Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem kateri avto?

kateri avto?

Mene pa zanima kateri avto se vam zdi najboljši od naslednjih manjših
avtomobilov, predvsem da je kvaliteten. Clio, Polo, Peugeot 206, Corsa,
Yaris, Micra, C3 in Fiesta?

clio, clio, clio

1. mesto absolutno pripada Toyoti Yaris
potem ni daleč nič, šele nato je Polo, ostali pa so stroški, popravila in živa jajca

Mislim, da bi takšen način odgovarjanja morali prepovedati. Dobro je to kar imam jaz, vse ostalo so jajca. To ni res in nikoli ne bo.

Tudi sam imam v svojem voznem parku že mnoga leta po dve Toyoti, sedaj že drugo generacijo obeh in kljub zadovoljstvu si ne upam trditi, da so vsi ostali jajca.

1. yARIS
2. Mirca

ostalo ni pomembno 🙂

Sorry babay, jaz nimam Toyote Yaris, imam nek drug model, vendar si vseeno upam trditi, da je najboljša. Za ostale avte pa vem zato, ker smo mehanična družina in malo bolje poznamo avtomobilske znamke. Če koga kaj zanima, pač vpraša, a ne? In tisti, nočejo delati privilegijev, pač ne odgovarjajo, ne?

Novi yaris je lahko zgled prav vsem v razredu. Clio III je proti njemu popolnoma zgrešen. Vidi se, da japonci med razvojem malo razmišljajo, evropejci pa želijo samo ugajati. A komu? In, ne, nimam niti yarisa niti clia niti kakšnega drugega avtomobila od naštetih. Ko sem sedel v yarisa, mi je bilo preprosto vse jasno.

MENI JE OD MAJHNIH VREDI AUDI A6 3.0 TDI, SE A8 BI TUD ŠLO VUN. ALI IPAK. AVTO SI KUPI NE PA TOYOTO;) BOLJ TIŠIŠ MAJN LETI. DA TI NEBO SMEŠNO SLUČAJNO, KER TE BOM ZMETO KO 5 DEK PARIŠKE

Če želiš leteti se kupuje avion ali helikopter. Za tebe bi bil dober tudi pokvarjeni padobran. Takrat bi videl kaj so to pospeški.

Dokaj različni modeli…
Uvrsti na seznam še hondo jazz, pa boš dobil favorita… 🙂

New Report

Close