Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri (poceni) nadvložek (nadvzmetnico)?

Kateri (poceni) nadvložek (nadvzmetnico)?

Živjo,

imam trdo vzmetnico in posledično bolj slabo spim. Čim prej želim kupiti nadvzmetnico, in sicer iz JYSK (GOLD – trenutno znižane) ali iz trgovine Vitapur (Hitex Lavender ali Cool Gel). Ali ima kdo izkušnje s katerimi izmed teh nadvložkov? Cena je približno ista.

Že vnaprej hvala in lp!

Tudi sama kupujem in verjetno se bom odločila za Hitex Memosilver.

Prvič zato, ker jim bolj zaupam, kot jysku, drugič, ker je tale memosilver višine 7 cm in 90×200,
pri jysku pa so vse mere 80×200 – spodaj imam namreč jogi 90×200.

ce bos to kupovala glede na ceno in glede na to kako na tem spijo drugi forumasi, bos ti se naprej slabo spala.

Na katero vzmetnico se nanaša zadnji odgovor? Glede Vitapur sem prebrala nekaj dobrih komentarjev, glede JYSK nadvzmetnic pa nisem našla komentarjev.

“Tudi sama kupujem”: Na spl. strani je sicer res navedena mera le 80x200cm, vendar jih je v letaku več (tudi 90×190/200 cm). JYSK-ova ima višino 4,5 cm, Hitex pa 3,5 cm.

Nadvložek ne bo rešil problema – investiraj in si kupi eno dobro vzmetnico z žepkastimi vzmetmi, vsaka posebej ovita , ki ima različne cone trdone na različnih mestih zaradi različnega pritiska tvojega tlesa- težave bodo mimo, investicija pa hitro poplačana ( beri: ti spočita in naspana).

Sem v najemniškem stanovanju, tako da ne morem menjati vzmetnice. Poleg tega je ta vzmetnica nova, pač le pretrda. Zato iščem nekakšno začasno rešitev in me zanimajo izkušnje drugih z nadvložki s spominsko peno. Glede na prebrano to pomaga pri pretrdem ležišču. Če je potrebno, bom dala tudi malo več denarja, tako da nisem omejena na ti dve znamki.

seveda jo v najemniškem stanovanju lahko menjaš – če le hočeš :))

Ponavadi dajo v najemniška stnovanja precej zmahane jgije, čeprav na zunaj še OK zgledajo in poležene po telesih drugih. Predstavljaj si, da je prej na njej ležal nekdo, ki je imel preko 100 kg, tio jih imaš pa naprimer pol manj – vzmetnica se je izoblikovala po njem, ne po tebi :))))) Sicer – odločitev je pač tvoja…..samo ne jamprat potem :),Če boš not vsaj 3 leta, si zamenjaj raje vzmetnico.

Kako eni radi pametujejo … Vzmetnica je bila odpakirana pred mojimi očmi, tako da JE nova. Sicer pa v mojem sporočilu nisem spraševala po nasvetih za boljše spanje oz. novo vzmetnico, temveč zgolj izkušnje/mnenja z različnimi nadvložki.

Lp

Mami smo kupili tega….je zadovoljna..

Uff, sem prehitra, no tale je…http://www.dormeo.net/zascitne_prevleke/nadvlozek-za-kavce-in-postelje-silver-ion-contour.html

pena je pena, ok pa še s čem je oblečena je za pogledat, sicer pa pač pogledaš koliko pene dobiš za določen dnar, znamka nima veze s kakovostjo spanja. Izkušnje imam z jyskovo T30 4,5cm, ki je zelo mehka – podatek je 30kg/m3. Ko se uležeš je ok, sam kmalu pristaneš na istem kot če bi bil brez. Če bi še enkrat probaval bi probal vsaj 50kg/m3. Vseh teh dobro reklamiranih zadev, kjer ne uspajo niti navest podatka o gostoti pene bi se izogibal.
http://jysk.si/spalnica/nadvzmetnice/gold/nadvzmetnica-90×200-gold-t30-wellpur-0
http://jysk.nl/slaapkamer/topmatrassen/gold/topmatras-90×200-gold-t30-wellpur
So pa v jysku popusti več ali manj stalni (+/- 10€), na redno ceno skoraj ne moreš naleteti. Torej glede tega se ne mudi.

No ja, tudi to je razlog, da tako slabo spiš, ker si prstjena in nočeš razumet odgovorov, ki ti niso všeč, pisani na kožo….

Kupi nadvložek s spominsko peno, da se bo prilagajal pod težo tvojega telesa, katerikoli bo OK – ker (pre)trdo vzmetnico, odpakirano pred tvojimi očmi, že imaš…

Imam to gold iz jyska 4,5 cm. Je čisto ok. Jaz sem zaenkrat zadovoljna z njo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close