Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kateri deodorant je dober?

kateri deodorant je dober?

Zivjo!

Nekajkrat sem pod pazduho na majcki opazila bel madez od deodoranta/”rolona.”

Povejte, katerega uporabljate ve? Je kaksen, ki je res OK?

Lp

Meni je super Balea Pure (DM) . Ima nalepko, da ne pušča flekov in jih res ne. Pa še diši lepo, drži dolgo, da cene ne omenjam.

lavera basic

Secret

Loccitane ali sebamed. Oba sta dobra. Od Loccitane je malo boljsi.

mineral. Na meni deluje 100%.

Just.

Kristal.

Amwayev BODY SERIES deodorant proti potenju v spreju je zakon. Zgoraj navedeni meni ne zdržijo, ker se zelo potim. Pri tem pa lahko švicam kot svinja, pa bom vseeno zelo lepo dišala.
( Ne, ne delam reklame za amway, kupujem namreč samo ta izdelek :))

Meni je najboljši od Justa – deo plus. (12 €) (ni roll on, je v spraju, kar pomeni, da še tistega Aluminiuma nima, ki je baje nekaj narobe z njim, ampak imajo ga vsi stiki oz. roll-oni) drži cel dan, madežev na oblačilih še nisem nikoli opazila.

Hidrofugal iz Mullerja.Meni zelo pomaga,se skoraj nič ne potim več.Se pa našpricam samo 1x na dan,po navadi zvečer in mi drži en dan.Priporočam,pa še poceni je,malo čez 3 EUr.

Od Welede citronin v razpršilu, od stikov je pa, kot je nekdo zapisal, Balein res tak, da ne pušča madežev, tudi na črnem perilu ne. Poleg tega ne vsebuje aluminija.

Vonj je blag, malce “niveast”.

Madežev ne pušča Bionsen in Just roll on. Ta dva tudi sama uporabljam in sem zadovoljna.

Živ,
pri meni lavera basic ne deluje. Po kakšnih treh, štirih urah me zmoti neprijeten vonj izpod pazduh.
Še najboljši se mi zdi kristal, ki ga kupujem v dm ali Mulerju.
Ne moti me, da se potim – to je čisto naravno. Moti me neprijeten vonj. Tega ni, če uporabljam kristal, pri vseh ostalih pa je, pa še doletijo te kakšni madeži na oblačilih.
LP,
Pija.

Tudi jaz uporabljam kristal, ampak me nekaj zanima. Čez zimo je bilo super, sedaj ko je malo topleje se sicer potim, ampak včasih pa le opazim malo vonja. Kako ga uporabljate, nekje sem zasledila, da je treba malo dlje časa drgnit po mestu, ali se samo enostavno namažete?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close