Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri deodorant za otroke?

Kateri deodorant za otroke?

Zivjo.

Nasa 10 letnica je ocitno zajadrala v puberteto, kar se zelo pozna tudi na telesnem vonju. Vsakodnevno tusiranje ni vec dovolj, zato razmisljam o kaksnem naravnem  deo roll on-u.

Mi lahko kaj priporocate? Hvala.

Nasa 16 letnica si kupuje deodorant od znamke green people. Dobi se v lekarni.  Njej ustreza.

Nivea.

Odgovor na objavo uporabnika
Ena mama, 02.09.2021 ob 05:42

Zivjo.

Nasa 10 letnica je ocitno zajadrala v puberteto, kar se zelo pozna tudi na telesnem vonju. Vsakodnevno tusiranje ni vec dovolj, zato razmisljam o kaksnem naravnem  deo roll on-u.

Mi lahko kaj priporocate? Hvala.

Napaka je, da VI razmišljate. Pelji jo v kakšen DM/Miller in naj se tam malo zmišljuje kateri ima dober vonj in lepo embalažo – tako kot vsak normalen ko prvič nekaj poskusi!

Mogoče je tudi v spreju malo boljše, … Pač naj malo preizkuša – če ji ne bo odgovarjal pa ti porabi do konca.

Odraslo higieno se uvaja z lepo embalažo, ne da ji nekaj vržeš v glavo pa rečeš, da smrdi.

Inker se dovolj jasno b kakšnem sem odraščala – to enkrat dnevno umivanje je lahko tudi 2x dnevno ali jutranje. Tu je tudi vprašanje kolikšen dostop ima do tuša (če se vas 5 istočasno gužva) pa poletje pa telovadba, pa obleka (ker je zdaj zjutraj za pulover, popoldne kopalke).

Malo tudi to upoštevajte.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4811, 02.09.2021 ob 11:03

Inker se dovolj jasno b kakšnem sem odraščala – to enkrat dnevno umivanje je lahko tudi 2x dnevno ali jutranje. Tu je tudi vprašanje kolikšen dostop ima do tuša (če se vas 5 istočasno gužva) pa poletje pa telovadba, pa obleka (ker je zdaj zjutraj za pulover, popoldne kopalke).

Malo tudi to upoštevajte.

Brez zamere, ampak: KAJ?

Morda preizkusite tisti kristalni deo kamen, razen če želi odišavljenega.

Za najstnike vsekakor kaj, kar je brez aluminijevih soli. Za odpravo močnih vonjev je naš uporabljal kristal nekaj časa, potem pa karkoli mu je lepo dišalo in je bilo brez omenjenih snovi.

Naravni zelo slabo delujejo. V puberteti je treba kaj bolj močnega. Mogoče ji kupiš darilni komplet tuš gela in deodoranta. Verjetno imajo tudi kaj posebej za mlade, da zgleda fancy.

Brez aluminijevih šoli, absolutno.

Eden od takih je recimo od DM Balea sensitive, ali od Bionsen, itd. Ponavadi imajo ti razpršilec na pumpico, brez potisnega plina

Aluminijeve šoli so zelo škodljive. V podpazdušnem predelu imamo bezgavke, ki so tesno povezane z dojkami, pa tudi celotnim limfnim obtokom. Mi pa se tam brijemo, depiliramo, nanašamo kemikalije… Ali kdo pomisli, da je tudi zato morda toliko raka na dojkah?

Aluminijeve soli, ne pa šoli 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close