Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kateri je najslabši kraj, kjer ste dopustovali

Kateri je najslabši kraj, kjer ste dopustovali

Jaz sem pa drugačnega mnenja glede Barbarige. Bedno naselje? Pač je apartmajsko naselje, kjer pa imaš vse. Trgovina, lokali, mini lunapark za otroke. Kar se tiče plaže, zagotovo misliš tisto najbližjo, do katere se da priti peš. Tista je res bolj bedna predvsem zaradi gneče. Če se pa malce z avtom zapelješ v Staro Barbarigo in čez oljčne nasade, pa so plaže povsem drugačne. Nobene pretirane gneče. Tudi lokal je blizu, tako da se greš lahko odžejat na en pir. Imaš na voljo sonce (ves dan) ali pa senco pod borovci. Skratka, jaz sem bila zadovoljna. Seveda, pa ima vsak svoje mnenje. 🙂

Oh, Barca, avtorica govori o Peroju, za boljšo orientacija je pripisala bližnjo lokacijo – Barbariga!
Z njenimi navedbami se čisto strinjam, ker je treba iz vasi pač pešačiti do plaže, v vsakem primeru po klančku.[/quote]

mislim, da barca dobro pozna okolico in ti hoče povedat, da so klanci in “klanci”

temu, kar melissa pravi klanec, bi se kje na braču ali hvaru smejali.[/quote]

Poznam in tudi v Peroju se da priti do plaže brez omembe vrednega klančka, le črednega nagona ne smeš imeti in iti na najbližjo plažo. Včasih par deset metrov bolj oddaljena plaža pomeni bolj prijazen dostop in lepšo in manj nagužvano plažo.

Pa do Pule iz Peroja (ki res nima kake posebej založene trgovine) je dobrih 10 km, do Fažane ali pa Vodnjanapa manj kot 5 in imata oba dobro založene trgovine.

Hehe, nam je pa Hvar zakon! Sicer ne mesto Hvar, tja gremo samo na vecerjo in sprehod, apartma imamo pa v eni mini vasici, tik ob morju, nobene guzve, prometa, nic od nic, ljubi mir in cas se kar ustavi…

Barbariga tudi meni ni vsec, mi smo hodili v Fazano, pa smo kdaj obiskali Barbarigo, sami kamen in beton, ne bi tam najela apartmaja.
Sicer pa, ne spomnim se kraja, da mi ne bi bilo kaj vsec ali da bi se imeli skrajno slabo.

Jaz sem pa drugačnega mnenja glede Barbarige. Bedno naselje? Pač je apartmajsko naselje, kjer pa imaš vse. Trgovina, lokali, mini lunapark za otroke. Kar se tiče plaže, zagotovo misliš tisto najbližjo, do katere se da priti peš. Tista je res bolj bedna predvsem zaradi gneče. Če se pa malce z avtom zapelješ v Staro Barbarigo in čez oljčne nasade, pa so plaže povsem drugačne. Nobene pretirane gneče. Tudi lokal je blizu, tako da se greš lahko odžejat na en pir. Imaš na voljo sonce (ves dan) ali pa senco pod borovci. Skratka, jaz sem bila zadovoljna. Seveda, pa ima vsak svoje mnenje. :)[/quote]

Razen da je tam pri kaficu en smrdeč kemični wc, v borovcih pa kupčki z wc papirjem na vrhu na vsakem koraku.
Popravi me, če se motim.

Ej, enako.

Vodice res neznosna gneča povsod, na plaži, zvečer na promenadi, neprijazni ljudje …
Čiovo pa predvsem zaradi nemogočega prometa, gneča, pa to, da ni možnosti sprehoda v miru, razen po zelo prometni cesti.

Jaz sem pa drugačnega mnenja glede Barbarige. Bedno naselje? Pač je apartmajsko naselje, kjer pa imaš vse. Trgovina, lokali, mini lunapark za otroke. Kar se tiče plaže, zagotovo misliš tisto najbližjo, do katere se da priti peš. Tista je res bolj bedna predvsem zaradi gneče. Če se pa malce z avtom zapelješ v Staro Barbarigo in čez oljčne nasade, pa so plaže povsem drugačne. Nobene pretirane gneče. Tudi lokal je blizu, tako da se greš lahko odžejat na en pir. Imaš na voljo sonce (ves dan) ali pa senco pod borovci. Skratka, jaz sem bila zadovoljna. Seveda, pa ima vsak svoje mnenje. :)[/quote]

Razen da je tam pri kaficu en smrdeč kemični wc, v borovcih pa kupčki z wc papirjem na vrhu na vsakem koraku.
Popravi me, če se motim.[/quote]

Hm, glede WC-ja ne vem (odvisno, kateri lokal misliš). WC-papir pod borovci? Nisem še videla tega (vsaj na tisti plaži, ker smo bili mi).

Ojej, kje si ti našla v Barbarigi strme klance, tale je najdaljši in najbolj strm http://www.policija.si/index.php/component/content/article/289/1446-barbariga 🙂
Strmina je npr.na Braču do kampov, v Barbarigi je klanček tak, da ga 2,5-leten otrok prevozi s triciklom brez težav…

Plaža pod trgovino tipično turistično zgužvana, že 5 minut stran skozi gozdiček čisto drugačna, v stari Barbarigi še boljša :))[/quote]

Vprašanje je, kje ste najslabše dopustovali.
Dovolimo ljudem lastna mnenja, bi šlo?[/quote]

Ok, še zate – slab dopust je bil par let nazaj (pozimi), ko sem že prvi dan padla na smučišču in cel dopust potem preživela z longeto 🙁
Drugače pa ni slabih dopustov, za male stvari se ni vredno jeziti, če ne moreš rešiti, če pa lahko rešiš, pa itak ni več težave 🙂

Hja, veš da je dobro da se prej pozanimaš o kraju kamor greš? Zakintos je znan po tem, da je na njem polno “pijanih in od sonca opečenih” angležev in poln maturantov, ki tam preživljajo svoje maturance. So določeni kraji, ki so specializirani za njih. Ima pa Zakintos tudi predele, kjer lahko preživič čudovit družinski umirjen dopust. Mi smo ga. Ker smo se prej pozanimali kam gremo. In na agenciji povedali svoje želje.

Vprašanje je, kje ste najslabše dopustovali.
Dovolimo ljudem lastna mnenja, bi šlo?[/quote]

Ok, še zate – slab dopust je bil par let nazaj (pozimi), ko sem že prvi dan padla na smučišču in cel dopust potem preživela z longeto 🙁
Drugače pa ni slabih dopustov, za male stvari se ni vredno jeziti, če ne moreš rešiti, če pa lahko rešiš, pa itak ni več težave :)[/quote]

No evo, vidiš da gre 🙂

To ste si pa čisto sami krivi!
Nas so 2x takole premestili, seveda na “slabše”, ampak prvič je bilo super, ker je bil prvotni super nov hotel na vzpetini in to kar klanec kakih 300-400m, premestitev pa v starem hotelu tik ob plaži. Ker sem se zbunila, da je hotel ful slabši, so nam vrnili tretjino denarja.
Drugič so nam namenili neko vlažno luknjo, pa sem se takoj zbunila in naredila štalo, tako da smo dobili super hotel in sobo, vrnili so nam del denarja, pa še masaže smo imeli vsak dan brezplačno.
Je kar treba zinit!

Krk, Omišalj. Obup. Kamp poln Slovencev, ki si svoje parcele omejujejo z ležalniki, si nosijo blazine že ob 6h na plažo, vse njihovo. Ma grozno.
Ni mi blo všeč tudi pri Puli, kamp Stoja. Ponoči se sliši grozen hrup iz ladjedelnice, nismo mogli spat, smo se po eni noči odselili. Sam baje pa je odvisno na kateri strani kampa si.

Ugljan zato, ker smo bili 3 tedne, in se nimaš popolnoma kam dati. Zvečer se ne dogaja nikjer nič, pa nismo zahtevni, smo imeli 2 majhna otroka. Po 15.8. je za njih konec sezone. Tuga od tuge, tudi Pašman približno isto.

kar se Čiova tiče, do Trogirja ni pametne peš poti, skozi hodiš ob avtih in avioni letajo nonstop.

Oh, Barca, avtorica govori o Peroju, za boljšo orientacija je pripisala bližnjo lokacijo – Barbariga!
Z njenimi navedbami se čisto strinjam, ker je treba iz vasi pač pešačiti do plaže, v vsakem primeru po klančku.[/quote]

mislim, da barca dobro pozna okolico in ti hoče povedat, da so klanci in “klanci”

temu, kar melissa pravi klanec, bi se kje na braču ali hvaru smejali.[/quote]

Drži, Barca najbrž pozna okolico, jaz pa Peroj, ker tam preživim večino leta.
P.S: SI njen advokat?

Zelenortski otoki, Sal
Hrana porazna, veter tak da ni teorije na plaži sedet, valovi taki da ne moreš normalno v vodo… Domačini zateženi in lazijo za tabo brez prestanka.
Nikoli več.

Kje na Ugljanu je pa to bilo…..smo se prejsni teden vrnili in nam ni bilo dolgcas
Pa smo bili skoraj 1 mesec dol….

Tudi zame je bilo najslabše v Barbarigi. Betonsko naselje apartmajev in dva provizorična kafiča, plaža pa obupna.

Sicer ni bil dopust ampak 2 podaljšana vikenda pri prijateljih(pred 20+ leti), enkrat v Dugi uvali in enkrat v Červarju. Rajši nikoli več na morje kot v takem.
Na dopust pa mi hodimo večinoma s šotorom (in bolj redko na Hrvaško) in če nam ni kaj všeč, spakiramo in gremo dalje. Tako da še nisem doživela slabega dopusta.

Stinica. Never again v tisto strmino ter ledeno morje. tuga od tuge! pa nisem zahtevni gost, ampak tisto pa je bilo grozno

Huh, ta z ležalniki in blazinami je pa huda 🙂

- - - - - [url]http://naoff.si[/url] - Gremo na off je spletni blog, ki je namenjen vsem, ki radi odkrivate nove kraje in iščete ideje za vaše počitnice!

Ankaran

Izola, Simonov zaliv. Ko sem bila še najstnica, smo šli tja kampirat. Katastrofa… da ne govorim o kampu, kjer ni bilo sence, plaža pa itak katastrofa, morje umazano, siva mivka oz. blato… nevem kako ljudje še hodijo tja. Slabše kot v mlaki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close