Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri ponudnik za tv/pc/gsm? Ste nedavno kaj izbrali?

Kateri ponudnik za tv/pc/gsm? Ste nedavno kaj izbrali?

Naredili so nam optiko, pa moramo izbrati operaterja. Katerega priporočate? Vem, da ni hudih razlik, pa vseeno?

Rabimo nekaj srednjega glede št programov, hitrosti. spomina..

Nam je T2 (gratel) naredil optiko, zdaj pa pravijo, da lahko izberemo samo T2.

Enako je pri znanki, ki jim je napeljal optiko Telekom. Zdaj so lahko samo pri Telekomu.

Ve kdo, kako je s tem, ker meni se to ne zdi ok?  In ali je to res tako?

Tako da avtorica, najprej se o tem pozanimaj tudi ti.

T2 BO ITAK KUPIL tELEMACH.

na telekom optiki je možno imeti tudi ostale 3 ponudnike.

Mi imamo optiko od telekoma. Ko nam je potekla pogodba smo šli od telekoma na A1. Dela vse super, brez napak. Po dveh letih bomo šli drugam. Najvec prišparaš če kolobariš. Pri operaterjih zveste stranke najbolj lupijo

Vprašaj Jureta Zrneca. Ali Sebastjana Cavazzo.

Telekom je zakon, je edini ki ne steka , vsi ostali ponudniki so veliki nateg , pa se neo lahko gledas na morju

Nas Janeze itak vsi lupijo kot pomaranče. Balkanski operater Telemach ima na Balkanu čisto drugačne cene paketov kot pri nas. Vsi paketi so cenejši.

Telemach. Edini zanesljivi ponudnik interneta, TV in mobilne telefonije.

Odgovor na objavo uporabnika
Rafko Kunič, 17.08.2024 ob 19:03

Telemach. Edini zanesljivi ponudnik interneta, TV in mobilne telefonije.

Telemah internet in mobilna sta joke. Kabelska televizija je OK, TV storitve in vmesnik so nula. Njihova podpora – še en joke.

Bojim se, da bodo uničili vse kar je dobrega na T-2 (internet, IP televizija, TV storitve in vmesnik).

Odgovor OP – brez dvoma izberi T-2, veži se za dve leti. Potem, pa zakolobari med ostalimi ponudniki, če ti T-2 po dveh letih ne podaljša ugodne vezave.

Kmet84, 17.08.2024 ob 18:32

Telekom je zakon, je edini ki ne steka , vsi ostali ponudniki so veliki nateg , pa se neo lahko gledas na morju

Tako kot pri vseh ostalih ponudnikih.

metkabetka633, 17.08.2024 ob 15:30

T2 BO ITAK KUPIL tELEMACH.

O, hvala za odgovor. Potem ga samo T2 tako lomi, da ne dopušča drugim na svojo optiko?

Je to sploh v skladu z zakonom?

O, hvala za odgovor. Potem ga samo T2 tako lomi, da ne dopušča drugim na svojo optiko?

Je to sploh v skladu z zakonom?

tosemjaz335, 17.08.2024 ob 18:04

na telekom optiki je možno imeti tudi ostale 3 ponudnike.

vsi so isti. Samo reklame imajo drugačne  ?

kaj pa to, 17.08.2024 ob 15:11

Nam je T2 (gratel) naredil optiko, zdaj pa pravijo, da lahko izberemo samo T2.

Enako je pri znanki, ki jim je napeljal optiko Telekom. Zdaj so lahko samo pri Telekomu.

Ve kdo, kako je s tem, ker meni se to ne zdi ok?  In ali je to res tako?

Tako da avtorica, najprej se o tem pozanimaj tudi ti.

Tole sploh ne drži. Jaz imam Telekomovo optiko, pa sem imela že A1 operaterja. Zdaj imam spet Telekom, neo, zame je najboljše, tudi če je malo dražje.

Od vedno pri Telekomu, nikoli nikakrsnih tezav in mi je nesmiselno menjavati operaterje skakati od enega do drugega za par evrov popusta v casu akcije potem pa zalost.

Za elektriko smo zamenjali odkar se vec ni bilo mozno biti direktno preko elektra, ampak vsiljeno preko kvazi ponudnika in mesetarja.

Ni par evrov,je precej več.Pri meni čez 1000 evr.v dveh letih.

Imam A1- 3 mobilne št.-30gb ostalo neomejeno

-Tv M paket,VOYO,časovni zamik,2x Tv

Internet 500/100mb/s

Cena za vse skupaj 37 EUR.

Imamo internet preko A1, najzmogljivejsi, tv programe pa preko iptv ponudnika, naprava stane 250€, letna narocnina 150. Telefoni so sluzbeni ali preko Boba.

Tiger579, 18.08.2024 ob 08:42

Ni par evrov,je precej več.Pri meni čez 1000 evr.v dveh letih.

Imam A1- 3 mobilne št.-30gb ostalo neomejeno

-Tv M paket,VOYO,časovni zamik,2x Tv

Internet 500/100mb/s

Cena za vse skupaj 37 EUR.

Po čem vam pride internet – optika, kabel, brezžični?

Sem računala Telekom, A1 in Telemach, približno ista cena.Okoli 1000E na leto za tv, int in dva fona.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close