Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kateri hotel na Hrvaškem vam je bil res ok?

Kateri hotel na Hrvaškem vam je bil res ok?

Torej kateri hotel na Hrvaški obali se vam je zdel (res) ok in da ni grozno drag?

Rabac, hotel Girandella.

Čisto odvisno. Lahko je dober hotel veliko cenejši izven sezone. Se pravi maj, junij, alim pa druga polovica avgusta, september( je lahko super, če je lepo vreme). Lahko je pa povprečen hotel v vrhuncu sezone kar zasoljen. Tako da..

Hotel Plavi Poreč, če si gurman

Khmm, vsak ima svoje mnenje ampak Girandella je bil daleč od dobrega hotela, čistoča slaba, oprema stara, hrana povprečna. Res pa je, da je bil poceni, plaže so lepe in imeli smo se kar v redu.
Recimo Aurora na Malem Lošinju je bil meni že bolj všeč.

Hotel Zora Primošten. Posebej za družine z majhnimi otroki.

Hotel Pagus, otoka Pag.

Katastrofa od katastrofe!

Sicer pa: Umag, Sol Umag
Rabac: Sanfior
Crikvenica: Therapia
Opatija: Millenium
Zadar: Falkensteiner Funimation
Biograd: Hotel IN…res priporočam….
Brela: Soline…

pa še jih je dobrih…..ampak tak po celotni hrvaški obali….je pa to za hotele kot hotele…pustimo zdaj plaže in vse kar sodi zraven…

Istria, Crveni otok pri Rovinju

Najboljši do sedaj je bil Hotel Albatros v Cavtatu, kamor smo mi trije šli z letalom.
Imeli smo polpenzion in vse skupaj nas je prišlo, reci in piši 130.000 tolarjev, t.j., 600€, TRIJE, z letalom:)))
Leta 1999:)

Bilo je nepozabno, prelepo, odlično, Počutila sem se kot grofica.

Kaj pa danes? Danes je precej dražje….0d 106€ na noč za osebo:)

http://www.iberostar.com/en/hotels/cavtat/iberostar-albatros

di

ja, ta je tudi fajn, sem ga pozabila 🙂 kar je pa še super, je ladja, s katero se voziš v Rovinj…doživetje za otroke .)

Eden najslabsih. Razen prijazne sobarice in lokacije na plazi nimam niti enega plusa. Pa smo bili septembra. Si ga ne predstavljam na visku sezone.

Hotel Lone v Rovinju. Odlicno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close