kateri frizer v LJ rabi modele? :)
Bila pred leti v Iliriji – NE UPOŠTEVAJO tvojih želja. Kar nekaj nas je bilo,ki smo imele lepe,dolge lase in vse so nas postrigli na kratko. Ena se je kar zjokala tam. Tam se pač učijo striči eno linijo in tako frizuro ti naredijo. Bil je tam en glavni frizer, naredil je prvi rez in ptem nimaš več kaj.
Bila sem v iliriji in frizer je upošteval čist vse moje želje, s tem da zanjo odlično svetovat in postrišt na nivoju mič, stevo itd…. Jst se res nimam kaj pritoževat, sem izredno zadovoljna + še zastonj je bilo ….sem že bila pri frizerjih, kjer sem zelo drago plačevala pol manjši efekt, neupoštevanje, nerazumevanje mojih želja…
kaj se prijavljate za modele, če se potem pritožujete, nihče vas ne sili. vsak začetek je težak, na vseh področjih, dala bom primer: STEVO je zelo cenjen in odličen frizer, ampak da mu je to uspelo, je moral vložiti ogromno truda in volje, ampak tudi on se je kdaj “zmotil” , upam da razumete moje sporočilo, v glavnem ne pritožujte se, vsi smo krvavi pod kožo. lep pozdrav saša.
Forum je zaprt za komentiranje.