Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri jogi kupiti?

Kateri jogi kupiti?

Čas je, da na zakonski postelji zamenjam jogi.Mi katerega priporočate?

Dormeo bo odličen za vas! :)))

Na to vprasanja bi ti znala odgovoriti ambasadorka za Dormeo ga. Rebeka Dremelj.

Latex vzmetnico nabavi, ne bo ti žal.

Si vis pacem, para bellum.

Ne lateksa. To so mrzla ležišča, nenaravna. Pozimi so mrzla, poleti vroča. Ležiš na gumi. Bejži stran od zadev, katere morajo biti z žičko ozemljene…..
Kupi si spodoben jogi.

Slovenska postelja, po mojem mnenju trenutno ni boljšega.
Menjali doma, zelo zadovoljni, na vikendu Dormeo, menjamo čimprej za Slovensko posteljo.Res ni poceni, ampak imaš ogromno možnosti glede materiala, trdote in velikosti.Midva imava po izdelavi različni vzmetnici, po videzu se ne razlikujeta.Res priporočam, če ti je predrago raje še malo potrpi, pa se kasneje odloči za kvalitetnejšo, boš res dobro spala.

Slovenska postelja zmaga!

Slovenska postelja so top. Jaz sem ga imela doma, enojnega. Ko sva šla na svoje sva kupila dormeo. Katastrofa. Na začetku je še bil nekako, potem se je pa začelo… oba sva se zbujala polomljena, z bolečinomi v križu. Švicala ko konja, sploh poleti.

Žal finance niso dopuščale slovenske postelje in sva (kao vsaj za prehodno obdobje, saj slabše ne more biti) kupila vzmetnico v ikei. Z fedri. Cena 250 eur za zakonsko posteljo. Imava ga 2 leti in zaenkrat nobenih pripomb. Super spiva.

Ti pa ne veš prav točno o čem govoriš, kajne?

jaz sem posteljo in jogi vzeli pri akronu. Posteljo so naredili oni, jogi kupijo pri enemu proizvaajalcu, mislim da je svet spanja, svet jogijev ali nekaj podobnega. Vzelo sem najbolj trdega in je super

kontaktiraj akron, oz poglej njihove spletne strani kdo jim dila jogije. jaz sem ga tam vzel

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Dormeo je precenjen. Naprej jih vleče marketing. Če ste pripravljeni financirat Češkota, da bo še naprej najbogatejši Slovenec … Nabavlja jogije po 100-150€ in jih prodaja po 400-500€.

Vzameš višji srednji rang v Ikei, spiš bolje in prišparaš za vikend v toplicah.

Vzmetnica je ležišče z vzmetmi, kar pa lateks ležišče seveda ni.

Sicer pa imava midva ležišče Dormeo, že dobrih 7 let, spiva odlično.

Midva sva “jogije” kupovala pol leta in skoraj doktorirala.
Slovenska postelja – ne rečem, da ni v redu, ampak mene ni prepričala. Dvakrat sva ležala na dveh modelih (iz ožjega izbora), vsi so hvalili, nama pa nekako ni to ni bilo TO.
Dormeo – ne
Acron – dejansko je tako, kot pravi že eden nad mano, oni imajo za sabo enega gospoda (mislim, da je nekje s primorske), ki dela vzemtnice. Imena se žal ne spomnim, ampak ta nakup priporočam (te sva kupila za vikend in so super!)

Na koncu sva se odločila za nakup nemške vzmetnice HILKER Premium. Bolj zadovoljna ne bi mogla biti.

Aja, pa še to. Svetujem nakup dveh jogijev na zakonski postelji. Je boljše spanje.

mi imamo hespo že več kot 10 let – precej bolje kot prej ko smo imeli jogi

Aja, pa še to. Svetujem nakup dveh jogijev na zakonski postelji. Je boljše spanje.
[/quote]

Ja posebej je boljše za tistega, ki je v luknji :)))) Raje kupi kvalitetno ležišče .

Na jogiju ne šparaj, kupi si dobro ležišče, telo ti bo hvaležno.

Bog ne daj Dormeo. Ga vrgli ven in kupili v Harvey Normanu, izbire kolikor hočeš.

Samo slovensko posteljo ne

Odgovor na objavo uporabnika
Banda di Lupi, 16.02.2020 ob 16:02

Latex vzmetnico nabavi, ne bo ti žal.

Se popolnoma strinjam!

Res malo več stane, ampak je vredno. Jaz sem ga vzela od Vitapur.

Odgovor na objavo uporabnika
cela znanost, 17.02.2020 ob 12:36

Se strinjam. Ker najbolj me pa moti, če se vse premika, ko se en obrne..  Dve ležišči, luknjo sem pa rešila z nadvložkom in rjuho čez vse.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close