Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katerega inštruktorja in katero avtošolo v Ljubljani priporočate?

Katerega inštruktorja in katero avtošolo v Ljubljani priporočate?

Pozdravljeni,

Sicer vozniški izpit imam skoraj 20 let in občasno tudi vozim avto ampak le ob prisotnosti druge odrasle osebe. Moj največji problem je parkiranje. Ker bi rada izpopolnila znanje svoje vožnje, da bi vozila varno, sem se odločila, da bi vzela nekaj kondicijskih ur vožnje in vozila v prisotnosti inštruktorja, da dobim samozavest in prakso.
Lepo bi vas prosila, če mi lahko priporočite kakšne dobre, potrpežljive in umirjene inštruktorje iz Ljubljane ali avtošole, ki imajo dobre inštruktorje. Ker se hitro zmedem je najpomembnejše, da so to mirne, potrpežljive in prijazne osebe, ki ne bodo začele kričati ob vsaki napaki, ki jo bom zagotovo naredila.
Vnaprej hvala za vsa priporočila in lep sončen pozdrav vsem,

Tadeja

LMM avtošola na Viču, inštruktor Dalibor. Preizkušeno miren, potrpežljiv, razumevajoč in marsikaj zna obrnit na humor. Marsikoga, ki ima težave z vožnjo, je že naučil voziti, tudi mojega sina, ki je veljal za popoln antitalent. Nam ga je priporočal tudi nekdo na Monu.

Tudi sam priporočam LMM na Viču, vendar njihovo inštruktorico Karmen. Inštruktorica v avtošoli že več kot 20 let.

To te jaz naucim pol ceneje kot avtosola,voznik b,c,e kat.,certifikat voznika,trening varne voznje narejen pri Branetu Kuzmicu,slovenec…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close