Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem kateri mali avto

kateri mali avto

Hojla!

Kupujem avto, bil bi drugi družinski! Na dan naredim 30 – 40 km, ne po avtocesti. Pričakujem, da gresta v prtljažnik dve šolski torbi, klimo, servo volan, vsaj nekaj varnosti…

Stane lahko približno 10000 evrčkov.

Vozila sem micro, yarisa, colta, mazdo2, fabio in getza.

V ožji izbor sta prišla micra 1,2 in fabia 1,2.

kaj bi izbrali vi?

Hvala za pomoč!

Honda civic, BMW-mini,…

micra

Mislim DRRR, ti pa si en kekec. Ce rece kateri od dveh avtomobilov naj izbere, ti pa cisto tretjega udaris.
Ce se nisi ugotovil, sta tvoja predloga krepko drazja kot je njen izbor.
Pa ne govorit o rabljenih. Ce pa ze govoris, potem pa primerjaj vse rabljene avtomobile oz. vse nove. Poleg tega so tudi servisi drazji, rezervni deli…
Posebej to velja za BMW – mini.

In kot opazam ti ni pomoci, saj si po vseh forumih nekaj pameten in oh in sploh.
Drobtinica, iz tvoje izbire bi se raje odločil za Micro.
Za mene bi pa prisla v izbor Mazda 2.
🙂

Hej, hvala!

Mazda mi je kar všeč. Moti me neprožnost prodajalca, malo višja cena, še najbolj pa to, da je avto nazaj zelo slabo pregleden. Kaj čmo, sem pač bolj majhna.

Kakšna neprožnost?

Ker je ta forum v oblačilu Suzuki-ja, bom zastavil relevantno vprašanje: zakaj pa ne Suzuki SPLASH? Zelo luštna majhna stvar, v tvojem cenovnem razredu, pa še električno kolo ti dajo zraven. Avto omenjam zato, ker ga ni na seznamu malčkov, ki si jih vozila.

Pa še povezava: https://trgovina.over.net/product.php?productid=17574&cat=380&page=1

~~~ http://Trgovina.Over.Net Z nakupom podpirate brezplačne zdravniške nasvete.

Ali zato ker prodajaš?

Med naštetimi bi se odločila za Getza. Vsaj 1.4 mašina.

Getzi so zanič. Vse novejše vleče v levo, pa nihče ne ve zakaj: Zato jim pravijo “lefty”.

Jaz tud ne vem kaj hudiča, razen cene, ljudje vidijo na teh grdih Lanosih, Kalosih, Getzih, in podobnih sranjih…

Getz je preverjno zelo dober avto.Presenetljivo prostoren, sorazmerno tih, zanesljiv.Skratka-best-buy v tej cenovni in velikostni kategoriji
seveda, ob predpostavki, da gre za razumski, ne pa za čustveni nakup po vplivom socialnih pritiskov (..sosedi imajo polota, …pa vaški playboyi&co z Bmwji z neplačanim davkom ipd)

Ne kupujejo vsi nemce zaradi firme. Moraš priznat da je Getz, poleg tega da ima plus pike, tudi nikakav od oblike in interierja. Skratka, nobene sofisticirane stvari. Vse kopirano.

Sicer je pa zdej že skoraj vsak avto v tem rangu kokr tolk dizajnersko narejen. Izbira sigurno ni lahka..

No ja, Daewooja in Hyundaia pač ne bi metala v isti koš. Med Korejci so pač Hyundai najzaneslivejši in najkvalitetnejši. Vozim 12 let staro Lantro karavan, mislim, da jo bom zvozila do konca. Razen rednih servisev stroškov z avtomobilom nisem imela. Jih ima pa prijateljica, ki ima Daewooja Nubiro karavan. Kar naprej je nekaj narobe.
Aja, še to. Res je, da avto ni lep. Ampak jaz na lepoto ne dam nič. Dosti pa na zanesljivost in vzdržljivost. Pa konje tud. In moja Lantrca jih ima čist dovolj.

moj fotr ma lantro in sicer se nič ne pokvari, samo avto je pa zelo dolgočasen-pač delovni stroj za prevoz in nič več in če rabis zanesljiv prevoz je hyundai kar pravi naslov

Ne kupujejo vsi nemce zaradi firme. Moraš priznat da je Getz, poleg tega da ima plus pike, tudi nikakav od oblike in interierja. Skratka, nobene sofisticirane stvari. Vse kopirano.

Sicer je pa zdej že skoraj vsak avto v tem rangu kokr tolk dizajnersko narejen. Izbira sigurno ni lahka..[/quote]

to se popolnoma strinjam, saj sem napisal,da se ta(k) avto kupi bolj z razumom, kot s čustvi

New Report

Close