Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kateri aparat za kruh kupiti?

Kateri aparat za kruh kupiti?

Pozdravljeni!

Prosim za nasvet kateri aparat za peko kruha naj kupim? S katerim s tem zadovoljne?

V bistvu me zanima vse: da je kar se da varčen, da kar se da hitro speče kruh,….itd.

Hvala za nasvete!

jaz imam moulinex, kupljen decembra v merkurju (je bil v akciji 100€, zdraj 130€)
zadovoljna (druga in tretja peka kruha mi ni uspela), pečm na 2-3 dni
veliko programov
polnozrnat kruh peče 3.30 ure, drugih programov še nisem probala
3 x pečenje kruha porabi 1 kilovat

Hvala za mnenje. Ima morda še kdo kakšen predlog?

nujno mora imeti dve metlici, v mercorju je en v akciji m,,,ful dober…

V katerem katalogu pa je?

Sem našla.

Misliš XBM1238 (49,90 EUR)?

Ima kdo izkušnje z njim?

Clatronic. Kupljen kaki dve leti nazaj, ker je bil poceni. 😀 Dela dobro, je pa res, da je po tem času posoda že malo načeta, pa ni nihče praskal po njej. Sem čitala na netu, da nisem edina s to težavo.
Tako da moj nasvet bi bil, da se malo pozanimaj, kako je s trpežnostjo posode. Pa na 2 kavlja, se strinjam.

Odvisno koliko si pripravljena dati zanj, morda za začetek malo cenejšega….mora pa imeti dve metlici.

No jaz imam za začetek matrix, ne spomnim se točno koliko je stal, bolj poceni je ta firma, ko bo crknil si pa želim najnovejšega moulinex.

http://www.mimovrste.com/artikel/3750016931/aparat-za-peko-kruha-bomann-cb594#pictures
mi imamo pekač bomann – uporabljamo ga skoraj vsak dan, zelo zadovoljni, največ uporabljamo mešanice moke iz Hoferja

Imamo že 10 let Severin. zadovoljni. Je pa že kar zdelan, ker na tri dni pečemo. počasi se bo treba ozret za novim.

Posodo lahko na servisu dobite novo.

Mi pa nismo bili zadovoljni z kruhom iz kruhomata tako da ga pečem kar klasično.

Podarila sem ga znanki.

In ravno kruhomat je najslabši nakup v našem gospodinjstvu

Tud mi imamo Clatronic, že sedem let, na dve metlici, včasih mi mal ponagajata metlici, da se zatakneta, tko da mal pazim, ko gnete. Pečem vsak drug dan, ta hitri program mal manj kot dve uri. Ne pečem pa iz mešanic, ampak zavagam klasiko( vodo ali mleko, moka, kvas, sol, sladkor in olje)

Iza bela, bi lahko napisala svoj recept za kruh? Tudi sama bi rada pričela peči kruh na ta način – sedaj uporabljam mešanice.

Če je še aktualno 500 ml vode( ali mleka), 700 g moke, z ostro moko je meni boljši, je pa čist dober tud z navadno belo moko, 6g sladkorja, 6g soli, 15g olja in en kvas, tak kupljen v vrečki. Vagam ravno v tem vrstnem redu, da mi ne pride kvas v kontakt z vodo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close