Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kateri od teh 2 hotelov na djerbi je boljši?

kateri od teh 2 hotelov na djerbi je boljši?

Z majhnim otrokom se odpravljava na morje. Rada bi vzela kakšno ugodno last minute ponudbo in sicer se odločava med dvema hoteloma:

-EL MOURADI DJERBA MENZEL 4*
-CLUB DIANA RIMEL4*

Oba imata na splošno dobre ocene in tudi mnenja na različnih forumih so dobra. Sva v dilemi, katerega naj izbereva?

hvala

dej poglej na siolov forum, na temi džerba je bilo nekaj o diani rimel, da so vse prebukiral.

Jaz si vedno tukaj preverim hotele. CLUB DIANA ima boljše ocene. Preberi si še mnenja gostov.

Mi smo lani bili v el mouradiju.

Na splošno smo bili zadovoljni, v podrobnostih pa ne. Torej brisače so sive barve, ker jih perejo največ na 40 stopinj in ne dišijo kot doma.
Čistoča tudi ni njihov prvi standard kakovosti. Sicer je zunaj zelo velik in lep bazenski kompleks, praktično povazan z morjem 50 m stran. Plaža – mivka. Zvečer vedno “fešta” z animatorji za otroke. Animacije v bazenu tudi čez dan. Hrane na pretek, pijače tudi, je nekoliko različna od domače vendar užitnaMi smo jedli tudi solate in niti malo ni imel nihče težav. Vode nismo pili iz vodovoda – le ustekleničeno.

Jaz bo še šla moj mož pa ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close