Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kateri hotel na hrvaški obali ne predaleč, z bazenom

kateri hotel na hrvaški obali ne predaleč, z bazenom

iščem hotel za 3 dni, ki bi imel bazen s čisto vodo, ne predaleč, istra ali max 3 ure iz ljubljane z avtom, da je dobra hrana, prostorne sobe za družine (2+2).
Prosim za kakšen nasvet.
Lani smo bili v Zadru v Falkensteinerju, je bilo super, samo za 3 dni mi je predaleč se vozit do tja.
hvala in lp.

Kompleks hotelov Sol v Umagu. Ali bo v tem času odprt Melia Coral ali pa Sol Garden Istra (http://www.istraturist.com/EN/hotels_umag).
Oba sta super.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

Soncka, hvala za nasvet, ampak v Sol garden Istra smo bili predlani za prvi maj, predvsem zaradi možnosti sprehodov in kolesarjenja in rolanja ob obali, res ok hotel, zelo ok sobe – tako širokih postelj ne vidiš ravno povsod, hrana tudi ok, ampak v tistem terminu mnogo preveč ljudi.
Šli bi kam drugam in malo dalje.

A ste bili kdaj na Malem Lošinju? Iz Ljubljane je po moji oceni cca. 4 ure vožnje, pa če imate otroke, jim bo še posebej dogodivščina vožnja s trajektom. Lošinj je drugače čudovit otok, z veliko narave, gozd stoletnih borovcev, tlakovane potke ob morju, veliko možnosti rekreacije in aktivnosti, ljudje so prijazni. Pa še zrak je poseben, pravijo da je zdravilen 😉
Če se ni nič spremenilo, ima Hotel Bellevue notranji bazen. Nisem pa prepričana kako je pri njih z začetkom sezone, to je pametno preveriti, če greste v lastni režiji.

http://www.hrvaska.net/hoteli/losinj/hotel_bellevue.htm

Klea, ja na Lošinju smo bili enkrat novembra, hči je imela bronhitis, pa smo se na priporočilo zdravnika spakirali, pa šli tja, ampak je na žalost bil odprt samo en hotel – Vila Alhambra. grozljivka. smo bili skoraj sami v hotelu, hrana zanič, gretje ni delovalo… ok, glavno, da se je pa hči pozdravila.
problem lošilnja je, da je vse zaprto, se mi zdi, da tudi Bellevue, vsaj ko gledam po ceniku se začne z marcem.

Allehambra meni tudi malo creepy deluje, me nič ne vleče v tisti hotel. :)))
Na Lošinju je tako, da imajo otvoritev sezone šele z velikonočnimi prazniki, to vem, čeprav se zadnje dve leti govori, da naj bi že čez novo leto začeli odpirati, vsaj Kredo se mi zdi, nima pa bazena. Drugače pa ti lahko svetujem, da greš na kakšno agencijo, jim poveste želje in da vam tam poiščejo najboljšo varjanto. Si pa mislim, da je kar težko v takem terminu izven sezone uskladiti vse, lepo okolico, bazen, krajšo pot.
Mogoče pa se še tle javi kdo s kakšno dobro izkušnjo.

Glede na to, da si mal zbirčna, pa da se po AC danes hitro daleč pride, predlagam:

Hotel ZORA – Primošten[/url]

Časovno ti je isto ko Lošinj, če ne prej.

Na Lošinju imaš obnovljeno Auroro in Vespero z notranjim bazeno, in višje kategorije.
Potem predlagam Sol Umag, ki ima fino toplo vodo in zrak v bazenu.
Kakšen hotel v Opatiji, ki tudi kljub zimi ni čisto izumrla, kar zna biti problem pri drugih manjših krajih. Mene navduši Millenium in tudi Opatijska 4 cvijeta so ok, samo je baje malce hladna voda v bazenih, kar pa ne morem potrditi iz lastnih izkušenj, ker me je vedno premamil Millenium.
Falkensteiner je res krasen. Mogoče pa bi poskusili tistega na Punta Skali, je en nov in primeren za otroke.

..pa v Opatiji se tudi kaj najde in je še blizu.

Pozabila še na Novi resort v Novem vinodolskem, edino je problem, ker si v nekem selu, kjer ničesar razen hotela ni.

…mene pa zanimajo izkušnje v Opatiji, hotel Bristol. Pa kako je z parkiranjem? Baje je potrebno plačati 13 eu na dan?
Hvala, lep dan

KEMPINSKI, Umag

Tole vprašanje je pa tudi nam intresantno. Čisto take želje kot avtorica. Kar se Umaga tiče – ne vem, počitnice so se fuuuuuuuuul podražile, opažam. Na splošno, ne samo v Umagu. Sem ravno dobila ponudbo za 2 nočitvi, družinska soba za hotel Sol Garden v Umagu – skoraj 300 evrov!!!! Noro! 2 leti nazaj smo plačali več kot pol manj.

Nam je bil všeč tudi hotel Maestral v Novigradu, ne vem pa, če je odprt.

Za kakšen znesek pa gledate? Tudi mi se odpravljamo v tistem času tja. Koliko sta stara tvoja otroka?

jaz sem včeraj rezervirala 3 dni v sol umagu v maju, ko je še dražje in je prišel polpenzion za 3 osebe, malči 5 let 228 eur.

cfreativa nepr. – ne vem, če je dražje, ampak verjetno ste vzeli dvoposteljno sobo brez dodatnega ležišča? Otroci imajo itak brezpalčno. Nas bi dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem za 2 nočitvi prišla 168 evrov za vse 4. Kljub vsemu je vaša cena super ugodna – mi je kar čudno kako je to možno.

No, vsekakor uživajte!

otroka sta stara 5 in 7 let.
v sol umag istra smo mi takrat vzeli samo eno dodatno ležišče, ker manjša na potovanjih za par dni komot spi pri nas če so res široke postelje in v tem hotelu definitivno so. ampak bi šla malo dalje od umaga. če se pa prav spomnim so cene za falkensteiner bile na noč na sobo cca 75 eur all inclusive, otroka sta spala posebej na kavču, midva posebej v spalnici. izven sezone je tam kar ugodno, samo smo bili že večkrat tam, zadar imamo že čisto raziskan, pa bi zato šli raje drugam. koliko sem pa gledala te hotele, ki so jih zgoraj predlagali, so pa večinoma zaprti do aprila, tako da še vedno ne vem. vsekakor vam priporočam falkensteiner, tudi nobene gužve ni bilo v bazenu, hrana zelo dobra, eno pokrito igrišče imajo v hotelu, pa zadar je lep…
mi bomo pa mogoče šli kar sem, rečem vedno, ko se peljemo na dunaj in gremo mimo table za te terme:
http://www.blumau.com/

upam, da boste najšli kaj pametnega
lp

Ne vem, če je še aktualna tema… vseeno. No z mladime nadobudneži je nam bilo kar zanimivo in aktivno v Straigrad – Paklenica (Blizu Zadra če niste bili). Sprehodov full, paklenica je čudovita pa ni nuno full po nekih skala lazit. je pa to bolj ”vasica” napram Zadru…več je narave. A ja hotel je pa Alan…mislim da so od Bluesun.
Drugač pa Opatija je nam tud bla fajn. Kako je ka j z cenami pa ne vem…mi smo letos bolj gledali toplice pri nas.
No to bi bilo to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close