Kateri parfum
V bližnji prihodnosti nameravam kupiti en parfum. Ker trenutno nisem ravno in na tem področju, bi potrebovala vaš nasvet. Zadnji, ki sem ga imela in mi je bil zelo všeč je bil Kenzov Flower. Parfum rabim za poletje (2 poroki in tudi za vsak dan), zato prosim, če mi lahko katera svetuje, kateri trenutno najbolj diši (ne preveč izrazito po kakšnih rožah)in je najbolj popularen nasploh.
Hvala in lp.
ojla
hm, parfumi… moja šibka točka, sama jih imam malo morje. meni najnaj je emporio armani (zlat) – zelo zanimiv vonj, zapeljiv, ženstven, skratka ko greš mimo koga se kar obračajo :))
dolce&gabbana femme (rdeča žametna škatlica) – bolj močen vonj, ampak čist hud. definitvno priporočam,sam ne ga preveč dat gor :)) . zelo močen in seksi je jean-paul gaultier – tipo ma hude parfume, meni osebno najbolj všeč steklenička v obliki ženskega telesa (vedno pozabim ime). bolj svež, poletni vonj je tudi dolce&gabbana feminine. escada sentimenti je tut zlo fajn, bl sladek (ampk ne preveč ker mi taki lih niso kul).
bulgari blv – svež,hud. yves saint laurent ma tut zlo hude – glamorous in romance sta meni ful huda. roamnce zelo zelo nežen, glamorous pa… glamorous:)))) poskusi tudi chanel coco (močen,ženstven) in chanel mademoseille – ta je pa ful lep. ck truth je tak svež,zanimiv. poskusi kaj od caroline herrera. evo to je to, če se spomnim še kakega, pa sporočim.
lp
Siciliy je res popularen, ampak a ni malo zoprno imeti na sebi vonj, ki je ful pogost? Pa še zelo močen je, res večeren vonj …
Če bi rada nekaj za vsako priložnost, pa da je malce sveže, poletno, poskusi nenavadno varianto: Kenzov L’eau par Kenzo. Resda je to “uradno” moški vonj, ampak je rahlo svež (limone?) in zelo nežen. Jaz ga redno kradem možu in prejemam številne komplimente, resnično, po petih minutah, ko se malce razdiši, je čudovit in nihče ne bi niti pomislil, da je moški. Pa še nobena ne bo dišala kot ti 🙂 Enako velja za Armanijev Aqua di Gio.
Hana
Parfum ženske je nekaj zelo osebnega, je kot emšo, samo tvoj.
Zato si vzemi čas in večkrat skoči v parfumeriji, da najdeš takšnega ki ti bo pisan na kožo.
Naenkrat lahko povohaš le tri parfume, potem so pa nosni senzorji zasičeni in ne vohaš.
Parfum je odvisen od tipa ženske, njenega karakterja.
Obilico zabave pri izbiri !
lp iza
aja
najboljši so pa moški parfumi – športni, sveži in ne težki, dajejo tisto noto v daljavi- to pa je smisel parfuma- malce skrivnostno, oddaljeno in sveže
ne polivaj se z parfumi
men je pa blazno všeč od dolce&gabbana light blue. drgač pa od armanija – sensi,ck – truth (svež) in ja seveda lancome – miracle. zdj za poletje pa jst razmišlam da bi “oblekla” neki sladkega in svžega. escada pa sm na žalost pozabla kera.
parfum je lahko izredno seksi zadeva na ženski in vsak ne paše vsaki,dobro izbiro ti želim.
Forum je zaprt za komentiranje.