno tarifo.
Jaz sem že pred davnimi leti imela izredno slabe izkušnje z Gorenjevim servisom, zato nisem kupila njihovega pralnega stroja. Ko mi je crknil bojler, so tolk komplicirali, da sem raje poklicala vodovodarja in dala njemu tistih 20 evrov. Pri Boschu recimo je rekel, ker nisem imela računa pri sebi, da bo videl po serijski številki in res ni bil problem. Prišel je pa naslednji dan.[/quote]

Čez dva dni po dvodnevnem čakanju, da bodo poklicali (seveda niso poklicali).

ZvPot

19. člen

Minister, pristojen za gospodarstvo, izda pravilnik, s katerim določi:

– blago, za katero mora proizvajalec izdati garancijo za brezhibno delovanje za obdobje najmanj enega leta (gospodinjska aparati vključeni)

20. člen
Proizvajalec mora za blago iz prve alineje prejšnjega člena tega zakona:
– zagotavljati proti plačilu popravilo, vzdrževanje blaga, nadomestne dele in priklopne aparate vsaj tri leta po poteku garancijskega roka tako, da servis opravlja sam ali ima sklenjeno pogodbo o servisiranju z drugo osebo.

78. člen
(1) Z globo 1.200 eurov se za prekršek kaznuje pravna oseba, samostojni podjetnik posameznik in posameznik, ki samostojno opravlja dejavnost, če:
1.f ne zagotovi proti plačilu popravila, vzdrževanja blaga, nadomestnih delov in priklopnih aparatov vsaj tri leta po poteku garancijskega roka tako, da servis opravlja sam ali ima sklenjeno pogodbo o servisiranju z drugo osebo (četrta alinea prvega odstavka 20. člena);

Je pa res da je pri podjetju, ki ne obstaja več in nima pravnega naslednika nemogoče uveljavljati garancijski zahtevek-r azlog več za nakup pri uveljavljenih distributerjih.

BEKO! price perfomance najboljša izbira

Jaz sem že pred davnimi leti imela izredno slabe izkušnje z Gorenjevim servisom, zato nisem kupila njihovega pralnega stroja. Ko mi je crknil bojler, so tolk komplicirali, da sem raje poklicala vodovodarja in dala njemu tistih 20 evrov. Pri Boschu recimo je rekel, ker nisem imela računa pri sebi, da bo videl po serijski številki in res ni bil problem. Prišel je pa naslednji dan.[/quote]

glej moje izkušnje z Gorenje servisom so take, da so prišli v roku 48, max 72 ur. Torej čez max 3 dni. Lahko pa da so tvoji kolegi meli smolo? Veliko okvar, malo serviserjev? Ni bilo kosa n azalogi? ne vem, vem da jaz z Gorenje servisom sem zelo zadovoljen. Tak opo kakovosti, kot po časovni komponenti

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close