Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KATERI KOLAGEN NAJ KUPIM V POPLAVI VSE PONUDBE

KATERI KOLAGEN NAJ KUPIM V POPLAVI VSE PONUDBE

ogromno ponudbe je in sploh se ne znajdem, kaj je dobro in kaj boljše in kaj slabše. kar naprej vidim reklame za tisto malinco, ampak mi ni preveč simpatična, čeprav mi je všeč, da je vegansko. poznate in priporočate kakšen kolagen? sem vse bližje 40 in bi rada ohranila svojo mladostno kožo, saj veste kako hitro tečejo leta in gube se skoraj z vsakim dnem nabirajo 🙂

Pojma nimaš čemu je namen kolagena.gube ne bodo izginile in tudi koža ne bo mladostna

Pojma nimaš čemu je namen kolagena.gube ne bodo izginile in tudi koža ne bo mladostna
[/quote]

kolagen vpliva na elastičnost kože in če se degradira, pol dobiš gube in se koža postara, rata bolj suha, gubasta, vpliva tudi na nohte in lase. očitno pač avtorico skrbijo gube. pa lep pozdrav

Lepo se dehidriraj znotraj in namesto hrane npr. pij vodo, če zamenjavaš hidracijo z lakoto. Veliko je v genih. Sama sem šele po 45 letu vedela, da se izrazne gube ob smehu le bolje poglobijo, če se več smeješ. Imam hidrantno kremo, nato še malo maščobne, ker pač z leti tudi vlaga hitreje hlapi.

Uporabljam Cera di Cupra, hidrantno vlažilno ter nato še tisto Rose. Pri 48 se kakšna guba bolje pozna, ker se rad smeješ. V nasprotnem jih iščem pod mikroskopom.
Do 45, ko je začel stres v službi bolje delovati :))))), ko ne veš, ali bi se smejal ali jokal zadnja tri leta, so pa tudi ob enem ali drugem gubice malo pokukale ven. Kaj čmo, smeh do konca, bolje kot jok do kraja. :))))))

Če ni jasno, raje se smej, boš vsaj vedela, od kod je prišla gubica. :)))))

kolagen vpliva na elastičnost kože in če se degradira, pol dobiš gube in se koža postara, rata bolj suha, gubasta, vpliva tudi na nohte in lase. očitno pač avtorico skrbijo gube. pa lep pozdrav
[/quote]
ja izboljša kozo ja.bistvo jemanja je da ti ne premanjkuje kolagena kot pa karkoli drzgega.
ampak za lepšo kozo bo treba pa dati par tisoč evrov.polnila,botoks,laserji + vsak dan skrbeti doma.
sicer pa res kakovosten kolegen stane 60 evrov na mesec.(ga imajo v estetskih in kozmetičnih slaonih)
in ne zaradi jamanja kolegena ne boš na obrazu opazila nobene spremembe.
ce je to glavni namen jamanja je samo stran vrzen denar.
in gube dobiš v vsakem primeru prej lai slej ali ješ kolagen ze pri 20 ali nikoli.

[/quote]

Degradira? No, tako dobiš gubice :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ne moreš jih degradirati, z urpacijo morda :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Najboljši in najbolj učinkovit je doma narejen. Skuhaš svinjske parkeljce,župo ohladiš in voila. Kolagen je namreč žolca, želatina, če nisi vedelo?

Jaz imam od nature’s in sem zadovoljna.

Jaz imam od nature’s in sem zadovoljna.
[/quote]

Si zelo zadovoljna – zakaj?

Najboljši in najbolj učinkovit je doma narejen. Skuhaš svinjske parkeljce,župo ohladiš in voila. Kolagen je namreč žolca, želatina, če nisi vedelo?
[/quote]

Ko boš pizdil slučajno meni, bom itak odgovorila ali pa če ne, ker se mi ne bo dalo. Ampak, da, se strinjam, res stupid, če ne gredo zategnjene vse na botoks :)))))))))))))))))))) Polgedaš, ne da moraš, ker je so good, right, pa nočeš niti gledati , kot ženska, in primerjave, kakšne so bile vsaj 15 let nazaj, gosh :))))))))))))bruh :)))))))))))))))))))))))) Kot naše naravne estradnice, ker so že posti tudi tu gor naravni :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

F, od smejanja tudi žeske gube dobimo, ne samo moški od joka no, že spet :))))))))))))))))))))))))))))

O gosh, f, naravno, right, omgth :)))))))))))))))))) Gimmie more lauht with wrinkles, coz now a day is funny when you dont have a bottokcs or something similiar :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

They were like 20 and looking like 40, not its opposite :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Molekula kolagena je veliko prevelika, da bi vstopila skozi tvojo kožo. Tovrstne kreme žal ne delujejo.

Veganski kolagen se ne obstaja. Je v raziskavah, ne p se v proizvodnji. Tisto od Malince so neki dodatko, ki naj bi spodbujali proizvodnjo kolagena v telesu.

Novelius medical uporabljam jaz. Top

Tlačenka, žolca…..naravni kolagen. 😉

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Pa še malo čtiva, za nevednice. 😁

https://www.gaianaturelle.com/blog/izvor-in-tipi-kolagenov.html

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

noben kolagen ni cloveski kolagen zato je neuporaben gre zgolj za reklamo. V prodaji je tudi hidroliziran ribji kolagen s katerim si nimas kaj dosti pomagat to je pac bolj biznis tudi te kreme so neuporabne s kolagenom vec ali manj to samo vizuelno zapolnijo gube v kozi pa se kaj dosti ne spremeni. Koza postane gubasta iz treh razlogov izguba lastnega kolagena izguba lastnega elastina in izguba vlage. Edina zadeva ki deluje je kozo prisilit da proizvaja lastne zadeve to dosezes z retinolom oz derivatom tretinoinom oz retinojsko kislino ali pa z mikroneedlingom

https://biostile.si/izdelek/collagen-powder-blend

vredno vsakega centa verjetno tako kot vsi njihovi izdelki, ki so TOP pa še domači. .ne dvomim, da ne bi bil tudi ta najboljši na tržišču ;-

ma kakšen domač proizvod neki, to je vse prepakirana roba, ki jo una baba na TV3 prodaja za blazne dnarje. Ko da prodaja zlato. In folk naseda, ker če je cena tolk visoka, je pa ziher dobra stvar. Pa nalagat zna, to pa res obvlada. Tolk ima za povedat, da se čudim, od kje jemlje.
Kje v Sežani (ona je od tam) pa imajo to blazno fabriko, ki tolk tega šrota proizvede, dej ti men povej. Je pa v lepih pakungah, to pa ja.

Vse zastonj….

Najbolj pomembno je, da bi vzpodbudila izločanje rastnega homona, ta pomlajuje, določeni peptidi?aminokilsine pa pospešijo nastanek tudi kolagena…. – ampak dodajanje v obliki injeciranja (podbno, kot npr. v kožno gubo diabetiki) z našo zakonodajo še vedno prepovedano – jih smatrajo kot prepovedana poživila, nikakor pa niso to anaboliki, še manj pa rastni sintetični hormoni; guglaj sermorelin in ipamorelin ( tuji članki sicer).

Sem že predlagal naj začno svinjske parklje kuhat. Pol poje, z ostalo povlovico se pa maže in bo imela zglajene gubbice znotraj in zunaj. 😅

A ni kolagen v mesu? Pa vitamin C pomaga proti oksidaciji in tudi pri tvorbi kolagena. Na kožo si pa namaži kremo z retinolom.

Ma za koga se maltretirate?! V vsakem primeru vam bodo po 30.rekli suha sliva 🤣 ve pa mislite, da boste s kremcami in pripravki prepričale koga v nasprotno… no way. Imejte se rade take kot ste. Staranje je del življenja, gubice, sivi lasje pa še kaj le prvi znaki, da se staramo, kar pomeni da smo živeli in da nam je bilo toliko let danih. Raje imam gubice od smeha, joka, jeze, začudenja, … kot da živim prazno življenje, brez emocij. 🙂 Kar se všečnosti pri nasprotbem spolu tiče pa… še nobena zategnjena ni nič pametnega ujela. Teh neumnih, ki se ozirajo le na videz pa itak nočete, ali?

Ženska v vsaki temi se vtakneš, pa kaj si velemojstrica nasvetov? Monklja glupa. Najdi si život. Vse okol tebe je popolno, pa skoz si na sč. Hahaha

Ženska v vsaki temi se vtakneš, pa kaj si velemojstrica nasvetov? Monklja glupa. Najdi si život. Vse okol tebe je popolno, pa skoz si na sč. Hahaha
[/quote]

Meni je lepo čvekati, če tebi ni, ne vem kaj ti delaš na čveku 🙂

zagotovo ne kolagen od hiše dobrot Žalc glede na to da je lastnik oseba ki je bila v zaporu s sinom….sedaj pa prodaja prehranska doplnila po ugodnih cenah ki nimajo ustreznih certifikatov

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close