Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri portali za samske so ok?

Kateri portali za samske so ok?

Bliža se mi abraham, jaz pa še kar samska. Pa bi rada koga spoznala.

Iščem po portalih. Kupid poln poročenih. Na Badoo in Two polno jugovičev, ki težijo, da je joj. Je kak normalen portal? Bi me pa zanimal kak portal, kjer so tudi recimo Avstrijci.

Seveda pa samo samski moški, ne pa poročeni.

Pa ne mestni, mehkužni razvajenci. Tako, da LJčani: no go.

To se tudi jaz sprašujem. Sem bla nekaj časa na fb dating, kar Avstrijcev, zdaj pa ne vem, zakaj mi je ta dating kar izginil…baje, da nekaj posodabljajo ta app…..

Avstrijcev je bolj malo, ker v kleti slabo vleče signal

Kar se slovenskih tiče, so obup. Pretežno poročeni pa ja, razni Srbi, Makedonci, Albanci …

Ni portala, kjer bi bili pretežno samski in pretežno Slovenci. Avstrijcev pa Slovenke ne zanimajo. Ribarijo raje kje drugje.

Slovenke smo južnjakom zanimive, ker bi pač radi prišli v EU.

ja. samo ker bi radi prišli v eu… drugače ne ane?

Ah, daj, sem spoznala kar Avstrijcev in so fajni. Res pa je, da večinoma sam Balkan gor, Slovenci pa tudi taki, ki samo jugomuzko poslušajo.

Hja, saj zato pa ne maram Ljubljančanov, večinoma jugo muzika, jugo stil pa taki mlahavi, mehkužni.

Lahko se zgodi, ja, da se srečata prava dva, ampak veliko je takih, ki tudi preko portala ne pridejo skupaj. Če bi bili dalj časa nekje skupaj iz drugačnih razlogov in se imeli priložnost neobvezno spoznati pač zaradi hobijev ali mogoče tudi zaradi službe, bi se videli v drugačni luči, kot pa, ko moraš na portalu s par-1000 potencialnimi kandidati ali kandidatkami kot po tekočem traku vse “dajati na stran” in si s tem zafuraš precej šans, da bi koga pa mogoče res spoznal v pravi luči.

Jaz sem ravno na OnaOn spoznala partnerja, s katerim sva skupaj srečna že dve leti ❤️

Katstik in onaon

Odgovor na objavo uporabnika
Borut;aš, 13.10.2022 ob 20:26

Katstik in onaon

Tiste, ki se proklamirajo za Kristjanke, morajo biti najbolj pokvarjena ženščeta v Sloveniji.

Odgovor na objavo uporabnika
Nekaj ugotovitev glede online spoznavanja, 13.10.2022 ob 20:33

Tiste, ki se proklamirajo za Kristjanke, morajo biti najbolj pokvarjena ženščeta v Sloveniji.

?? Hvala za tale zapis.. Nism na nobeni strani nikoli, sam ja, zadetek v polno.. K jih vidim, waaaaw.. Vsakič k pomislim, da se dam na kako stran – me tak realen zapis strezne in prizemlji ?

Ne vem, kako je zdaj po teh omrežjih, vendar vem, da moraš imeti kar potrpljenje, da naletiš na nekoga ok.

Itak je tam veliko več moških kot žensk in znajo biti kar annoying, pač ignoriraš 98%. Z ostalimi kako rečeš in se mi zdi hitro ugotoviš, kako in kaj. Absolutno so odpadli tisti, ki so že v prvih nekaj stavkih vabili na srečanje..

Mojega partnerja sem spoznala na Badoo in sva že 5 let do ušes zajubljena:) V bistvu bolj ko sva se spoznavala, lepše je bilo. Going strong:)

Se pa zavedam, da sva res imela gromozansko srečo. Verjetno pa drugače ne bi naletela en na drugega, tako da se mi zdi tako spoznavanje v teh časih čist ok. Samo ne iti na prvo žogo in treba si je vzeti čas ter ne sprejemat raznoraznih obljub in komplimentov na začetku za ohinsploh. Večina itak išče zabavo poleg svojih punc in žen. Ali pa imajo več žezel v ognju…

Aja, preden sem naletela nanj, pa sem presejala Badoo, Twoo in Tinder ene dve leti. Bolj prijateljsko, spoznala nekaj čist fajn moških, samo pač ni bilo potem kaj več.

Ona on

Poznam več parov, en okoli38, jaz 46 (ločena, 2 otroka)

Fab dating je ok

Tinder pa bolj neresen

To je delo. Vsaj 15 zmenkov.. Potem pa je le naredlo klik

Vsak portal je ok, če si v profilu jasna kdo in kaj si, da opis lahko pritegne  tiste resne. Je pa tako, da moraš biti kar ostra s tistimi, ki te ne zanimajo. Mogoče kakšna evidenca in pa aktivnost, da tudi ti po profilih proaktivno iščeš tisto, kar hočeš. Vztrajnost je lepa čednost …Enkrat bo ..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close