Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kateri mobi

kateri mobi

Živjo!
Mi je crknil mobi (račun na kartico), zdaj sem pa v dilemi, katerega kupiti. Ali naj ga vzamem na naročnino – upokojensk paket ali enga tacga, da bom ohranila svojo številko in ga spet filala na kartice. Sej veste, je treba tudi na denar gledat, da se splača. Pa kakšne imate izkušnje s takimi telefončki, ki se prepognejo (ne znam drugač napisat) , a so praktični.Hvala in vsem lep dan!
ČAO

JSt sm mela kr neki časa na kartico pa sm ugotovila, da je isti drek kokr če mam naročnino..Z mal samokontrole dobiš “normalen” račun, jst nikol nimam več kot dobrih 5000 z naročnino vred…pa še vedno si dosegljiv, ne riskiraš da boš v pomembnem trenutku ostal brez telefona…

Kar se pa mobitela tiče..jst absolutno kupujem sam še Nokio, pač mi najbolj paše..pa rajš mam take brez da se prepognejo. Sej maš velik variant, ediin ne kupit kake krneki telefone kot so npr. Ben Q, Dragoon in kr ene “češke” znamke ker so jajc.

Tudi če boš šla na upokojenski paket – predpostavljam, da na kakega starša ali babico, lahko ohraniš svojo številko – pretvorijo mobi številko v številko z naročnino. Če razmišljaš samo zaradi številke, torej ni problema … Ti pa potem stara SIM kartica ne dela več – ne moreš se torej spomniti čez dva meseca, da bi spet imela zraven še en mobi na kartico.

sama imam upokojenski paket in sem zadovoljna kot tudi z aparatom,ki sem ga kupila ob sklenitiv za 990 SIT. Po dveh letih in pol še vedno dela brez problema.

Prej sem imela Ericssona, sedaj imam Sony Ericssona in sem popolnoma zadovoljna. Meni je glavno, da mi baterija zdrži čim več. Pogovarjam se sredje veliko, pišem pa veliko sms-ov, baterija mi pa zdrži 4-5 dni.

Nokia zakon!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close