Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri parfum za moške

Kateri parfum za moške

Katere perfume uporabljajo vaši fantje, sinovi, bratje….stari okoli 25 let?

Da reees diši:)

Odgovor na objavo uporabnika
25 let, 12.12.2021 ob 19:33

Katere perfume uporabljajo vaši fantje, sinovi, bratje….stari okoli 25 let?

Da reees diši:)

Mojemu kupujem EROS od Versaceja. Vsako leto. Vsi in vse smo zadovoljne okoli njega, predvsem pa on sam uživa v tem vonju. Res diši in kljub temu ni vsiljiv, temveč upraviči svoje ime. Na netu ga dobiš po zmerni ceni.

Pa še embalaža je mali  kunstwerk – antično navdahnjena.

Priporočam.

Se opravičujem za napako, seveda sem mislila pArfume in ne pErfume:)))

Asena V., 12.12.2021 ob 19:39

Mojemu kupujem EROS od Versaceja. Vsako leto. Vsi in vse smo zadovoljne okoli njega, predvsem pa on sam uživa v tem vonju. Res diši in kljub temu ni vsiljiv, temveč upraviči svoje ime. Na netu ga dobiš po zmerni ceni.

Pa še embalaža je mali  kunstwerk – antično navdahnjena.

Priporočam.

Hvala, bom preverila:)

Meni odgovarja Armani Code, oz. za bolj lahkoten občutek pa Dior Homme.

Chrome od Azzara ali pa Aqva od Bvlgari-ja. Ob drugih priložnostih pa Safari by R. Lauren ali pa Agua Brava.

vidva nista stara 25 let ???

Ko nosi moj mož Azzaro The most wanted, bi ga najraje pojedla. Noro diši. Hugo Boss The scent je prav tako odličen. Za bolj eleganten vtis pa priporočam Chanel Bleu.

Čeprav ima mož nekaj več kot 25 let 🙂 mislim, da so našteti vonji primerni tudi za to starost.

starca Rok in Idesi, 12.12.2021 ob 21:58

vidva nista stara 25 let ???

Kako pa veš, kaj sem uporabljal pri 25-ih?

Poleg tega pa nikjer nisem pisal, da so to vonji zame.

One Million

Najlepša hvala za odgovore. Vesela sem in bom vsakega vašega predloga. Super ste!

Zanima me še kje kupujete parfume?

Müller ali kje drugje?

Pa to ti mi preko tipkovnice ne moremo svetovat – ker ima vsak moški svoj ph kože , na vsakem drugače diši ena in ista dišava , pa še različne feromone imajo, pa potem je pše odvisno ali je kadilec, kaj je ( kakšne začimbe,   – meso svinjina, divjačina in ovčetina popoln oma spremenijo vonj parfuma, ker se skozi kožo izločajo presnovki tudi hrane skozi švic in loj, ipd.

Na svetlolascu s svetlimi očmi, evrokavkaškega porekla bo en parfum drugače dišal, kot na enemu temnolascu s temnimi oičmi in arabskega porekla 🙂 A razumeš sedaj primerjavo ?

Pa še nekaj: lahko obdarovancu prijajo lesne , mošus note, ti mu boš pa borovsko igličarsko tobačne izbrala, pa bođš mimo vsekala, kot le kaj. Parfume kupovat za darilo je brc v prazno, če ne veš obdarovančevih priljubljenega in uporabljanega izbora. Nov parfum se pa kupuje skupaj s partnerjem, če se ga že m isli obdarovat – da oba povonjata, če obema diši.

Drugače pa, za moškega, ki rad sveže in privlačno diši da se za njim obračajo glave: Versace MAN ( modra steklenka, štirioglata, brez okrancljave). Top – razoroži in napne ščegetavček.

Ni pa to vonjava za dominantnega temnolasca, temnokožca, kadilca …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close