Kateri avto bi kupili?
počakajte še malo in kupite novo serijo 1 kot je ta http://avto.over.net/aktualno/novosti/novo_doma_bmw_serije_1/
cene bodo še padle kaj, uporaben pa je če ste 4,torej dva mala otroka.
Hvala za nasvete, saj BMW mi je najlepši ( sem bila ponosna lastnica 3-kupeja in kasneje 5 ), samo glede na to, da ne bo nov, pa da so deli kar precej dražji, sem malo skeptična.
A faceliftan je mišljeno našminkan? To bo sigurno mož uredil, meni je prepustil pa nakup, ker je on čisto zadovoljen z zdajšnjim avtom, jaz pa malo manj, tako da sama urejam stvari. Hvala še enkrat.
faceliftan model: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5268636&show=1
star model: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5234533&show=1
Najbolj očitna je razlika pri zadnjih lučeh. Pač faceliftan model za moje pojme zgleda dost bolj “novo”.
Sicer pa jaz sar model ne bi šel ravno kupovati. 15-17.000eur je kr nekaj denarja in glede na to, da je nova serija 3 že ven, boš, če boš kupila star model praktično imel že tri modele star avtomobil kar je za moje pojem za ta denar preveč! Z faceliftanim modelom pa ne moreš zgrešiti. Zgleda super!!!
Čisto mimogrede. Če sam vidim koga v BMW, si takoj mislim, da ta je pa uspešen, ima denar, če ga nima ima pa vsaj jajce, da si kupi BMW. Če vidim nekoga v Chevrolet Cruze, si mislim, evo, še en revež, ki doma gloda star kruh, ker je vzel kredit za te gare v katere sam še vstopil ne bi. Ford Mondeo je pa avtomobil za povprečnega Janeza.
Itak bavarca…ostalo je sekret…Sicer je faceliftana E90 serija malo lepša od prvotnih letnikov ampak še vedno kr neki (menda je imel pri dizajnu parklje vmes nek japonc…)
Za 4 osebe je že dobr razmišljat o petici E60..
Pa obvezen dizel?? Če ne delaš ful km, je poraba tam tam napram bencincu…liter gor-dol…vzdrževanje dizla je dražje…
Pa 2008 l. in novejši?? Bedarija! Treba je dobit dober avto, ne glede na letnik…lahko je 2008 l. dost bolj zgonjen kot npr. 2006…
Sporočim, kako smo se odličili. Res sem se nasmejala zgornjemu postu od mimogrede123; z možem nisva neka poslovneža, malo nad povprečjem, ampak se ne bi ravno zapufali za avto, ker še ta tega dobimo okoli 10.000 evrov, tako da bi dala zraven še kake 5000. Res pa je, da se mi BMWji že od nekdaj najbolj dopadejo, pa za vozit so neprimerljivi z ostalimi povprečnežimi. Lep dan še naprej!
No, lepo da se še kdo zaveda, da pri avtu ni bistvena jebena poraba, nizka cena z max, opremo, prostornost in podobno sranje….bistvena je sama vožnja in vse kar spada zraven- zmogljivost in paleta motorjev, podvozje(lega na cesti), ergonomija, položaj za volanom, položaj sedenja, direkten stik volan-cesta, kvaliteta materialov, itd…in tle je so bavarci res brez konkurence…
No, lepo da se še kdo zaveda, da pri avtu ni bistvena jebena poraba, nizka cena z max, opremo, prostornost in podobno sranje….bistvena je sama vožnja in vse kar spada zraven- zmogljivost in paleta motorjev, podvozje(lega na cesti), ergonomija, položaj za volanom, položaj sedenja, direkten stik volan-cesta, kvaliteta materialov, itd…in tle je so bavarci res brez konkurence…[/quote]
misliš nemce
No, lepo da se še kdo zaveda, da pri avtu ni bistvena jebena poraba, nizka cena z max, opremo, prostornost in podobno sranje….bistvena je sama vožnja in vse kar spada zraven- zmogljivost in paleta motorjev, podvozje(lega na cesti), ergonomija, položaj za volanom, položaj sedenja, direkten stik volan-cesta, kvaliteta materialov, itd…in tle je so bavarci res brez konkurence…[/quote]
misliš nemce
Ker praviš, da ste štirje, in so očitno otroci zraven, se definitivno ne bi precenjevala in šminkala v starem BMW.
Popolnoma bi mi zadoščal avto srednjega razreda, ki ima popedenano varnost v nulo, kot to imajo vsi novejši avtomobili, skupaj z daljšimi garancijami, varčno porabo, cenejšimi popravili, in tako dalje, ampak prva je varnost, kar nov avtomobil zagotovo omogoča bolj kot rabljeni.
Torej zadoščala bi mi Ford Focus, Opel Astra, Golf, če bi že BMW potem pa novi, malo dražji pa vseeno nov BMW 1, Audi A3, in podobni….