Kateri jogi kupiti?
Slovenska postelja, po mojem mnenju trenutno ni boljšega.
Menjali doma, zelo zadovoljni, na vikendu Dormeo, menjamo čimprej za Slovensko posteljo.Res ni poceni, ampak imaš ogromno možnosti glede materiala, trdote in velikosti.Midva imava po izdelavi različni vzmetnici, po videzu se ne razlikujeta.Res priporočam, če ti je predrago raje še malo potrpi, pa se kasneje odloči za kvalitetnejšo, boš res dobro spala.
Slovenska postelja so top. Jaz sem ga imela doma, enojnega. Ko sva šla na svoje sva kupila dormeo. Katastrofa. Na začetku je še bil nekako, potem se je pa začelo… oba sva se zbujala polomljena, z bolečinomi v križu. Švicala ko konja, sploh poleti.
Žal finance niso dopuščale slovenske postelje in sva (kao vsaj za prehodno obdobje, saj slabše ne more biti) kupila vzmetnico v ikei. Z fedri. Cena 250 eur za zakonsko posteljo. Imava ga 2 leti in zaenkrat nobenih pripomb. Super spiva.
jaz sem posteljo in jogi vzeli pri akronu. Posteljo so naredili oni, jogi kupijo pri enemu proizvaajalcu, mislim da je svet spanja, svet jogijev ali nekaj podobnega. Vzelo sem najbolj trdega in je super
kontaktiraj akron, oz poglej njihove spletne strani kdo jim dila jogije. jaz sem ga tam vzel
Midva sva “jogije” kupovala pol leta in skoraj doktorirala.
Slovenska postelja – ne rečem, da ni v redu, ampak mene ni prepričala. Dvakrat sva ležala na dveh modelih (iz ožjega izbora), vsi so hvalili, nama pa nekako ni to ni bilo TO.
Dormeo – ne
Acron – dejansko je tako, kot pravi že eden nad mano, oni imajo za sabo enega gospoda (mislim, da je nekje s primorske), ki dela vzemtnice. Imena se žal ne spomnim, ampak ta nakup priporočam (te sva kupila za vikend in so super!)
Na koncu sva se odločila za nakup nemške vzmetnice HILKER Premium. Bolj zadovoljna ne bi mogla biti.
Forum je zaprt za komentiranje.