kateri hotel bi izbrali: Brioni v Puli ali Niko v Šibeniku
Kateri hotel bi izbrali
– hotel Brioni v PUli ali
– hotel Niko v Šibeniku
in predvsem zakaj JA in zakaj NE
Če je katera že bila v teh dveh hotelih, naj mi malo opiše kako je tam. Naj povem še, da bo z nama z možem bila tudi 5-letna hčerka
Prosim za čimveč odgovorov, ker mi boste zelo pomagale.
Hvala
Uh, žal še nisem bila v nobenem od teh hotelov. V Puli smo že bili v Palmi in Histriji. In bili zeloooo zadovoljni. Pula je zelo zanimiva zaradi samega mesta, možnosti izleta na Brione, je razmeroma blizu… Bomo še šli.
Po drugi strani, če ste se pa pripravljeni peljati malo dlje, je pa destinacija Šibenik super. Malo sem gledala ponudbo hotela in mislim, da kar dosti ponuja.
Odločitev pa je vsekakor vaša. Mislim pa da boste uživali, kjerkoli že boste.
V Šibenik jaz nikoli več. Bili smo sicer v sosednjem hotelu, kuhinja skupna vsem, hrana slaba, pod povprečjem, sobe majhne in umazane, plaža sicer krasna, v sezoni nabito polna, izven sezona pa nič ne dela, ne bar, ne akvagani, nič od nič, v morju pa ob ježu na ježu pri ježu – jež. :((
Pula – konkretnega hotela ne poznam.
Ne potrebujemo ne vem kaj, le da bi bil bazen in pomembno je, da je za sprehajat, da se malo odpočijemo od vsakdanjega tempa.
Mijap – kako si prišla do hotela Niko, jaz iščem po Najdi.si, pa nič pametnega ne najdem….
Minnie – napisala si, da je bazen še kar – kaj to pomeni (da je majhen, ali….)
Hvala
MI GREMO V HOTEL BRIONI, KER JE BILO DRUGJE V PULI ŽE ZASEDENO (27.4. 2006). VSAKO LETO HODIMO ZA PRVI MAJ NA TA POLOTOK-PUNTA VERUDELA IN JE SUPER. VELIKO POTK ZA SPREHAJANJE, MOŽNOST ROLANJA, KOLESARJENJA PO TEH POTKAH, LEP RAZGLED PA PULA JE BLIZU. JE TUDI OTROŠKO IGRIŠČE, PA TRAMPOLIN, NA SPLOH JE ZA PRVEGA MAJA ŽE ZELO ŽIVAHNO, SPLOH ČE JE LEPO VREME. SICER SMO SE LE SPREHAJALI MIMO TEGA HOTELA, TAKO DA TUDI MI UPAMO NA NAJBOLJŠE. BAZEN ZGLEDA NA INTERNETNI STRANI KAR VELIK IN BAJE, DA ŽE OBRATUJE.
SVA BILA PA TUDI V ŠIBENIKU IN SICER V HOTELU JURE, KI JE POLEG HOTELA NIKO. TAKRAT JE BIL PRENOVLJEN, LEP, HRANA PA BOLJ ZA TISTE Z MANJŠIM ŽELODCEM. TLE RES NIMAŠ KAJ DELAT, MI NE GREMO TJA NIKOLI VEČ. IMAŠ SICER MOŽNOST IZLETOV, AMPAK, A SE BOŠ SKOZ VOZU?
JA, PULA JE RES ZAKON, PA RT KAMENJAK MORTE NUJNO IT POGLEDAT. JE TAM EN RES ZANIMIV BAR, KOT V DIVJINI, VSE NAREJENO IZ NARAVNIH MATERIALOV, TUDI IGRALA.
LEPO SE IMEJTE, KJERKOLI ŽE BOSTE!
Tilka, hvala za izčrpno “poročilo”. Si me skoraj prepričala, pa še bližje je, kot pa Šibenik, sam tam imajo pa baje 6 bazenov (4 velike in 2 mala), tukaj pa je samo en, pa še ta izgleda bolj mali.
No, vsekakor se morava danes odločiti.
Mogoče se pa vidimo. Mi imamo eno punčko, ponavadi z dvema čopkama, smo pa iz Posavja
Sam Niko ima en majčken bazen na principu banje – not natočiš in čao. Filtrov ne poznajo. Pred Ivanom, cca 10 min peš, je res kao bazenski kompleks (3 zunanji bazeni) , ki je bil lani umazan, zasvinjan (po dnu je rastel mah in alge), mrzel čist isto kot morje, je pa lep za videt. Zraven je kao neki wellness center z notranjimi bazeni (vsi bazeni so z morsko vodo), od katerih je en otroški s cca 30st toplo vodo, en plavalni s cca 25 st in dva masažna prbl. isto hladna. Problem tega kompleksa je mrzlo ozračje, ki ga še dodatno hladijo navskrižemn odprta okna (kljub burji!), tako da je bil not tak prepih, da smo samo ven ušli. Garderobe in tuši umazani, mrzli. Za videt je zadeva lepa (slapovi, vrt za sončenje), vendar čist neuporabna, sploh za otroke. Enih par junakov se je šlo namakat, končali so s smrklji in vnetimi ušesi.
Zunanjost je fajn. Je precej otroških igrišč, en poligon v obliki dalmatinskega gradu, za plezat, guncat se, so trampolini, plezala, plaža ima modro zastavo, samo kaj, ko vse do glavne sezone vse spi. Mi smo bili lani junija, pa je bilo še vse zapuščeno, od akvaganov do vseh plažnih objektov. Sprehodov je nekaj, po naselju Solaris se kar nahodiš, je pa bolj ali manj ista trasa.
2 uri dnevno obstaja kids club v h. Ivan za celo naselje (Jure, Niko) , je brezplačen, voditelji so bili zelo v redu. Gostinsko osebje in recepcija podn, leseni, nezainteresirani, včasih celo nesramni, pa ne samo so Slovencev, kar do vseh. Hrana daleč najslabša od vseh mojih izkušenj.
Iz tega, kar tam je, bi se dalo ogromno naredit, potencial je. Samo volje in želje ni in nas tja dol zlepa ne bo več.
Forum je zaprt za komentiranje.