Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri kamp ob Gardskem jezeru?

Kateri kamp ob Gardskem jezeru?

Torej, kateri kamp ob Gardskem jezeru je lep, krasen in je fajn izhodišče za izlete? Če mi pa poveste, kaj vse se da tam videt, bom pa še bolj vesela. Menda je nek safari – je v redu? Pa gotovo je še kaj. Razmišljamo, da bi šli za prvomajske.

Če pa kdo ve za kakšne lepe vile ali kaj podobnega (ni nujno, da je kamp), pa tudi prosim.

kampov okrog jezera je veliko. Bolj proti jugu so večji in prostornejši, višje greš manjši so in bolj tematski … več je kolesarjev, več je srfarjev … višje ko greš, bolj si v hribih, hladneje je.

ker so vsi ob cesti so lahko dostopni.

za videt imaš gardaland in kar je tam še ostalih parkov … vodni park Caneva maja še ne bo odprt.
vožnja okrog jezera je lepa, sploh sever jezera je zelo lep, pa na jugu rt Sirmione.

Safari park nam ni bil nič posebnega, prav tako ne ZOO, če so ga kaj obnovili ne vem, sicer pa je LJ ZOO precej lepši … edino kar je mogoče zanimivo je park dinozavrov znotraj ZOO-ja, če koga zanimajo dinozavri.

sicer pa Verona ane … mesto ki se ga definitivno splača videti in prepešačiti, se povzpeti na hrib in uživati 🙂

poglej na google maps lokacijo, se boš lažje odločila glede kampov.

meni osebno je bilo na severu lepše – kampov koliko hočeš (ob jezeru). mi smo bili v kraju torbole, s kolesom pa smo se vozili tudi v rivo (urejene kolesarske poti).

res je voda na severu hladnejša za pribl. 2 stopinji, ampak poleti, pa če je vreme pravšnje, ni nobene krize, vsi smo se veselo kopali.

lp

Sever je bolj športen – in meni bolj všečen. Surfanje, jadranje, gorsko kolesarjenje… itd

Jug pa bolj splošno turističen.
Pa izberi po svojih željah.

Jaz bi šla mogoče v Bibione – se mi zdi najboljše izhodišče. Ni ne na jugu, ne na severu, ampak nekje vmes. Od tam greš lahko z ladjico na drugo stran, v tem kraju je tudi vzpenjača za vzpon na Monte Baldo … Zelo simpatičen kraj. Tudi Gardaland in čisti sever nista predaleč. Tam kjer je Gardaland, je tudi safari z živalskim vrtom. Mi smo šli na vse te komercialne zadeve in je treba pripravit kar lep kupček denarja. Priporočam tudi viteške igre in Movieland. Vse to je v bližini Gardalanda.

Če pa imate v mislih samo komercialne zadeve, je pa najboljše, da ste v Pescieri. Mi smo bili v kampu Camping del Garda. Od tam je 10 minut do Gardalanda.

Bili tam – hvala ti za tole informacijo. Mi lahko še kaj poveš? Recimo – mi se radi vozimo s kolesi – predvidevam, da to ni problem, da so ob jezeru potke. Sicer pa si želimo recimo kakšen izletek – super če se da peljat z ladjico, to bi nam bilo sigurno všeč, pa kakšno mestece lepo na hribčku kot omenjaš. Kakšen tematski park, pa ok safari in ZOO slišim, da sta brezveze.

Bom poiskala Bibione, če imaš pa še kakšno idejo kam oz. kaj bi še lahko šli pogledat, pa prosim.

Po moje kjerkoli ob Gardskem jezeru se boste ustavili, bo super. Ena je omenila še Sirmione. To lahko priporočam, ker smo bili tam. Bili smo tudi v safariju in živalskem vrtu, pa ne bi rekla, da je brezveze. Vrt izredno lepo urejen. Safari zanimiv, ker se voziš v avtu in opazuješ živali. Se pelješ po cesti, pa ti pot prečka nosorog. Za probat, čeprav drago (70 evrov za celo družino – je pa všteta tudi cena za živalski vrt).

Katerikoli. Mi smo bili doslej v treh in povsod je bilo čudovito. Glede na to, kaj si želite ogledati, izberi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close