Kateri parfum za moške
25 let, 12.12.2021 ob 19:33
Katere perfume uporabljajo vaši fantje, sinovi, bratje….stari okoli 25 let?
Da reees diši:)
Mojemu kupujem EROS od Versaceja. Vsako leto. Vsi in vse smo zadovoljne okoli njega, predvsem pa on sam uživa v tem vonju. Res diši in kljub temu ni vsiljiv, temveč upraviči svoje ime. Na netu ga dobiš po zmerni ceni.
Pa še embalaža je mali kunstwerk – antično navdahnjena.
Priporočam.
Asena V., 12.12.2021 ob 19:39
Mojemu kupujem EROS od Versaceja. Vsako leto. Vsi in vse smo zadovoljne okoli njega, predvsem pa on sam uživa v tem vonju. Res diši in kljub temu ni vsiljiv, temveč upraviči svoje ime. Na netu ga dobiš po zmerni ceni.
Pa še embalaža je mali kunstwerk – antično navdahnjena.
Priporočam.
Hvala, bom preverila:)
Pa to ti mi preko tipkovnice ne moremo svetovat – ker ima vsak moški svoj ph kože , na vsakem drugače diši ena in ista dišava , pa še različne feromone imajo, pa potem je pše odvisno ali je kadilec, kaj je ( kakšne začimbe, – meso svinjina, divjačina in ovčetina popoln oma spremenijo vonj parfuma, ker se skozi kožo izločajo presnovki tudi hrane skozi švic in loj, ipd.
Na svetlolascu s svetlimi očmi, evrokavkaškega porekla bo en parfum drugače dišal, kot na enemu temnolascu s temnimi oičmi in arabskega porekla 🙂 A razumeš sedaj primerjavo ?
Pa še nekaj: lahko obdarovancu prijajo lesne , mošus note, ti mu boš pa borovsko igličarsko tobačne izbrala, pa bođš mimo vsekala, kot le kaj. Parfume kupovat za darilo je brc v prazno, če ne veš obdarovančevih priljubljenega in uporabljanega izbora. Nov parfum se pa kupuje skupaj s partnerjem, če se ga že m isli obdarovat – da oba povonjata, če obema diši.
Forum je zaprt za komentiranje.