Katerega ginekologa iz Leonišča izbrati?
Moja ginekologinja je šla v pokoj in iz Leonišča sem dobila pošto, da naj si izberem novega.
Ker tiste, ki jih jaz tam poznam načeloma ne sprejemajo več, me zanima, katerega mi predlagate.
Bi pa raje imela žensko in fajn je, da se spozna na težave v menopavzi, ker sem tam nekje.
Sicer so mi poslali spisek ginekologov, ki še sprejemajo. Zato me zanimajo vaše izkušnje z naslednjimi, tako pozitivne kot negativne:
Helena Ban Frangež
Mija Blaganje
Vesna Fabjan Vodušek
Kristina Drusany Starič
Katja Jakopič
Sara Korošec
Lili Steblovnik
Vesna Šalamun
Andreja Trojner Bregar
Pepita Taneska
Nina Jančar
Najlepša hvala!
Jaz sem šla kar po abecedi, pristala pri dr. Banovi (ki se ukvarja tudi z neplodnostjo), in bila zadovoljna.
Se pa praktično vsi ginekologi v Leonišču ukvarjajo z nečim specifičnim, ambulanto imajo za zraven, zato je tudi potrebno doplačilo za preglede (z izjemo časa nosečnosti), no, vsaj tako sem jaz takrat razumela.
oprostite, ampak samo nje ne.
verjamem, da ima kdo dobre izkušnje z njo, no moje so katastrofalne.
ko sem prišla povedat svoje težave, je te sploh niso zanimale (očitno ne gre za njeno ozko področje zanositve), ko sem se vsedla na stol za bris je odšla ven in pripeljala notri neko gospodično, ki mi je potem vzela bris. verjetno je bila to specializantka, pa saj bi dovolila, ampak nekak… je pravilo, da vprašajo prej, če dovoliš, da je prisoten tudi specializant, ponavadi dobiš tudi za podpisati, da si dovolil.
ko sem naslednjič ob vaginalnem vnetju omenila tudi težave z bakterijami v urinu se je zasmejala, da najraje sliši kaj takega, ker ve, da si lahko ona samo pomane roke, naj kar z urologom potem rešujem stvari.
wtf?
no, pol greš pa plačat tako storitev.
oprostite, ampak samo nje ne.
verjamem, da ima kdo dobre izkušnje z njo, no moje so katastrofalne.
ko sem prišla povedat svoje težave, je te sploh niso zanimale (očitno ne gre za njeno ozko področje zanositve), ko sem se vsedla na stol za bris je odšla ven in pripeljala notri neko gospodično, ki mi je potem vzela bris. verjetno je bila to specializantka, pa saj bi dovolila, ampak nekak… je pravilo, da vprašajo prej, če dovoliš, da je prisoten tudi specializant, ponavadi dobiš tudi za podpisati, da si dovolil.
ko sem naslednjič ob vaginalnem vnetju omenila tudi težave z bakterijami v urinu se je zasmejala, da najraje sliši kaj takega, ker ve, da si lahko ona samo pomane roke, naj kar z urologom potem rešujem stvari.
wtf?
no, pol greš pa plačat tako storitev.
[/quote]
In? Zdaj te boli, ker ti je parvilno povedala? Ločiš med ginekologom in urologom? Med področji, s katerimi se ukvarjata? Ali si ena od tistih, ki misli, da za lulanje, seksanje in porod uporablja isto odprtino? :)))
Forum je zaprt za komentiranje.