Kateri mehčalec da bo dišalo
Naj dodam še to, da jaz pri vseh teh dišavah pogrešam eno tako “skupno linijo izdelkov”, ki bi bila vsklajena. Npr. Od mila, losijonovo za telo, mehčalca, čistil in dišav za dom, deodoranta, pralnega praška…
Ker ko vse to združiš pride itak ven en mix vsega, če pa bi se vonji ujemali oz. bili enotni, bi prišli boj do izraza.
Vecina mehcalcev pusti dolg vonj, vsaj pri meni delujejo Lenor (moder, rumen in bel), Duel (vijolicen in bel), Ornel (bel, vijolicen, moder), Luna (borotalco)… Edino Silan mi ne sede, pa ne vem zakaj, mogoce ga je res treba samo s Persilom kombinirat…
Od praskov pa najvec uporabljam Hoferjevega, Ariel in Duel, za pisano tekoci in za belo prah.
Moje perilo tudi po celi sezoni v omari lepo disi.
Ja, pa še WC račko si pozabla … Da maš enak vonj body milka, detergenta za posodo pomivat pa še WC račke. Fenomenalno![/quote]
Meni se z usklajenim vonjem ne zdi nič narobe. Je prav fajn, če imaš gel za tuširanje, šampon in deodorant v enakem vonju; pri dobrih izdelkih sploh ne potrebuješ parfuma zraven, niti za zvečer ne (preizkušeno). In sploh ne bi bilo slabo, če bi še perilo dišalo enako.
Ampak, kaj pa, če je več ljudi v gospodinjstvu in ima vsak svojo dišavno linijo? Prati za vsakega posebej?
Forum je zaprt za komentiranje.