Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kateri kondomi so the best?

kateri kondomi so the best?

Živjo punce!
Dajte mi svetovat pri kondomih. Kateri so tisti ob katerih se vam užitek še dodatno poveča. Vem, da je vse odvisno od fanta, ampak vseeno… Ali so rebrasti, z vonji, itd…. tisti pri katerih je vse še bolj super?
Hvala za vaša mnenja!

hmmmm……..najboljš je brez!!!……….drgač pa durex, sadni…
čau

ma, nima veze, vsaj po moje(moje mnenje, ker js nism nč čutla kaj drugače z rebri ali brez, on pa tudi ne…sva prišla do ugotovitve, da so čisto navadni prav dobri, midva vzameva take bolj poceni), saj pravim moje mnenje, drugače pa lahko sprovata (enkrat ene, drugič druge, pa vidiš)

Ko sva jih s fantom še uporabljala, so nama bili najboljši kondomi CONTROL Fantasy (prej so bili v zeleni embalaži, zdaj pa so embalažo zamenjali in so v oranžni škatlici).
Sva jih kar nekaj sprobala, ampak ta firma nama je bila super. Fantasy sva pa imela najraje zato, ker imajo na kondomu takšne izboklinice oz. so rebrasti in jaz osebno sem to zelo zelo dobro čutila 🙂 On je pa tudi rekel, da je ful dober občutek.
Najbolje, da jih probata več različnih vrst, pa bosta potem sama ugotovila, kateri vama najbolj ustrezajo.

durex, definitivno
samo ne sadnih, nagravžno …..

durex, s hudičkom
po kar obsežni raziskavi in testiranju proizvodov na tržišču, zmagovalni 😉

definitivno durex!!

sem mislila, da samo jaz nč ne čutm tistih narebrenih :)))

Kje kupite te kondome? Mogoče se dobijo v lekarni?

V lekarni, v vseh trgovinah, v kioskih, na bencinskih.. prakticno povsod. Se cudim, kako ne veste tega…

Eni ful poceni (Sport ali nekaj podobnega) so se nama zadnjič strgali!!!

Z mojim uporabljama Incontro, v škatli jih je šest, kupijo se v lekarni, cena pa je 350sit/škatla.

Najboljši kondomi se dobijo v lekarnah v obliki kontracepcijskih tablet. Užitek ob teh je največji.

Za dedce prav sigurno najboljše. Albert, kaj pa sterilizacija moškega? Super užitek!!!

Meni in mojemu so najboljša firma Control. Dureks sva opustila ker nama je 2x počil. To sem slišala tudi od nekaterih kolegic. Tko da jih nič več ne uporabljava.

se strinjam z durex-sadni!v lekarni so kvaletetni!

Durex Emotions!So tanki kondomi z dodanim lubrikantom.Škatla je violične barve.

kateri kondom je najbol vzdrzliu??
ker sm uporabiu durex pa mi je počil:S

Jaz kupujem durex.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close