Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri pomivalni stroj priporočate ?(iz izkušenj)

Kateri pomivalni stroj priporočate ?(iz izkušenj)

Imam 10 let star vgradni pobivalni stroj Gorenje. Moram reči, da nisem bila ravno zadovoljna z njim. Kar nekja serviserjev se je obrnilo pri nas. Sedaj je čas, da ga zamenjam, saj spet nekaj ni v redu.

Kateri pomiovalni stroj imate vi in kako ste zadovoljni z njimi. Rada bi res kvaliteten pomivalni stroj za zmerno ceno.

Hvala za vaša mnenja in LP!
Malinka

Bosch serija silence. Po dolgih letih res krasen stroj.

Imam miele. Zelo zadovoljna. Imamo še enega Miele, starega hm…19 let in dela brez težav.
Ampak cena pa ni zmerna. :)))

Pohvalijo pa eni znanci Boscha.

Miele je zakon. Imam vse od Mielea pa dela tipi topi.

Ravno včeraj mi je serviser odpeljal vgradni gorenjev stroj….
In se tko zanimam, debatiram in mi reče gospa, važn je, da ima 5 let garancije, pa zmerno ceno, pere pa vsak, a ne?! In si mislim, seveda je res. Bajne dnarje mečem za pomivalca, na 6 let ga menjam, ker se ne splača rihtat, je cenej kupit novega , ki ima 5 let garancijo. Zakaj ne bi kupila cenejšo varianto z isto garancijo. Kolegica je kupila Beko, hvali…… Enako bom naredila tudi jaz.

Ja, Miele se splača za stroje povezane z vodo. v ostalih stvareh ima konkurenco. :)))

In ja, tudi menjavanje po poteku garancije je ok in sprejemljivo. Še ne vem, kaj se bolj splača. Sama sem želela tudi kvaliteto, predvsem pa aparate v kuhinji čim tišje, ker je skupen prostor z dnevno sobo. 🙂
Potem se pa zneski hitro podvojijo, početverijo :))

Aja, pa če zgoraj ni bilo razumljivo – imam dva miele stroja. En je star ene 5 let, drugi 19. 🙂 Oba delata super.

Ja, Miele je kvaliteta, ampak to pošteno plačaš, sam zraven plačaš tud ime, to pa koristijo tud serviserji, ki to ime tud računajo, žal.

Toliko garancije dobiš že za vse firme. Torej zakaj ne bi imela dober stroj z isto garancijo?

Do sedaj sem vedno kupovala belo tehniko višji cenovni razred, ker je le ta boljša, vsaj tako sem mislila, pa sem imela pri pomivalcu serviserja 4 krat. Pri pralnem stroju že 7 krat !!!, zanimivo sušilca imam pa najcenejšega in suši že 5 let brez popravila. Trkam v les!
Moje mnenje in izkušnje.

Pred 8 leti, ko sva se selila, sva kupila Candyjev pomivalni stroj (ter pečico in steklokeramično ploščo). Niti enkrat še nisem klicala serviserja, uporabljam ga vsak dan ali vsaj vsak drug dan. Ne kupujem nobenih dragih, kao priporočenih tablet. Vanj dam sol in sijaj za tekočino (tisto poceni iz Špara), tabletke kupujem pa v Lidlu.

Bosch, 17 let, niti enega popravila. Pomivanje brez pripomb.

Ja, saj verjetn je odvisno tud od tega, koliko ga uporabljaš. Pri nas so vsi gospodinjski aparati res obremenjeni. Pomivalec pere vsaj 2 x dnevno, pralni stroj le redko namečem eden na dan, čez vikend pa so tud 3 na dan. Tako da je verjetno tudi iz tega zornega kota treba pogledat. Karkoli boste kupili, srečno in čimmanj okvar!

Po 10 letih gorenjevega imam novega Boscha (enega od silence), in sem zelo razočarana. Pomiva slabše in dlje, predvsem pa posodo pušča mokro v vsaki najmanjši vdolbinici in na vsakem koščku plastike. To pomeni, da se s plastičnih delov predala cedi po posodi in da so skodelice za čaj še po nekaj urah polne vode (vdolbine na dnu, četudi stojijo poševno).

Ima še katera tako izkušnjo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close