Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › kateri mehčalec?

kateri mehčalec?

Zdi se mi, da so zadnje čase mehčalci za perilo nekako izgubili svoj vonj. Ne dišijo več tako, kot so včasih. Ne najdem več takega, ki bi lepo (ne vsiljivo) dišal in bi vonj trajal vsaj še par dni. Pomoč.
Reklam se ne sme delat? Pa vseeno;)

Meni je najboljši mislim, da Ornel, črn, z roza/rdečimi rožicami

Ornel mehčalcev se spomnim iz otroštva. Kasneje mi niso bili všeč. Sedaj sem bolj za Silan. Je pa res, se tudi meni zdi, da izgubljajo vonj, vonj ni več tak, kot je bil.

Duel rumene barve ali zlat le nor te ne bi smela razočarati 😊drugače pa ima jaz osebno velik raje dišeč pralni prašek in je potem vseeno za mehčalec ker imajo že po praske cunje božanski vonj.

Lenor je top, še najboljše zmehča perilo in ohrani vonj, ima pa tudi top ceno, ga kupim le v kakšni -40{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in več akciji.
Ornel je bil super, vendar so se stari pokvarili, od novih mi je pa fajn bela flaša z modro nalepko n črna flaša roza ali rumena nalepka. Lepo zmehča perilo in ohranja vonj, a le slabše od Lenorja, je pa redno v akciji in ga tudi redno kupujem.
Silan je meni slabši pri obojem, mehčanju in dišanju, ga kupim zelo redko.
Duel zmehča in diši podobno kot Ornel, a packa stroj, ga ne kupujem niti v akciji.
Oskar ali Oscar, ne vem kako se napiše, ta novi slovenski, je primerljiv z Ornelom, a ima ceno ulala.
En Mercatorjev na D… Dax se mi zdi, je čisto primerno dober mehčalec za svojo ceno, v bistvu je malce slabši od Ornela. Ga kupim, če ni nobenega drugega v akciji.
Tisti z medvedkom mi e tudi fajn, kot Ornel, ga kupim v DM ali Mullerju, če je v akciji.
…

Skratka, Lenor je za klaso boljši od vseh, posegam pa največ po Ornelu, predvsem zaradi cene in tistega, kar za to ceno dobiš.

Meni je pa grozno, ko pride kdo s pretirano dišečimi oblačili, sploh kak moški. Groza. Skoraj vsi mehčalci in dosti najbolj reklamiranih praškov ima neverjetno močan vonj, čisto preveč. Potem imajo pa vsa oblačila vonj po tem.

… je bil na policah mehčalec LUNA, slovenskega prodajalca.
Ko sem uporabljala ta mehčalec, so me ljudje dobesdno ustvljali in spraševali kateri parfum uporabljam.
Sina so učiteljice spraševale, po čem mu puloverji tako dišijo …
Žal je bil na tržišču samo približno 4 leta.
Nikoli prej in nikoli kasneje nisem dobila več mehčalca, ki bi tako omamno dišal.
Bil je No1 vseh mehčalcev, ki so bili na voljo v Slo, Ita in Avstriji.

* popravek … slovenskega PROIZVAJALCA.

Sama ne uporabljam več mehčalca prav zaradi tega razloga. In ugotovila sem, da ga v resnici sploh ne pogrešam. Vsake toliko časa dam namesto njega bel kis, pa je.

Ne sme toliko dišat, da ima človek občutek, da je naparfumiran. Dišati mora toliko, če se obleke dotakneš z nosom, občutiš vonj, enako posteljnine, brisač, ki jih vzameš iz omare. Meni zadnje čase po nobenem več ne diši tako:((

Vidis, moj nos je pa obcutljiv na kis in ga zavoham, pa ce je 3x spran.
Tudi parfumi se mi zazrejo v grlo in jih ne uporabljam.
Za tusiranje in mazanje telesa uporabljam baby gele in losijone, ker mi edini disijo.
Uporabljam pa mehcalec, ker me ta vonj ne moti (ne vsak, doloceni) in vsaj malo disim.

Ne sme toliko dišat, da ima človek občutek, da je naparfumiran. Dišati mora toliko, če se obleke dotakneš z nosom, občutiš vonj, enako posteljnine, brisač, ki jih vzameš iz omare. Meni zadnje čase po nobenem več ne diši tako:((
[/quote]

OK, pri nas ne uporabljamo mehčalca oziroma je doma nek Frosch, pretežno pa uporabljamo malo bolj naravne detergente. Ko smo enkrat vmes imeli Persil in Ariel, je bilo grozno, čisto premočen vonj. Tudi tekoči Dash je premočen, praškast je pa OK.

Morda se tudi navadiš, da ni več tega močnega vonja in ostalo bolj vonjaš.

to je bilo ful dišeče, ja … Orka – v stečaju :(((

Se strinjam. Rumeni Duel je zakon.

Isti problem…pa sem odkrila dva nova mehcalca od Ornela…sensual in unikat…cote noro lepo disijo!!

Zdravo,

V Sparu ga dobis pod njihovo znamko. Je pa Almond tisti, ki ima enak vonj kot Luna mehcalec.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5273, 15.01.2022 ob 23:04

Zdravo,

V Sparu ga dobis pod njihovo znamko. Je pa Almond tisti, ki ima enak vonj kot Luna mehcalec.

Kje Si pa ti potegnila to luno ven? ? Črne ne perem z mehčalci več  Bele edino. Silan svetel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close