Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kateri pomivalni stroj izbrati?

Kateri pomivalni stroj izbrati?

Crknil nam je 12 let star pomovalni stroj. Zdaj pa ne vem, kaj izbrati. Kakšne so vaše izkušnje in nasveti? S katerim je veliko servisiranja in s katerim manj? Kaj izbrati -domačo firmo (Gorenje) ali tujo?
Hvala za vsak nasvet!

Bosch je ok! Candy zaenkrat odsvetujem- nekaj problemov! Gorenje- cenejši deli kot Bosch, ampak tudi dober! Poznam primer Ariston-12 let brez napake! Je pa tko: vse dela na istem principu, različno od firme kakšne kose vgradi in kakšnih rešitev se poslužuje! Ni vse dobro kar je drago!!!!

Če denar ni nobena omejitev, potem Miele, če pa želiš gospodaren nakup, pa bi jaz izbirala med Gorenje in Bosch. Bosch se morda manj kvari kot Gorenje, a če se vendarle pokvari, je servis precej dražji. Stroji obojih so pa zadnja leta znotraj praktično enaki videti, podobni programi so pri podobno dragih modelih, pravijo le, da gorenjev nima boscheve črpalke. Sicer pa tudi gorenjeve zadnja leta delajo v Nemčiji.

jaz sem ga pred dvema letoma kupila od gorenja in to tistega med dražjimi ki je takrat bil na trgu in sem zelo nezadovoljna z njim. že po dveh mesecih se je prvič pokvaril in se kvari na vsake 3 do 4 mesece. za servis sem dala že več kot če bi šla kupiti novega. iste probleme imam z pralnim strojem ki se tudi najmanj 2x na leto pokvari in vsakič stane servis od 15-20 tisoč sit. kar se tiče mojih izkušenj, jaz gorenjevega ne bom nikoli več kupila. ostalih znamk nisem imela tako da nimam izkušenj. je pa soseda kupila pralni stroj bosch in je tudi za servis že full zapravila.

Pri nas doma imamo Ariston in dela že 16-to leto brez ene napake. Sedaj, ko se bom jaz odselila in imela svoje gospodinjstvo, sem si tudi kupila Aristonovega.

Poznam precej Boschev, ki po mnogih letih še vedno perfektno delujejo. Moji starši ga imajo že skoraj 15 let brez enega samega popravila.

Prav tako pa za Whirlpool slišim precej kritik. Tudi jaz ga imam cca 1,5 let in sem imela že 2-krat serviserja na obisku.

Saj Gorenje ima 5 let garancije .

Imamo Boschevega že skoraj 20 let in deluje brezhibno, čeprav peremo 1-2 x na dan.

Imam Ariston, pa nisem zadovoljna. Ko prvič crkne, bom kupila novega, čeprav je star 10 let. Prejšnji Gorenjev, ki sem ga dala staršem, torej je zdaj star 15 let, dela brez problemov. Rabim pa integriranega in bom kupila pač takega, ki bo po merah enak tastaremu.

mi imamo miele in smo ful zadovoljni – je star že 7 let, pa se ni nikoli pokvaril, sva sepa z možem najprej skregala, ker se je meni zdel predrag.

Samo Ariston ne! Notranja plastika (razni nosilci, npr. košara za žlice,…) se enostavno raztopijo.

Mi imamo ze nekaj casa Boshevega in smo zelo zadovoljni (ne porabi veliko elektrike, pomiva zelo dobro). Prej smo imeli Candyija, pa se je precejkrat pokvaril, pa tudi pomival je zelo slabo. Zadnjega definitivno odsvetujem (smo imeli tudi Candy pralni stroj, pa se je tudi kvaril).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close