Kateri je za vas najbolj TOP kamp v Sloveniji?
Mogoče bi še utemeljili, zakaj vam je bil všeč.
V Podzemlju sem sicer bila pred leti, očitno se je tam v tem času veliko spremenilo. Razen reke namreč za moje pojme ne ponuja ničesar, poleg tega je ponoči prosta galama, ker tam ni nikogar (oziroma tako je bilo pred leti). Montažni WC in kopalnica, higiena tko tko.
Zame kot ambient in urejenost Šobec, čeprav je res ogromen kamp, sploh če dobiš prostor ob Savi. Precej so dodelali tudi Bled, vendar mogoče še vedno malo premalo zelenja.
Moravske toplice lahko pohvalim glede urejenosti, prijaznosti in ustrežljivosti, ni pa razen bazenov neke druge infrastrukture, še na sladoled skoraj nimaš kam it, razen v hotel ali trgovino.
v zadnjih letih smo v slo kampirali samo v zlatorogu-ukanc … mi je top kamp … tist pravi kamping brez balasta in gostje so tudi tisti pravi 🙂
Kakšen pa je Zlatorog? Nazadnje, ko smo mi bili, je bilo vse skup v razsulu. Je pa to že kakšnih 7-8 let nazaj.
Tam je res lokacija top v Sloveniji, če ni gužve, si pa zmagal.
[/quote]
zadnjih nekaj let je nov najemnik in kamp je čist, urejen … kolikor lahko je, glede na to da so v TNP-ju… si pač v gozdu, parcel ni, je pa elektrika in internet. poleti težko dobiš prostor, je vse zasedeno. gostje pa sami skuliranci, nobenih težakov in wanabe kamperjev 🙂 nekaj malega slovencev, sicer pa tujci .. za naš okus idealno ..
Ponoči mladina galami po kempu. Skoraj vsako soboto je kakšna muzika pri gasilskem domu ( Petkova pumpa, veselica)… ponoči noben ne preverja če kdo rogovili, čez dan pavšalisti žagajo, vrtajo, se vozijo gor in dol z motorji… uglavnem ropotajo.
Kemp je lep vendar se je nemogoče spočiti, po 22 uri ni miru, dostikrat ni tople vode, wcji tudi umazani.
Moj nasvet je obvoz.
Sprobal sem že kar nekaj kampov. Šobec, Bled tudi Bohinj. Se vse skrije pred Pza Štrk, Polana. Nahaja se kake 2Km izven Murske Sobote.
Čeprav je PZA imaš na voljo vse, kar ima tudi camp, od WC-jev do tušev. Nudi pa še kup stvari, ki jih nimajo npr. savna, bazen, jakuzzi, žar,….
Nazadnje ko sem bil je bila cena 15 na noč, pa smo bili štirje.
Okolica tudi fantastična. Takoj zraven je mini živalski vrt. Naša najmlajša je bila cel čas pri spuščenih zajčkih.
Gostilna je ravno prav daleč, da vsaj nas trušč ni motil.
Forum je zaprt za komentiranje.