Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri mehčalec da bo dišalo

Kateri mehčalec da bo dišalo

Dragi monovci in monovke…Kateri mehčalec ali pralni prašek uporabljate da perilo res lepo, močno in dolgo diši. Meni nekako ne uspe. Prosim za pomoč.

http://www.lunasveti.com/izdelki/mehcalci/beli-mandelj-vanilija/

samo je drag ko “#$#””….:))

lp

Meni je tudi najboljši Luna, in sicer sem zdaj odkrila en njihov “Mehčalec za moške”; krasen je, res (in ne le za moške).

So imeli prejšnji teden v Sparu (vsaj mislim, da je bil Spar) akcijo in potem ni bil nič dražji od ostalih, sem takoj kupila tri …

Meni pa sta najljubša:
– roza Luna (mislim da je vrtnica in potonika) ter
– rumeni Duel: nekaj časa ga iz principa nisem želela kupiti (obupna reklama), pol pa sem ga “zavohala” na sodelavki in me je prepričal…

Tudi jaz prisegam na Luno in sicer vrtnica & potonika.

Ravno tako mi je všeč milo za roke figa & vrtnica, joj božansko 🙂

Res, da je malce držji, ampak malce se je pa tudi potrebno razvajati 🙂

Luna, Luna

Tudi pri nas od Lune vrtnica in potonika, pred tem pa sem uporabljala kar od Merkatorja – je bil od sivke.

jaz uporabljam rumeni lenor – summer. ful lepo in dolgo diši

Naj dodam še to, da jaz pri vseh teh dišavah pogrešam eno tako “skupno linijo izdelkov”, ki bi bila vsklajena. Npr. Od mila, losijonovo za telo, mehčalca, čistil in dišav za dom, deodoranta, pralnega praška…
Ker ko vse to združiš pride itak ven en mix vsega, če pa bi se vonji ujemali oz. bili enotni, bi prišli boj do izraza.

mislim da je kuschelweich…aloje vera ali pa mandel….taka kremna zgledata…naravnost noro dišita.

Vecina mehcalcev pusti dolg vonj, vsaj pri meni delujejo Lenor (moder, rumen in bel), Duel (vijolicen in bel), Ornel (bel, vijolicen, moder), Luna (borotalco)… Edino Silan mi ne sede, pa ne vem zakaj, mogoce ga je res treba samo s Persilom kombinirat…
Od praskov pa najvec uporabljam Hoferjevega, Ariel in Duel, za pisano tekoci in za belo prah.
Moje perilo tudi po celi sezoni v omari lepo disi.

Ja, pa še WC račko si pozabla … Da maš enak vonj body milka, detergenta za posodo pomivat pa še WC račke. Fenomenalno!

Tudi meni Silan ne potegne, …. ga uporablja sodelavka in ima za moj okus krepko, krepko premočan vonj, tako, da me konec dneva že kar glava boli od močnega vonja, po pisarni se pa še nekaj časa “vleče” ta grozen vonj!
Luna, Luna 😉

Ja, pa še WC račko si pozabla … Da maš enak vonj body milka, detergenta za posodo pomivat pa še WC račke. Fenomenalno![/quote]

Meni se z usklajenim vonjem ne zdi nič narobe. Je prav fajn, če imaš gel za tuširanje, šampon in deodorant v enakem vonju; pri dobrih izdelkih sploh ne potrebuješ parfuma zraven, niti za zvečer ne (preizkušeno). In sploh ne bi bilo slabo, če bi še perilo dišalo enako.

Ampak, kaj pa, če je več ljudi v gospodinjstvu in ima vsak svojo dišavno linijo? Prati za vsakega posebej?

rumeni duel

Rumeni Duel.

Ornelo- čokolada&vanilija, trenutno je v mercatorju v akciji.

ornel – čokolada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close